lokmaniye bacı yokmu iştah kapatan formülün sempatiksalakcinni
olsun bilge bir bardak bira bişey yapmıyo be içeriz accıkk
ay doğru ya sempatiksalakcinnimideni sıvıyla doldurursan yiyemezsin zannımca sempatiksalakcinni gerçi bende işe yaramıyor ama belki sende tutar :1no2:
sorun orda işte arzu bir bardak bira hakikaten bişeycik yapmıyo :roflol: boşa hamallıktan gayrı sırnaşık şey
içtim mi damağıma hitap etsin isterim ben yoksa suyu da belli miktarın üstünde içersen başını döndürüyo yani mevzu oysa sempatiksalakcinni
hadi öğlen arası 1 gibi görüşürüz
hadi öğlen arası 1 gibi görüşürüz
Mina sabah beste emmeye kalkti atesi 39,6 korktum havale gecirecek diye hertarafi yaniyordu ilac verdik soyduk falan dusup uyudu sabah 39 la tekrar uyaninca dr a gittuk kan alindisimdi hala idrar icin vermesini bekliyoruz
pelin çok geçmiş olsun .. ne oldu öyle birden bire.. inşll tahliller temiz çıkar ..
Mina sabah beste emmeye kalkti atesi 39,6 korktum havale gecirecek diye hertarafi yaniyordu ilac verdik soyduk falan dusup uyudu sabah 39 la tekrar uyaninca dr a gittuk kan alindisimdi hala idrar icin vermesini bekliyoruz
Kan temiz cikti idrar bakalim nasl sagol cnm 6.hastalik diye biseyd olabilir dedi idrarda bisey cikmazsa yoksa hastalik belirtisi yok suan emzirirken dokundum yuzune soka girdim birden o kadar atesi cikinca usutmedi hasta degil bakalim insallah gecer biranonce atesten cok korkuyorum ablami. Kizi ben arabayi kullanirken arabada havale gecirdi gozbebegi yokoldu 2 yasindayken o gun bugun unutamam o gunu havaleyi allah korusun
afiyet olsunnn.. umut paşaya bol bol süt olsunnn
afiyet olsun umuta bol süt olsun
afiyet olsun şekerim cokacimcoook
Kan temiz cikti idrar bakalim nasl sagol cnm 6.hastalik diye biseyd olabilir dedi idrarda bisey cikmazsa yoksa hastalik belirtisi yok suan emzirirken dokundum yuzune soka girdim birden o kadar atesi cikinca usutmedi hasta degil bakalim insallah gecer biranonce atesten cok korkuyorum ablami. Kizi ben arabayi kullanirken arabada havale gecirdi gozbebegi yokoldu 2 yasindayken o gun bugun unutamam o gunu havaleyi allah korusun
noldu uyarımı aldın bilge niyekikaç uyarıda banlanılıyor kızlar??? aklinialirimsmile
kaç uyarıda banlanılıyor kızlar??? aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?