2009 Aralık Anneleri

cnm bi arkadaş sünnet yaptırmıştı bebeğini forumda ismini hatırlayamadım CADIARZU
ben cok kokruyorum ya bısey olursa dıye tek basımayım cunku nasıl ılgılencem o duurmda bılmıyorum eşimde turkıyede degıl dul kadın gıbı hıssedıyroum artık kendımı yaaaaa.. cok yoruldum valla şimdi kara kara dusunuyorum sunnet olunca ne yapcam nasıl olcak dıye

kızlar su banyo anakucagını kullanan varmı?kac kılo kapasıtelı yada kac yasına kadar kullanılabılıyo.ben su banyo sorununu cozemedım gıttı

ben kullanıyorum oturmaya çalıştığı andan itibaren yani 3.aydan beri kullanıyoruz çok memnunuz ne zaman başlanır bilmem ama 1 yaşına kadar kullanılır tahminim

ben kullanıyorum oturmaya çalıştığı andan itibaren yani 3.aydan beri kullanıyoruz çok memnunuz ne zaman başlanır bilmem ama 1 yaşına kadar kullanılır tahminim

tesekkur ederım,ben ınternetten getırtecegım yanı kısa sure kullanabıleceksem hıc gerek yok yani,bısey daha sorucam yuz ustu nasıl duruyo ?arkası yıkanırken CADIARZU

seni çok ii anlıyorum bnde yalnızım çünkü hakikaten ya dul kadın gibi kaldık kaydirigubbakcemile3
valla arkadaş rahat oldu falan demişti ama bi görüşsen onunla yardımcı olabilir sana bilgi verir geçmişe bak istersen yakın zamanda konuşuldu özelden mesaj atarsın cvp verir sana

nevin geçmiş olsun cnm aşıdan sonra neden öyle bişey olmuşki allah korumuş cnm allah beterinden saklasın

kızlar ben hıc ıyı degılım somut bısey yok ama cokcok mutsuzum yasamdan kopmus gııbıyyım basımı alıp gıdesım gelıyor cogu zaman dunyalar tatlısı kızımı bıle gormek dahı ıstemıyorum sanırım depresyona gırdım esım gecıcı bır donem az kaldı sık dısını dıyor ama artık cok yoruldum acaba bır psıkologamı gıtsem cok kötü bır ruh halım var kendımden korkuyorum

bende aynı durumdayım hele dün sabrımı baya bı zorladım oglumla ılgılenmek ıcın devamlı derin derin nefes aldım ama cok normal oldugunu dusunuyorum hayatmız bı anda bebısler oldu ayrıca uykusuzluk kendımızle ılgılenemez olduk ama bıraz daha sabır eger gercekten kendın halledemycek gıbıysen gıt doktora bence kendın halledebılırsın al kızını dolas durma evde ben öle yapıyorum cok ıyı oluyor yuruyus

burası cok soguk bır sehı r yuruyus mumkun degıl daha.annemler felan gıdıyorum ama cozum olmuyor benım hamılelıgım cok sıkıntılı gecmıstı sanırım onlarında etkılerı cok buyuk.bazen delırecek gıbı oluyorum.dusunuyorum pskıloga gıtsem napcakkı sıhırlı degnekmı degecek bılemıyorum ama boylede kendıme tahammulum kalmadı

az cok anlayabılıyorum senı cunku bende 3 aylık hamıleyken annemı kaybettım cok sıkıntılı yasadım hamılelıgı ama sımdı kendım halletmeye calısıyrum kımı zaman hıckıra hıckıra aglıyorum rahatlatıyor bıraz.sımdı sadece oglumla ben varız esımde yok yanımızda ama bı sekılde gecıyor ııste.. senı en cok ne rahatlatıyorsa gecmıste onları yap en cok neyden zevk alıyorsan doktora gıttıgın zmaan bı tek onunla bıtmıyor cunku yıne kendın savasıcaksın ılac da veremez sana bebegın var cunku zaten verse bıle kullanma derım ben o ılaclar ınsanı sersem yapmaktan baska bı ıse yaramıyor..

tam olarak başkanım koordinatmı PP

kdz ereğlisi/zonguldağı... :)))

slmlar
basım cok agrıyo,catlasa da kurtulsammm...

aaaa ikisi de delü çıktı çok uzakmışsın burcucuğum (((((((

Bu ayın bebişi Melike'nin turtası Zeynep yazacaktım. Ay oğlan kucağımda ne yazdığımdan da haberim yok

ben de tam yazacaktım melike kimin bebeği diye

tşk canım çok korktum ama..

çok geçmiş olsun canım korkar tabii insan

git canım eğer kendin çözemiyorsan buda doğal birşey yaşadıklarımız bazen ağır gelebili,yor

ah canım seni okadar iyi anlayabiliyorumki... ve emin ol sadece bu duyguyu yaşayan anlayabilir. durumumu şöyle özetliim;

- ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. tedavi süresince okadar psikolojim bozulduki anlatamam. en basit örnek sürekli alttan muayene ediyolar gün aşırı. hayatta en korktuğum görmeye bile tahammül edemediğim zaten alerjim var iğnedir. hergün göbeğimden 3 tane iğne oldum bu sürede vs vs. hamile kaldım kanım çok düşüktü sürekli iki kolumdan aynı anda serum yedim. mide bulantılarını had safhada yaşadım. kalçamdaki eklemde iltihaplı romatizma var kimi zaman tuvalete bile eşim kucağında götürdü ağrıdan ölüyodum. son bir ayda evde yatmaam gerekti sürekli. .....vs vs vs

- evlenmeden önce ben sürekli dışardaydım. giyinmeyi makyajı kuaförü asla ihmal etmeyen denizde kum bende arkadaş haftanın en az 3 günü dışarda olan bir insandım.

hamilelik bi başladı ben evde oturmak zorunda kaldım. gittikçe kendime bakamaz hale geldim. kimseyle görüşemez dışarı çıkamaz vs vs vs hep kendimi doğumdan sonra sanki hepsi bitecekmiş gibi motive ettim.

amaaaa doğumdan sonra bitmek değil daha da kötü oldu. hiç çıkamaz oldum. benim kız çok huysuz dışarı çıkınca ağlamaya başlayınca meme vermeden susmuyo. emzik filanda almıyo. mecbur evden uzaklaşamıyorum. iyice bunalıma girdikçe girdim girdikçe girdim. bide zatden başka sorunlar.

ama doktorun hiçbir faydası olmayacağı kanısındayım....daha önceden gittim hiçbi faydasını görmedim çünkü.

ay çok uzun yazdım sıkıntılarımla sıktım herkesi bililorum ama olsun belki rahatlarım mafoldumben

Aniden ciktim evden Bahar bilgisayar acik kaldi da kusuara bakma . Bende Nuk a gectim onu kullaniyorum iz yapiyor ama baska da almiyo r.

Ben Nuk kullaniyorum .

Prof. bi yardim al bence

Bu arada Cumartesi gunu Eylülün sag gozu biraz sisti .Dr aradik gelin bi bakalim dedi. İdrar tahlili yapti Lokasit 15-20 cikti . İdrar yolu enfeksiyonumuz var. Gozde sisme idrar yolu enfeksiyonu habercisiymis.

nevin geçmiş olsun cnm aşıdan sonra neden öyle bişey olmuşki allah korumuş cnm allah beterinden saklasın[/QUOTE]
tşk canım 3 gününde titremeye başladı dudaklari elleri..bayılır gibi oldu..emzirmeye başladım biraz kendine gelir gibi oldu..sonra dr ye gittik offf şoka girdim oan kimseye yaşatmasın rabbim

tesekkur ederım,ben ınternetten getırtecegım yanı kısa sure kullanabıleceksem hıc gerek yok yani,bısey daha sorucam yuz ustu nasıl duruyo ?arkası yıkanırken CADIARZU

yüzüstü duramıyor mecbur elime alıyorum belki durur ama ben korkuyorum zaten yıkarken bi tam cesaretim gelemedi

esra ek gıda vermeye başladınmı

yok ya başlamadım sütümü sağıp bırakıyorum 4.ayda 1 kilo aldı bende boşuna başlamayayım dedim zaten doktorda aynısını söyledi şimdide 5. ayda başlıcam diyorum ama kesin kilo aldığını görünce kıyamıcam

nevin geçmiş olsun cnm aşıdan sonra neden öyle bişey olmuşki allah korumuş cnm allah beterinden saklasın
tşk canım 3 gününde titremeye başladı dudaklari elleri..bayılır gibi oldu..emzirmeye başladım biraz kendine gelir gibi oldu..sonra dr ye gittik offf şoka girdim oan kimseye yaşatmasın rabbim[/QUOTE]

bu arada geçmiş olsun ya kötü bi deneym olmuş geçti gitti inşallah

Ebru bu arada evet her Sali gunu Ekolojik Pazar kuruluyormus burda.

burcu geçmiş olsun bu göz şişkinliği nasıldı benimkinin de olmuştu bi ara ama ertesi gün geçmişti diye bişey yapmadım bide çapak vardı o gözünde çapak olan gözde şişme olur diye ona bağladım korktum şimdi

tşk canım 3 gününde titremeye başladı dudaklari elleri..bayılır gibi oldu..emzirmeye başladım biraz kendine gelir gibi oldu..sonra dr ye gittik offf şoka girdim oan kimseye yaşatmasın rabbim

bu arada geçmiş olsun ya kötü bi deneym olmuş geçti gitti inşallah[/QUOTE]
çok kötü bir durum du..çok şükür şimdi iyi..ben elma rendeliyorum suyundan verdim bide bu gun ilk kez su verdim:) seninki kaç kilo oldu canım

bu arada geçmiş olsun ya kötü bi deneym olmuş geçti gitti inşallah
çok kötü bir durum du..çok şükür şimdi iyi..ben elma rendeliyorum suyundan verdim bide bu gun ilk kez su verdim:) seninki kaç kilo oldu canım[/QUOTE]

7 kilo oldu 4 ay 1 haftalıkken elmayı bende veriyorum yalıyo öyle süyünü çekiyo ama öyle sıralı vermedim hiç suyu arada veriyodum ama almıyor çıkarıyor tekrar ama elmaya hiç öyle yapmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…