• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var
Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var

:teselli:

bahar selam canım iyi olmana çok sevindim.. çalıştığın için moralini bozma lütfen bu çok daha iyi bir anne olmanı sağlar diye düşünüyorum evde psikoloji çok bozuluyor çünkü.. ay benim ki ağlıyor du du

belkide haklısın tatlım ama şimdi uzağım ya ona ondan üzülüyorum. akşamlarıda gözümden ayırmıyorum :))

Bazen oyle oluyor Ebru . Suclama kendini . Bende cileden cikiyorum bazen ne istiyorsun kizim diye sesimin tonu yukseliyor sonra cok uzuluyorum . Ama iste bizde insaniz . Kotu anneler degiliz sadece yorulup sinirleri gerilen anneleriz.

dün gece beni bi görseydiniz :kedi: ama napiim önceki geceden devam eden bi uykusuzluk yorgunluk hali söz konusuydu. valla bakıcılara bravo. biz kendi çocuğumuza bile zaman zaman katlanamazken onlar hiç tanımadıkları birinin çocuğuna hergün nası bakabiliyolar.

ben eğer çok gerildiysem eşime veriyorum nazı biraz başka bi odada sakinleşiyorum öyle tekrar alıyorum. negatif elektriğim geçmesin diye. yoksa benimde içimden çığlık çığlığa bağarmak gelmiyo değil zaman zaman. küçücük bebek ne anlıcaksa bağarmaktan.

ben işteyim çalışıyorum o yüzden mutsuzum. Beren 2 aylıkken başladım maalesef. Öğlen yemek aralarında koşa koşa eve gidiyorum akşam da 4 buçukta çıkıyorum.Artık emzirmiyorum ek gıdalara başladık. Böle gidiyor işte. Keyfimiz ii şükür. Sağlığımızda ii şükür. büyüyor işte. eylül nasıl ?
sen nasılsın cnmm?

sen yine iyisin öğlenleri gidebiliyosun akşamlarıda erken çıkıyosun bende haziranda işbaşı yapıcam. sabahları servise 6;30 da biniyorum gün içinde eve gelebilmek gibi bi şansım yok akşamda 8 de evde oluyorum. beni düşün kendini mutlu hisset yerimseniben

sen yine iyisin öğlenleri gidebiliyosun akşamlarıda erken çıkıyosun bende haziranda işbaşı yapıcam. sabahları servise 6;30 da biniyorum gün içinde eve gelebilmek gibi bi şansım yok akşamda 8 de evde oluyorum. beni düşün kendini mutlu hisset yerimseniben

baksana haziran diyorsun ben kzıımı 2 aylıkken bıraktım emzirirken hemde. çok zor oldu o zamanlar. eskiye göre iyiyim tabiki şuan ama çok zor yaaa

bahar selam canım iyi olmana çok sevindim.. çalıştığın için moralini bozma lütfen bu çok daha iyi bir anne olmanı sağlar diye düşünüyorum evde psikoloji çok bozuluyor çünkü.. ay benim ki ağlıyor du du

arzucum ne oldu sana canım sen neden lkenidni iiy hissetmiyorsun bakalım?

baksana haziran diyorsun ben kzıımı 2 aylıkken bıraktım emzirirken hemde. çok zor oldu o zamanlar. eskiye göre iyiyim tabiki şuan ama çok zor yaaa

tabi canım her türlüsü zor ben sırf emzirebileyim diye ücretsiz izindeyim. hatta 6 ay istedimde 3 ay verdiler. şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum allah sanada kolaylık versin. önemli olan bütün günü bebekle geçirmek değil kaliteli zaman geçirmek bebekle diyo kitaplar ama anne kalbi öyle demiyo:)

bu arada nehir değişk sesler çıkarmayı öğrencmiş:D
çığlık atarak oynuyoo iüstüme iyilik sağlık

ben takıntı boyutundayım ama mesela bırını sevmedımmı sevmem kumanda yerı neresıyse orada duracak perde duzgun çekılecek dolap kapagı açık olmayacak
evden çıkıyosam bile acıl olsada kafamda perde duzeltlecekse yada terlık yerıne kalkacaksa kaldırır çıkarım önce çok domuzumdur gerçi sonrada öyleyımdır burda bıraz cana yakınım nedense hamılelık bebek degişim yaptı burda bana ama sadece burda dışarda yıne domuzum birine deger verdıysem elımden gelenı yaparım ama en kuçucuk bır hatasını grym 1 dk da silerim.............. eşimlede kavga etmemızın tek nedenı bugune kadar benım bu takıntılar bazen abartıyrm farkındayım ama engel olamıyrm bazen ben neden bu kadar akıllıyım daha da dogrusu pratık zekalıyım dıye de duşunmuyor degilim çevremdekılerı salak buluyrm falan kötu bır basagım yanı

pelin anlattığının birçoğu tam ben.ama bunun burcunla ilgisi yok bence.en azından benimki öyle ben obsesyonum çünkü burcu gibi...takıntılıyız yani..

anam korktum vallaha peliinn.silme bizi de heee:) ben de insanların söylediklerine çok takarım.didik didik inceler düşünürüm altında buzağı ararım.belki öylesine belki şakasına demiştir ama takılırım işte.ve de unutmam kolay kolay.o kişiyi görsem yada lafı geçse hemen canımı sıkan şey aklıma gelir.bu da benm takıntım sanırımguclubacismile

evet bende öyleyim..hemde ne takarım kaç sene geçse yine unutmam..

günaydın cnm.
neden böyle anlamadım bikaç gündür zeynepte çok kötü kucağımdan indiremiyorum çığlık çığlığa ağlıyo..geçen gece sesi kısılmıştı ağlamakta.n.
ben geçen doktora gittiğimde mama istedim memede ağlıyo acaba doymuyomu diye emzirdikten sonra mamada vermeye başladım ama hiçbir değişiklik yok hala çok huysuz ve memede ağlıyo

benim kızda öyle canım ya.ne derdi var anlamadım.hiç memnun olmuyor.memede ağlıyor mama veriyorum onu içerkende hep huysuz.uykuya dalamıyor bir türlü özellikle akşamları uyutmak için 3-4 saat uğraşıyorum.

Canberk te beni deil etti dün gece. 12 gibi yatmaya gittik normalde emerken uyurdu, uyumadı. Emiyor emdiktçe tepiniyor gazı artıyor, çekiyorum durmuyor emmek istiyor, emzik almıyor , oturtmuyor ayakta dolaştık bayağı bir uykudan ölüyorum saat oldu bir buçuk en son bas bas bağırttı beni bağırtıma teyzem geldi kızdı bana aldı oğlanı gitti onun kucağında hemen uyumuş. Bu çocuğun benimle bir sorunu var ama anlamadım.
Gereken sabrı gösteremiyorum bazen çok üzülüyorum sonra. Burada bebeklerini kaybedenlerini, erken doğum yapıp aylarca küvez başında bekleyenleri okuyorum asla diyorum bir daha şikayet etmeyeceğim yine de bazen sabrım taşıyor işte.

evet canım ya.benimde sabrım taşıyor çok üzülüyorum ama insan kendini tutamıyor o an.

herkese günaydıııın boshayallersmile
sanırım bu aylarda bu şekilde oluyo bebekler
haktanda aynı
eskisi kadar emmiyo hep huysuz huzursuz ağlıyo uyumuyo
aaaaaaaaaaaf af yarabbi

evet canım bütün bebekler aynı bu ay herhalde,,Allah kolaylık versin hepimize.

ayyy bende haziranda başlıcam işe nerde başlıcam belli değil bende 10 ile 19 saatleri arasında çalışıyorum , eve arada gelme şansım yok, bakalım ne yapcez? ama ALLAH sana kolaylık versin benim eşimde bankacı çok iyi anlıyorum seni o yüzden
arzucum ne oldu sana canım sen neden lkenidni iiy hissetmiyorsun bakalım?

nasıl oldunuz senem??? nehir nasıl???

geçmişi okuycam diye 3 kere geldim gittim okuyamadım,sabahtan beri uyumadı, sıpanın kaka sıkıntısı vardı arada ablayı okula gönderdim biraz onunla uğraştım, sonra yaptı kafasına kadar :) sonra emzirdim uyuttum kuş uykusunda uyanıp ağlıyor, uyutuyorum 10 dk. sonra birdaha, güya evi üstünden bir kat temizleyecektim, herşey ortada elk. süp. paspas öleee deli gibi dolaşıyorum evin içinde,
ay yazarken yoruldummm çok işim var çooook

ömerde aşı olmuştu, gece iyi geçmiştir umarım, Pelinde bugün zor uğrar buralara, ALLAH kabul etsin,

ayyy bende haziranda başlıcam işe nerde başlıcam belli değil bende 10 ile 19 saatleri arasında çalışıyorum , eve arada gelme şansım yok, bakalım ne yapcez? ama ALLAH sana kolaylık versin benim eşimde bankacı çok iyi anlıyorum seni o yüzden

kendim gidip mayısta yine konuşucam insan kaynaklarıyla kalan 3 aylık ücretsiz iznim için. olmadı bu yıl 3 hafta iznim var onu kullanıcam. yani ne yapıp edip naz 6 ayı doldurup ek gıdalara geçince başlamak istiyorum. bide konuşuyorum işyerindekilerle şu ara çok yoğunlarmış akşam ona kadar çalışıyolarmış. ona kadar çalıştığımı düşünmek bile istemiyorum. :1shok:

geçmişi okuycam diye 3 kere geldim gittim okuyamadım,sabahtan beri uyumadı, sıpanın kaka sıkıntısı vardı arada ablayı okula gönderdim biraz onunla uğraştım, sonra yaptı kafasına kadar :) sonra emzirdim uyuttum kuş uykusunda uyanıp ağlıyor, uyutuyorum 10 dk. sonra birdaha, güya evi üstünden bir kat temizleyecektim, herşey ortada elk. süp. paspas öleee deli gibi dolaşıyorum evin içinde,
ay yazarken yoruldummm çok işim var çooook

oyy maşallah kuzucuğa.. dünde ben öyleydim canım süpürge filan akldı ortalıkta ama başardım süpürebilmeyi sırnaşık şey

kendim gidip mayısta yine konuşucam insan kaynaklarıyla kalan 3 aylık ücretsiz iznim için. olmadı bu yıl 3 hafta iznim var onu kullanıcam. yani ne yapıp edip naz 6 ayı doldurup ek gıdalara geçince başlamak istiyorum. bide konuşuyorum işyerindekilerle şu ara çok yoğunlarmış akşam ona kadar çalışıyolarmış. ona kadar çalıştığımı düşünmek bile istemiyorum. :1shok:
bizim 3 haziranda 6 ay bitiyor, ben de süt iznimi toplu aldım, şimdi onu kullanıyorum, peşindende bir ay yıllık izin aldım işte haziran 1 de başlıycam, ücretsiz izin zor gibi, zaten yaklaşık 7 ay olmadığım için vermeye hiç yanaşmıyorlar, o yüzden bir dahaki ay ek gıdalara başlayıp işe başladığım zaman ek gıda işi oturmuş olsun istiyorum, biliyorum benim eşimde öyle saat kaçta geleceği belli olmuyor ama o erkek en azından bie şekilde idare ediyor, kadın için çok zor canım süt iznini akşamları kullansan sende en azından çıktığın saat belli olur
oyy maşallah kuzucuğa.. dünde ben öyleydim canım süpürge filan akldı ortalıkta ama başardım süpürebilmeyi sırnaşık şey

bende bitirdim şükür :teytey: kaç saatte ama 15 günde bir genel temizlik var evde o da olmasa zor kalkarım ben altından 2 çocukla

handeeeee nasılsın? ne var ne yok ? kocatanla iyimisin :))) misafir geliyor mu yine, tabi birde bebeiş nasıl????

bizim 3 haziranda 6 ay bitiyor, ben de süt iznimi toplu aldım, şimdi onu kullanıyorum, peşindende bir ay yıllık izin aldım işte haziran 1 de başlıycam, ücretsiz izin zor gibi, zaten yaklaşık 7 ay olmadığım için vermeye hiç yanaşmıyorlar, o yüzden bir dahaki ay ek gıdalara başlayıp işe başladığım zaman ek gıda işi oturmuş olsun istiyorum, biliyorum benim eşimde öyle saat kaçta geleceği belli olmuyor ama o erkek en azından bie şekilde idare ediyor, kadın için çok zor canım süt iznini akşamları kullansan sende en azından çıktığın saat belli olur

bende bitirdim şükür :teytey: kaç saatte ama 15 günde bir genel temizlik var evde o da olmasa zor kalkarım ben altından 2 çocukla

süt iznini öle vermiyolarki :( hatta toplu kullanayım dedim onada yok dediler. bizde cuma günleri izin olarak veriliyo. zaten akşamları erken çıksam farketmez evimle işim arası bi dünya gelememki servis olmadan.

senin büyük kaç yaşında.. 2 çocuk valla bravo. takdir ediyorum sizleri.

süt iznini öle vermiyolarki :( hatta toplu kullanayım dedim onada yok dediler. bizde cuma günleri izin olarak veriliyo. zaten akşamları erken çıksam farketmez evimle işim arası bi dünya gelememki servis olmadan.

senin büyük kaç yaşında.. 2 çocuk valla bravo. takdir ediyorum sizleri.

hımmm doğru istanbul orası :((( büyük kız 8 yaşında 2'ye gidiyor, uyandı benimki yinedelikafadulden

iyiyiz nilgüncüm...nehir ahfif geçiriyor ama dikkat ediyorum işte ben iyiym toparladım
zaten sıkıysa iyileşme durumları bende::)
ohh temizlik yapmışsın güle güle kirlet diyelim o zaman
darısı başıma
yarın artık:)
serdarla yaparız

Back
X