Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var
Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var
bahar selam canım iyi olmana çok sevindim.. çalıştığın için moralini bozma lütfen bu çok daha iyi bir anne olmanı sağlar diye düşünüyorum evde psikoloji çok bozuluyor çünkü.. ay benim ki ağlıyor du du
Bazen oyle oluyor Ebru . Suclama kendini . Bende cileden cikiyorum bazen ne istiyorsun kizim diye sesimin tonu yukseliyor sonra cok uzuluyorum . Ama iste bizde insaniz . Kotu anneler degiliz sadece yorulup sinirleri gerilen anneleriz.
ben işteyim çalışıyorum o yüzden mutsuzum. Beren 2 aylıkken başladım maalesef. Öğlen yemek aralarında koşa koşa eve gidiyorum akşam da 4 buçukta çıkıyorum.Artık emzirmiyorum ek gıdalara başladık. Böle gidiyor işte. Keyfimiz ii şükür. Sağlığımızda ii şükür. büyüyor işte. eylül nasıl ?
sen nasılsın cnmm?
sen yine iyisin öğlenleri gidebiliyosun akşamlarıda erken çıkıyosun bende haziranda işbaşı yapıcam. sabahları servise 6;30 da biniyorum gün içinde eve gelebilmek gibi bi şansım yok akşamda 8 de evde oluyorum. beni düşün kendini mutlu hisset yerimseniben
bahar selam canım iyi olmana çok sevindim.. çalıştığın için moralini bozma lütfen bu çok daha iyi bir anne olmanı sağlar diye düşünüyorum evde psikoloji çok bozuluyor çünkü.. ay benim ki ağlıyor du du
baksana haziran diyorsun ben kzıımı 2 aylıkken bıraktım emzirirken hemde. çok zor oldu o zamanlar. eskiye göre iyiyim tabiki şuan ama çok zor yaaa
ben takıntı boyutundayım ama mesela bırını sevmedımmı sevmem kumanda yerı neresıyse orada duracak perde duzgun çekılecek dolap kapagı açık olmayacak
evden çıkıyosam bile acıl olsada kafamda perde duzeltlecekse yada terlık yerıne kalkacaksa kaldırır çıkarım önce çok domuzumdur gerçi sonrada öyleyımdır burda bıraz cana yakınım nedense hamılelık bebek degişim yaptı burda bana ama sadece burda dışarda yıne domuzum birine deger verdıysem elımden gelenı yaparım ama en kuçucuk bır hatasını grym 1 dk da silerim.............. eşimlede kavga etmemızın tek nedenı bugune kadar benım bu takıntılar bazen abartıyrm farkındayım ama engel olamıyrm bazen ben neden bu kadar akıllıyım daha da dogrusu pratık zekalıyım dıye de duşunmuyor degilim çevremdekılerı salak buluyrm falan kötu bır basagım yanı
anam korktum vallaha peliinn.silme bizi de heee:) ben de insanların söylediklerine çok takarım.didik didik inceler düşünürüm altında buzağı ararım.belki öylesine belki şakasına demiştir ama takılırım işte.ve de unutmam kolay kolay.o kişiyi görsem yada lafı geçse hemen canımı sıkan şey aklıma gelir.bu da benm takıntım sanırımguclubacismile
evet bende öyleyim..hemde ne takarım kaç sene geçse yine unutmam..
günaydın cnm.
neden böyle anlamadım bikaç gündür zeynepte çok kötü kucağımdan indiremiyorum çığlık çığlığa ağlıyo..geçen gece sesi kısılmıştı ağlamakta.n.
ben geçen doktora gittiğimde mama istedim memede ağlıyo acaba doymuyomu diye emzirdikten sonra mamada vermeye başladım ama hiçbir değişiklik yok hala çok huysuz ve memede ağlıyo
Canberk te beni deil etti dün gece. 12 gibi yatmaya gittik normalde emerken uyurdu, uyumadı. Emiyor emdiktçe tepiniyor gazı artıyor, çekiyorum durmuyor emmek istiyor, emzik almıyor , oturtmuyor ayakta dolaştık bayağı bir uykudan ölüyorum saat oldu bir buçuk en son bas bas bağırttı beni bağırtıma teyzem geldi kızdı bana aldı oğlanı gitti onun kucağında hemen uyumuş. Bu çocuğun benimle bir sorunu var ama anlamadım.
Gereken sabrı gösteremiyorum bazen çok üzülüyorum sonra. Burada bebeklerini kaybedenlerini, erken doğum yapıp aylarca küvez başında bekleyenleri okuyorum asla diyorum bir daha şikayet etmeyeceğim yine de bazen sabrım taşıyor işte.
herkese günaydıııın boshayallersmile
sanırım bu aylarda bu şekilde oluyo bebekler
haktanda aynı
eskisi kadar emmiyo hep huysuz huzursuz ağlıyo uyumuyo
aaaaaaaaaaaf af yarabbi
ayyy bende haziranda başlıcam işe nerde başlıcam belli değil bende 10 ile 19 saatleri arasında çalışıyorum , eve arada gelme şansım yok, bakalım ne yapcez? ama ALLAH sana kolaylık versin benim eşimde bankacı çok iyi anlıyorum seni o yüzdensen yine iyisin öğlenleri gidebiliyosun akşamlarıda erken çıkıyosun bende haziranda işbaşı yapıcam. sabahları servise 6;30 da biniyorum gün içinde eve gelebilmek gibi bi şansım yok akşamda 8 de evde oluyorum. beni düşün kendini mutlu hisset yerimseniben
arzucum ne oldu sana canım sen neden lkenidni iiy hissetmiyorsun bakalım?
ayyy bende haziranda başlıcam işe nerde başlıcam belli değil bende 10 ile 19 saatleri arasında çalışıyorum , eve arada gelme şansım yok, bakalım ne yapcez? ama ALLAH sana kolaylık versin benim eşimde bankacı çok iyi anlıyorum seni o yüzden
kendim gidip mayısta yine konuşucam insan kaynaklarıyla kalan 3 aylık ücretsiz iznim için. olmadı bu yıl 3 hafta iznim var onu kullanıcam. yani ne yapıp edip naz 6 ayı doldurup ek gıdalara geçince başlamak istiyorum. bide konuşuyorum işyerindekilerle şu ara çok yoğunlarmış akşam ona kadar çalışıyolarmış. ona kadar çalıştığımı düşünmek bile istemiyorum. :1shok:
geçmişi okuycam diye 3 kere geldim gittim okuyamadım,sabahtan beri uyumadı, sıpanın kaka sıkıntısı vardı arada ablayı okula gönderdim biraz onunla uğraştım, sonra yaptı kafasına kadar :) sonra emzirdim uyuttum kuş uykusunda uyanıp ağlıyor, uyutuyorum 10 dk. sonra birdaha, güya evi üstünden bir kat temizleyecektim, herşey ortada elk. süp. paspas öleee deli gibi dolaşıyorum evin içinde,
ay yazarken yoruldummm çok işim var çooook
bizim 3 haziranda 6 ay bitiyor, ben de süt iznimi toplu aldım, şimdi onu kullanıyorum, peşindende bir ay yıllık izin aldım işte haziran 1 de başlıycam, ücretsiz izin zor gibi, zaten yaklaşık 7 ay olmadığım için vermeye hiç yanaşmıyorlar, o yüzden bir dahaki ay ek gıdalara başlayıp işe başladığım zaman ek gıda işi oturmuş olsun istiyorum, biliyorum benim eşimde öyle saat kaçta geleceği belli olmuyor ama o erkek en azından bie şekilde idare ediyor, kadın için çok zor canım süt iznini akşamları kullansan sende en azından çıktığın saat belli olurayyy bende haziranda başlıcam işe nerde başlıcam belli değil bende 10 ile 19 saatleri arasında çalışıyorum , eve arada gelme şansım yok, bakalım ne yapcez? ama ALLAH sana kolaylık versin benim eşimde bankacı çok iyi anlıyorum seni o yüzden
kendim gidip mayısta yine konuşucam insan kaynaklarıyla kalan 3 aylık ücretsiz iznim için. olmadı bu yıl 3 hafta iznim var onu kullanıcam. yani ne yapıp edip naz 6 ayı doldurup ek gıdalara geçince başlamak istiyorum. bide konuşuyorum işyerindekilerle şu ara çok yoğunlarmış akşam ona kadar çalışıyolarmış. ona kadar çalıştığımı düşünmek bile istemiyorum. :1shok:
oyy maşallah kuzucuğa.. dünde ben öyleydim canım süpürge filan akldı ortalıkta ama başardım süpürebilmeyi sırnaşık şey
bende bitirdim şükür :teytey: kaç saatte ama 15 günde bir genel temizlik var evde o da olmasa zor kalkarım ben altından 2 çocukla
bizim 3 haziranda 6 ay bitiyor, ben de süt iznimi toplu aldım, şimdi onu kullanıyorum, peşindende bir ay yıllık izin aldım işte haziran 1 de başlıycam, ücretsiz izin zor gibi, zaten yaklaşık 7 ay olmadığım için vermeye hiç yanaşmıyorlar, o yüzden bir dahaki ay ek gıdalara başlayıp işe başladığım zaman ek gıda işi oturmuş olsun istiyorum, biliyorum benim eşimde öyle saat kaçta geleceği belli olmuyor ama o erkek en azından bie şekilde idare ediyor, kadın için çok zor canım süt iznini akşamları kullansan sende en azından çıktığın saat belli olur
bende bitirdim şükür :teytey: kaç saatte ama 15 günde bir genel temizlik var evde o da olmasa zor kalkarım ben altından 2 çocukla
süt iznini öle vermiyolarkihatta toplu kullanayım dedim onada yok dediler. bizde cuma günleri izin olarak veriliyo. zaten akşamları erken çıksam farketmez evimle işim arası bi dünya gelememki servis olmadan.
senin büyük kaç yaşında.. 2 çocuk valla bravo. takdir ediyorum sizleri.
süt iznini öle vermiyolarkihatta toplu kullanayım dedim onada yok dediler. bizde cuma günleri izin olarak veriliyo. zaten akşamları erken çıksam farketmez evimle işim arası bi dünya gelememki servis olmadan.
senin büyük kaç yaşında.. 2 çocuk valla bravo. takdir ediyorum sizleri.
hımmm doğru istanbul orası(( büyük kız 8 yaşında 2'ye gidiyor, uyandı benimki yinedelikafadulden