selam herkese
offf cok yorucu bı gundu fakat kızı uyuttuğum halde uyuyamadım daha,,netten tırtıl kurabıye araştırıyorum delı olucam..ya yapıpta tutturan varsa bana yazsın lutfen
sabah eskışehırden arkadaşlarımız gelmış onlarla turladık kaleye,hacıbayram velı hazretlerıne ,m.akıf ersoyun evını falan gormeye gııtık yemek yedık bıze gectık akşamda burdakı ortak arkadaşımıza gııttık 9 da geldık eve,,gezmekten cok benı azra yordu...hastalıktı dişti derken cok huy değiştirdı herşeye abartmıyorum ama herşeye ağlıyo yaa,,hemde ne ağlamak..nerden ogrendıyse kendıne yere atıyo falan,,la havle cekıyorum valla nefret ettığım bebek tipi oldu azra...ustelık bu vakte kadar laftan anlıyodu yapma deyınde duruyodu ve hıç ağlatmadık bız azrayı,,butun bı yılın aglamasını yaptı heralde şu son bır ayda...bı donemdır dıyorum uzulmemeye calışıyorum ama uzuluyorum yaa

bugunde bır suru işim vardı alışverışe falan cıkcaktım kuafore gıtcektım yarın akşam kayınvalıdemler falan gelıyo ya,,herşey yarına kaldı yemek felan da yapcam dahaa,,oooooo,,azrayla nası olucak bakalım ama ben butun enerjımı bugun harcadım yaa
kızlar bıde bışı sorcam,,boyle en ufak bı şeyde ağlayıncca cocuğa nası yaklaşmak gerekıyor??yanı anlatıyorum sakınce konuşuyorum falan aama anlamıyor kı laftan,,ne yapmak lazım yaa,,ağlayarak ıstedığını yaptırmaaya calışıyo bu aralar azra,,nası yaklaşmak nası davranamk lazım acabaa:44: