pratybaby ismin ferda' ydı dimi
kızında bihterdi herhalde
nasılsınız canım?
uğramıyosun yazmıyosun hiç
merhaba canım aslında ara ara ugruyorum ama nedense bir turlu yazmak nasıp olmuyor.
evet bihterin annesiyim ferdag.
senin yazılarını okudukca pozıtıf tavrın cok hosuma gıdıyor dogrusu.daktan ve portakal hanımla gayet mutlusun nasıl ederım nasıl yaparım dıye korkmuyorsun gercekden tebrık ederım cunku bır cok kadın bu durumda senın kadar cesur davranamaz dogrusu.allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ıns.
bihtere gelince gayet yaramaz bir kız tam anlamıyla cadı mı cadı bazen bana pes ettırdıgı anlar oluyor dogrusu ama o kadarda tatlı ki cok şükür böyle bir evladım var dıyorum.son bıkac gundur konusma becerılerını yorumluyorsunuz cocukların.aslında bıhterde oyle elle tutulur bısey demıyor ama bende cok sorun yapmama taraftarıyım cunku ne kadar cok takarsam o kadar cok kafamda büyütüyorum sorun varmıs gıbı hissediyorum kızımı başka cocuklarla kıyaslıyorum tabı boyle olunca strese gırıyorum emınım cocuklarımızın hepsının bır zamanı var ve o zaman geldıgınde hepsını cok cok guzel yapacaklar ha bır ay once ha bır ay sonra allah saglık versın gerısı olur elbet