kızlar moralim çok bozuk.bugün dr götürdüm bebişimi burun tıkanıklığı için dr genel kontrol yaptı.kilosuna boyuna bakalım dedi.doğum kg 3 640 dı.2 şubatta sağlık ocağında tartıldı 4 200 olmuştu bugün ise 4 170 çıktı.yani 10 günde kg alacağına azalmış.dr da kg hiç iyi değil hiç beğenmedim hemen mama vermiyorum ama 10 gün sonra kontrole gel kg iyi çıkmazsa mama vereceğim dedi..
iyi kg alması için uğraşacağım daha sık emzireceğim.siz uyusa bile uyandırıp emziriyormusunuz.ne kadar aralıklarla emziriyorsunuz.mama bile veriyordum ya günde 2 kere yada sadece geceleri..ne yapacam ya canım çok sıkıldı.süt yapan şeyleri ye ye nereye kadar yinede sütüm yeterli değilmi acaba..
birde hamilelikte kilo alan arkadaşlar o kadar kafaya takmayın.ben hamilelikte sadece 8-9 kg aldım doğumdan sonra çok kg verdim gittikçede vermeye devam ediyorum.buda birçok rahatsızlığı beraberinde getiriyor.mide ağrısı,el bileğimde ve parmaklarımda ağrı,iştahsızlık vs..
Bence çokda kötü değil kilosu bozma moralini belki sütün az gelebilir ama gerekiyorsa mama da verirsin dr.un dediği gibi.Sen yinede sık sık emzir canımkızlar moralim çok bozuk.bugün dr götürdüm bebişimi burun tıkanıklığı için dr genel kontrol yaptı.kilosuna boyuna bakalım dedi.doğum kg 3 640 dı.2 şubatta sağlık ocağında tartıldı 4 200 olmuştu bugün ise 4 170 çıktı.yani 10 günde kg alacağına azalmış.dr da kg hiç iyi değil hiç beğenmedim hemen mama vermiyorum ama 10 gün sonra kontrole gel kg iyi çıkmazsa mama vereceğim dedi..
iyi kg alması için uğraşacağım daha sık emzireceğim.siz uyusa bile uyandırıp emziriyormusunuz.ne kadar aralıklarla emziriyorsunuz.mama bile veriyordum ya günde 2 kere yada sadece geceleri..ne yapacam ya canım çok sıkıldı.süt yapan şeyleri ye ye nereye kadar yinede sütüm yeterli değilmi acaba..
birde hamilelikte kilo alan arkadaşlar o kadar kafaya takmayın.ben hamilelikte sadece 8-9 kg aldım doğumdan sonra çok kg verdim gittikçede vermeye devam ediyorum.buda birçok rahatsızlığı beraberinde getiriyor.mide ağrısı,el bileğimde ve parmaklarımda ağrı,iştahsızlık vs..
canım oyle hemen moral bozmak yoklmaz:evet can sıkıcı bır sey ama sonucda doktor kontrolunde allahhın ıznıyle çözülür.hem strese gırdıkce olan sutun de gıder.bılıyorum demesı kolay dıyceksın ama ınan stres herseyın başı.bak kıloda verıyomussun gucden duşmessen bebegıne daha ıyı bakarsın.tabıkı anne sutu alsın bebelerımız ama cokda guzel mamalar var ben emınım ıyı bır mama takvıyesıyle bebegın hemencecık kılo alır.ben 2 saatte bır emzırıyorum uyusada verıyorum uyandırıyorum.
bak benım kızımdada bagırsak enfeksıyonu cıktı surup verdı gecmedı sımdı el kadar bebege hap verdı doktorum .sutumu sagıp ezıpde verıyorum.ama ınsallah duzelecek.yanı kısacası artık bız bırer ANNE olduk bundan sonra evlatlarımızın derdıyle ugrasıp duracagız.allah dermansız dert vermesın .emınım sızın kılo problemınız de duzelecek
ben 63 le hamıle kaldım 85 le doguma gıttımkafamçokkarıştı
suan 68 kıloyum ama kendımı cok cırkın hıssedıyorum bunun nedenıde kendımıze zaman ayıramamamız sanırım.hıcbır kıyafetımde olmuyor ama napayım.sonucda bunların hepsını kafaya taksam iş içinden cıkılmaz bır hal alıcak.bazen bıraz koyvermek lazımmmmmmlaelaelaelaelae
Bence çokda kötü değil kilosu bozma moralini belki sütün az gelebilir ama gerekiyorsa mama da verirsin dr.un dediği gibi.Sen yinede sık sık emzir canım
ben yeni doğduğunda bi kaç kez mama verdim artık hep emiyor 2 - 3 saatte bir emiyor
ben uyurken hiç uyandırmıyorum emzirmek için acıkınca zaten o uyanıyor başlıyor ellerini yalamaya.
sağol canım çok doğru söylediklerin ama ben takıntılıyım biraz.sanada çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.benimde kıyafetlerim olmuyor önceden dar gelen kıyafetleri şimdi düşmesin diye kemerle giyiyorum.60 ile hamile kaldım ilk 3 ay 52 ye kadar düştüm 60.5 le doğum yaptım.doğumdan sonra tekrar 52 oldum en son tartıldığımda 51 dim ondan sonra dahada kilo verdim.herhalde 50 nin altına düşmüşümdür.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ahh ahh bende takıntılıyımdır da hal kalmadı takamıyorum bıle artık.
cok tesekkur ederım kımsenın cocugu hasta olmasın .
bence sen yemek olayına gir.kalorılı seyler tuket hem sana yarar hem sutune
allah korusun sende hastalanma sonra .
canım benim önce kendine iyi bak bebeğinin iyi olması için sana ihtiyacı var o yüzden sen iyi olmalısın bol bol sıvı ve tatlı şeyler tüket ben humana still tee içiyorum sütüm gayet iyi bende doğumdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma düştüm kotlarım olmuyor ama o basenlerden o kısım maalesef büyüdü((( canım tahin helva ve boza tüketmeye çalış vita maltın çok methini duydum bende internetten sipariş verdim onu bir dene istersen hem mamalarda artık anne sütüne yakın yeterki sağlıklı olsun da boşver mama yesin genede emzir ben uyandırmıyorum ama eğer seninki uyanmıyorsa uyandır fazla uzun uyutma gece 5 saatten fazla uyursa uyandırmadan al kucağına emzir tam uykusu açılmadan tekrar yatır moralini bozma bakalım 10 gün sonra ne olacak
Bence çokda kötü değil kilosu bozma moralini belki sütün az gelebilir ama gerekiyorsa mama da verirsin dr.un dediği gibi.Sen yinede sık sık emzir canım
ben yeni doğduğunda bi kaç kez mama verdim artık hep emiyor 2 - 3 saatte bir emiyor
ben uyurken hiç uyandırmıyorum emzirmek için acıkınca zaten o uyanıyor başlıyor ellerini yalamaya.
Ben bazen petibörü Humana Still Tee ile yiyorum çok arttırıyor
Boza da çok fazla arttırıyor zaten şişenin üzerindede yazıyor anne sütünü çoğaltır diye
ama ben sevmiyorum zorla 1 bardak içtim çok farketti.
özellikle tahin helvası ve tahin pekmez çok işe yarıyor
eşim hep açık taze helva alıyor pakette olandan değil ama aklınızda bulunsun
Benim bir göğsümde problem olduğu için pek emziremiyorum sütü sağarak veriyorum genelde iki haftadır. Geçen hafta bol bol ayva kompostosu ve rezene çayı içmiştim.
Sağdığımda tek göğüsten 150cc kadar süt çıkıyordu.
Bu hafta içmedim ve 60 cc ye kadar düştü şok oldum. Yani bu kadar etkiler mi bilemiyorum ama dünden beri boza, ayva kompostosu ve süt arttırıcı çaydan içiyorum bayağı farketti çoğaldı yine çok şükür.
valla benımkı uyuyo ama yakındır uyanması . .uyusammı yoksa beklesemmi<kararsız kaldım . .biraz buraya bakim dedim . .bu arada kimseden ses seda yok . .bende bebişimin resimlerini koydum ama kimse bakmıyor galibaaa . .bu arada serinus kızın cok ama çok sevimli bence cok sıcak kanlı biri olucak ilerde öyle hissettiriyo bebeğin . .inşallah bütün bebeklerimiz kaderleri tahtlarıda bahtlarıda en güzelinden olur . .
bebeler uyudu mu benimki şimdilik uyuyor bende banyo yaptım toplam yıkanıp giyinmem 10 dakikada eskiden en kısa banyom 45 dakika-1 saat sürerdi ahhh eski günler
bugun hiç bitmyecek sandım
uyumak bılmedi uyanmaz inşallah artık
kendımı çok yorgun hısedıyorum
resmen acıyorumda kaka yapamyınca çok sıkıntsı oluyor
off ya aglayacagım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?