2009 Aralık Anneleri

ay allah korumuş melike..kemerini takmamışmıydın..bende genelde merdiveni kullanıyorum sinir oluyorum asansörlere saatlerce bekle ki boş gelsin..
şikayet etmeden salla anakucağında ben oturtamıyorum bile ona benim zeynoyu :))

slm
nevın gecmiş olsun
melıke Allah korumuş valla

valla çok kötü oldum o hissetmedi bile ama Allah hepimizin bebeiklerini korusun inşallah

Hay ağzın bal yesin.

cok zor bır haftaydi..ecem alya aşıdan sonra anlık hastalandi..havale gibi 38.1 oldu ateşi..hemen dr ye gittik antibiyotık başladık..şuan iyi

çok çok geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın...

doktorunu aradım bugun ıdrar yolları enfeksıyonu olmustu daha once o tekrarlamıs olabılır dedı yıne ıdrar kulturu yapılcak. sunnet olması gerekıyormus tekrarlamaması ıcın off ya

bence psikiyatriste git mutlaka...aynı aşamalardan bende geçtim belki biliyorsundur...1 ayı geçkin süredir ilaç kullanıyorum...Allah yardımcın olsun...

Çekiliş listesi
1-Serinus (Nisan)
2-Meybon (Mayıs)
3-Burcuk (Haziran)
4-Motherandbaby (Temmuz)
5-24.5 (Ağustos)
6-Oznurrs (Eylül)
7-Fms (Ekim)
8-Senem (Kasım)
9-Nincebayrak (Aralık)
10-peluse (Ocak)

ben kısmetse ağustosta fethiyede olucam...beni daha ileri bir aya atabilrisek sevinirim...

Cok sukur dun gece cikmadi ama hep tetikteyim simdi . Bugunde nedense ruyadan ciglik cigliga uyanir bugun .

ne aşısı oldu Eylül??

Değişmek isteyen olursa değişelim canım ama yaz aylarında herkes bir yerlerde olacak muhtemelen. Olmazsa Fethiye ye göndeririz biz de hediyeleri.

selam kızlar..
kasım anası oldugum ıcın resmen pişman ettı bı takım kısıler benı
anam yaaa aralık anaları ne guzel ıc ıce
benım oglum 11 aralıgı bekleyemedı yaaa halbukı sızle takıldım o kadar

ben de aynıyım 2 gündür ölcektim resmen. regli oldum bugün. (( hormonlardan

anlamadım kim onlar

Hay ağzın bal yesin.

benim bir arkadaşımda 30 kilo almıştı 1 senede verdi aynen öyle rejim falan hakgetire ama ful emzirdi acaip sütü vardı oda kasımda doğurmuştu bana bu yaz böyle gececek sabret diyodu bende 28 kilo almşıtım ama ben bekleyemedim 4 kilo kaldı

Değişmek isteyen olursa değişelim canım ama yaz aylarında herkes bir yerlerde olacak muhtemelen. Olmazsa Fethiye ye göndeririz biz de hediyeleri.

olur sizlere zor olmasın die şeeetttim...bide hediye şartlarımızı belirleyelim...

eee sende burda takıl nolcakki, ne çekiyosun insanları...zaten gerçek hayatta yeterince uğraşıyoruz bide sanaldamı sıkılıcaz sempatiksalakcinni

ay nasıl içim rahatlıyo böyle umut dolu sözleri okuyunca. seninde ağzın bal yesin e mi? sen neyi bekleyemedin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…