nasılsınız kızlar uzun zaman oldu gelemedim koşturup duruyorum iş güç kız ev öyle işte kendinize iyi akın
senin hayatını al bizlere uyarla işte esra
bu arada aralık 2009 bebelerine bir örnek oyuncak ördürüyoruz düşünürsen ayrıntıları bildirelim
Arkadaslar selam uzun kulakları cekilisle alıyoruz sanıyordum ama eft ile alınabilir gibi anladım ben eft ve kargo ile alabilirim kime yollamam gerek parayı adresimi???
selam nazancım
adresi bana yollayacaksın eft için 5 kişi sınırı vardı sen 4. olarak girdin listeye kaldı bir eft hakkımız
hesap no gelince ben sana ve diğer eft yapacaklara bildireceğim, diğerlerimiz kapıda ödeme yapacak zaten
hadi bakalım ilk günaydın benden olsun.. ben işe giderken bu cadıyı yedibuçukta zor uyandırıyorum şimdi üç gündür evdeyim ya 6 da kalkıyo sıpam.. bi uyuyalım demi nerdeee....
günaydınnnnn umutta da erken kalkmalar başladı beni kaçırmamak için sanırım
günaydın kızlar eşim evde bugün giremem nete evde çok işim var o yağmura bakarken bnde temizlik yapmayı düşünüyorum
ptesi erzuruma gidiyoruz süre belli değil 20 gün falan sanırım eşime kurs çıktı b,zde gidicez gezeriz falan dedik inşallah yağmur durur durmazsada ağrıya geçmeyi düşünüyoruz eşimin yeğeni orda oturuyo
internet varmı bilmiyorum laptopu götürcez ama oyuncaklarla ilgili bana ihtiyac kalmadı artık şirin giriyor nasılsa siteye onunla görülürsünüz bilge bnm uzun kulakları ekle cnm listeye 2 adet süslü kırmızı gözlü kulak olacak :)
sibel boişver uykuyyu ne yapcan yanında olda bpoşveeeeeeeer uyku nedir ben hatırlamıoyorum zaten 1 yıldır alıştı bünyeler artık
nazan 5 eft hakkı vardı sanırım biride senin olur o zaman kaldı 3 hak ayla adres attımı bige atmadıysa faceden ulaşabilirim ona
süslü 2 mi oldu canan bir tane eklemiştim
ayla adres gönderdi canancım sağolasın
berna için işlemleri sen hallediyorsundur diye varsayıyorum doğru mudur?