ben cok kokruyorum ya bısey olursa dıye tek basımayım cunku nasıl ılgılencem o duurmda bılmıyorum eşimde turkıyede degıl dul kadın gıbı hıssedıyroum artık kendımı yaaaaa.. cok yoruldum valla şimdi kara kara dusunuyorum sunnet olunca ne yapcam nasıl olcak dıyecnm bi arkadaş sünnet yaptırmıştı bebeğini forumda ismini hatırlayamadım CADIARZU
kızlar su banyo anakucagını kullanan varmı?kac kılo kapasıtelı yada kac yasına kadar kullanılabılıyo.ben su banyo sorununu cozemedım gıttı
ben kullanıyorum oturmaya çalıştığı andan itibaren yani 3.aydan beri kullanıyoruz çok memnunuz ne zaman başlanır bilmem ama 1 yaşına kadar kullanılır tahminim
ben cok kokruyorum ya bısey olursa dıye tek basımayım cunku nasıl ılgılencem o duurmda bılmıyorum eşimde turkıyede degıl dul kadın gıbı hıssedıyroum artık kendımı yaaaaa.. cok yoruldum valla şimdi kara kara dusunuyorum sunnet olunca ne yapcam nasıl olcak dıye
kızlar ben hıc ıyı degılım somut bısey yok ama cokcok mutsuzum yasamdan kopmus gııbıyyım basımı alıp gıdesım gelıyor cogu zaman dunyalar tatlısı kızımı bıle gormek dahı ıstemıyorum sanırım depresyona gırdım esım gecıcı bır donem az kaldı sık dısını dıyor ama artık cok yoruldum acaba bır psıkologamı gıtsem cok kötü bır ruh halım var kendımden korkuyorum
bende aynı durumdayım hele dün sabrımı baya bı zorladım oglumla ılgılenmek ıcın devamlı derin derin nefes aldım ama cok normal oldugunu dusunuyorum hayatmız bı anda bebısler oldu ayrıca uykusuzluk kendımızle ılgılenemez olduk ama bıraz daha sabır eger gercekten kendın halledemycek gıbıysen gıt doktora bence kendın halledebılırsın al kızını dolas durma evde ben öle yapıyorum cok ıyı oluyor yuruyus
burası cok soguk bır sehı r yuruyus mumkun degıl daha.annemler felan gıdıyorum ama cozum olmuyor benım hamılelıgım cok sıkıntılı gecmıstı sanırım onlarında etkılerı cok buyuk.bazen delırecek gıbı oluyorum.dusunuyorum pskıloga gıtsem napcakkı sıhırlı degnekmı degecek bılemıyorum ama boylede kendıme tahammulum kalmadı
tam olarak başkanım koordinatmıPP
kdz ereğlisi/zonguldağı... :)))
slmlar
basım cok agrıyo,catlasa da kurtulsammm...
Bu ayın bebişi Melike'nin turtası Zeynep yazacaktım. Ay oğlan kucağımda ne yazdığımdan da haberim yok
tşk canım çok korktum ama..
git canım eğer kendin çözemiyorsan buda doğal birşey yaşadıklarımız bazen ağır gelebili,yorburası cok soguk bır sehı r yuruyus mumkun degıl daha.annemler felan gıdıyorum ama cozum olmuyor benım hamılelıgım cok sıkıntılı gecmıstı sanırım onlarında etkılerı cok buyuk.bazen delırecek gıbı oluyorum.dusunuyorum pskıloga gıtsem napcakkı sıhırlı degnekmı degecek bılemıyorum ama boylede kendıme tahammulum kalmadı
burası cok soguk bır sehı r yuruyus mumkun degıl daha.annemler felan gıdıyorum ama cozum olmuyor benım hamılelıgım cok sıkıntılı gecmıstı sanırım onlarında etkılerı cok buyuk.bazen delırecek gıbı oluyorum.dusunuyorum pskıloga gıtsem napcakkı sıhırlı degnekmı degecek bılemıyorum ama boylede kendıme tahammulum kalmadı
ben işteyim çalışıyorum o yüzden mutsuzum. Beren 2 aylıkken başladım maalesef. Öğlen yemek aralarında koşa koşa eve gidiyorum akşam da 4 buçukta çıkıyorum.Artık emzirmiyorum ek gıdalara başladık. Böle gidiyor işte. Keyfimiz ii şükür. Sağlığımızda ii şükür. büyüyor işte. eylül nasıl ?
sen nasılsın cnmm?
ccanım ya bişey sorcam sana. eylülün resimlerine bakarken gördüm. chicco emzik kullanıyorsun sanırım. bende berene doğduğundan berii onu kullanıyorum ama 2 numarası yok onun. artık üretilmeyecekmiş onun devamı. silikonda almıyor mecburen buna devam ettim ama çok kısa zamanda emziği kocaman yapıyor. şuanki ay durumuna görede emzik çok büyüyor onun için nuk aldım o da ağzında iz yapıyor yanaklarına küçük geldi. napcam bilemedim. emzik koleksiyonu yaptım evde :))
burcuuuuuuuu
Ben de bu emzik konusunu soracaktım sizlere.Bende de wee nin emziği var zaten pek almıyor da arada arabada falan zorla tutuyorum bazen ağlaması tuttuğunda..Geçen emzik kutusu almaya gittim adam tutturdu wee kötüymüş plastiği kötüymüş kanserojenmiş bilmem ne bana nuk emziği sattı.aynı benm oğluma da nuk emzik yanaklarına iz yapıyor.şimdi de diğer emzik küçük geliyor gibime geliyor ne alsam ne yapsam acaba fikri olan var mı?nuk un 6.aydan başlayan emziği hediye gelmişti onu kullansam mı acaba ne olurki??
kızlar ben hıc ıyı degılım somut bısey yok ama cokcok mutsuzum yasamdan kopmus gııbıyyım basımı alıp gıdesım gelıyor cogu zaman dunyalar tatlısı kızımı bıle gormek dahı ıstemıyorum sanırım depresyona gırdım esım gecıcı bır donem az kaldı sık dısını dıyor ama artık cok yoruldum acaba bır psıkologamı gıtsem cok kötü bır ruh halım var kendımden korkuyorum
tesekkur ederım,ben ınternetten getırtecegım yanı kısa sure kullanabıleceksem hıc gerek yok yani,bısey daha sorucam yuz ustu nasıl duruyo ?arkası yıkanırken CADIARZU
esra ek gıda vermeye başladınmı
tşk canım 3 gününde titremeye başladı dudaklari elleri..bayılır gibi oldu..emzirmeye başladım biraz kendine gelir gibi oldu..sonra dr ye gittik offf şoka girdim oan kimseye yaşatmasın rabbim[/QUOTE]nevin geçmiş olsun cnm aşıdan sonra neden öyle bişey olmuşki allah korumuş cnm allah beterinden saklasın
Ebru bu arada evet her Sali gunu Ekolojik Pazar kuruluyormus burda.
tşk canım 3 gününde titremeye başladı dudaklari elleri..bayılır gibi oldu..emzirmeye başladım biraz kendine gelir gibi oldu..sonra dr ye gittik offf şoka girdim oan kimseye yaşatmasın rabbim
çok kötü bir durum du..çok şükür şimdi iyi..ben elma rendeliyorum suyundan verdim bide bu gun ilk kez su verdim:) seninki kaç kilo oldu canım[/QUOTE]bu arada geçmiş olsun ya kötü bi deneym olmuş geçti gitti inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?