• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

melike kuzum sen nasıl hem çalışıp hem çocuk bakıp hem face de oyun oynayıp hem buralarda takılıyosun heeee...sana kocamaaan alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yok be şekerim laptop açık duruyor işte rahat giriyorum evdede zeynep kucağımda ancak okuyorum birde facede oyun oynayabiliyorum mause kablosuz :kedi:

5 te gıttı herkes
Allah kabul etsın duası okunurken sızın bebişler içinde ettım kızlar
mına ilkönceçok huysuzlandı ciyak ciyak bagırdı 8 aylık 2 bebekte vardı onlar daha ıyı durdu mına cıyaklayınca yarım saat kayboldum ortadan :) uyuttum 20 dk uyudu Allahtan içim rahat ettı sonra durdu kucakta gezıp gtmelerıne yakın yıne huysuzlandı ama ilk geldikleri kadar degil neyse atlattık çok şukur 16 kişiydi gelmeyen 2 kışı oldu onlar daha sonra gelir o kötu oldu :)) RESIM ÇEKTIM ZATEN ONLAR GELDI GÖRDU 5 DK KALMADI USTUNDE KIYAFET ÇIKARDIM HEMEN SIKILDI MİNA BEN ONLAR GELMEDEN KIYAFETLE ÇEKTIM RESMINI BİRKAÇTANE EKLERIM AKŞAMA İNŞALLAH

canımmm Allah kabul etsin...ayrıca Allah razı olsun...hepsi ona emanet....:nazar:

Oğluşun popişi kızardı çok aşırı deil ama önüne geçmezsem çoğalırsa diye kafaya taktım.dün akşamdan beri pamuk ve su ile siliyorum.bepanthen yada trosyd sürüyorum bazen de karştırarak umarım düzelir biran önce.. çok ağladı bugün ya napsam durmadı birde bas bas bağıroypr ssanki birşey olmuş.bağırırken de tıkanıp kaldı kaç kez ağzı açık kıpkırmızı oldu ses yok aklım çıktı.çay kaşığıyla çok az calpol verdim.uyuyor şimdi.Allah bütün bebişlerimizi korusun...

Nazancım trosyd ve hametanı karıştırıp sürmeni tavsiye ederim....

Sen yine yeğenlerinin ismini söylüyormuşsun. Ben bizim kediyle karıştırıyorum ismini Cingöz e Canberk, Canberk e Cingöz diyorum.

ayyyy Ebru öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin.....Şeniz

gobegım o kadar kotu kı oznur ne olacak yaa ne yapsam etkı etmıyo

durunun bu sene eylülde eli ciddi şekilde yanmıştı...contrtubex die bir krem vermişti dr...tedaviden sonra eski haline dönmesi için....bende geçen gün ilaç dolabında buldum, ondan sürücem bakıyım üşenmezsem size bilgi veririm toparlatıcakmı...eyvahedigeldismile

sana da sobe turtanın annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............hemide müdürüm :))))

kendi kendimin müdürü :)))))))))))) duruyu okudum canım üzüldüm ama yok işte kardeşini kıskanmayan çocuğu daha bilim alemi kaşfedemedi düşününce bütün gün onlarlayız burada tek muhabbet o çocuklar öyle değil ama ikinci planda hissediyorlar kendilerini duruyu kocaman öptüğümü söyle maşallah ona da sepete de öyle tatlı iki evladın olduğu için sanada kocaman maşallah

Sen yine yeğenlerinin ismini söylüyormuşsun. Ben bizim kediyle karıştırıyorum ismini Cingöz e Canberk, Canberk e Cingöz diyorum.

bende çom yaptı isim karışıklığı hatta geçenlerde oğluşum dedim kıza :))))))) aqnnem çok yaspardı kardeşime çikooo diye seslenirdi kediye muhittin gel yavrum derdi kardeşim bile alışmıştı bende bir kere çiko dedim ama o sırada kedimi düşünüyordum

kendi kendimin müdürü :)))))))))))) duruyu okudum canım üzüldüm ama yok işte kardeşini kıskanmayan çocuğu daha bilim alemi kaşfedemedi düşününce bütün gün onlarlayız burada tek muhabbet o çocuklar öyle değil ama ikinci planda hissediyorlar kendilerini duruyu kocaman öptüğümü söyle maşallah ona da sepete de öyle tatlı iki evladın olduğu için sanada kocaman maşallah

:))))))))))))))) canım benim güzel dileklerin için çok tşk ederim...bu arada benden senden acayip bi elektrik alıyorum....seninle sohbetin çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum ve bence zeynep te öle....hani bazı insanlarda şeytan tüyü olur ya öle bişiii...işteee öle bişiiiiii :))) duru işinide çözcez artık dayak kötek lülülülülülü

:))))))))))))))) canım benim güzel dileklerin için çok tşk ederim...bu arada benden senden acayip bi elektrik alıyorum....seninle sohbetin çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum ve bence zeynep te öle....hani bazı insanlarda şeytan tüyü olur ya öle bişiii...işteee öle bişiiiiii :))) duru işinide çözcez artık dayak kötek lülülülülülü

hmmmmmm kuzuyu pataklamayın ama kıyamam ben ona sağol canım bende seninle sohbeti seviyorum :)))))))))) insan hiç görmeden konuşmadan bile karşılıklı elektrik alabiliyor ne güzel birşey inşallah buluşup konuşmakta nasip olur olumunekankayizsmile

bende yok sanırım o tüyden daaha benle görüşmediğine göree:kızgın: başka tüyler var amasempatiksalakcinni

hmmmmmm kuzuyu pataklamayın ama kıyamam ben ona sağol canım bende seninle sohbeti seviyorum :)))))))))) insan hiç görmeden konuşmadan bile karşılıklı elektrik alabiliyor ne güzel birşey inşallah buluşup konuşmakta nasip olur olumunekankayizsmile
inş.... yolunuz bu taraflara düşer bigün belki kısmet :)))) bu arada soliterde geçemedin hala beni lülülülülülü

bende yok sanırım o tüyden daaha benle görüşmediğine göree:kızgın: başka tüyler var amasempatiksalakcinni

:)))))) seni en sonunda kaydirigubbakcemile böle alıcam evinden olumunekankayizsmile

K I S K A N Ç gel canım kıyamam senide seviyoz biz :teselli:

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

K I S K A N Ç gel canım kıyamam senide seviyoz biz :teselli:
Kıskandım vallahaa benim de ilgiye sevgiye ihtiyacım var bikerelülülülülülü ben de sizi seviyorummopuyorumnanaktan
inş.... yolunuz bu taraflara düşer bigün belki kısmet :)))) bu arada soliterde geçemedin hala beni lülülülülülü

:)))))) seni en sonunda kaydirigubbakcemile böle alıcam evinden olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

akannehir ay ben haftaiçi çıkamıyorum işte dedim ya araba kullanmayı bilmiyoum çok büyük bir eksiklik bu dönemde ama öğrenecem eşim öğretip araba alacakmış o da bıktı benden oraya bırak buraya bırak öğlen aralarında:kedi:
A yarın görüşelimmi otelde oluyor musunuz ctsileri??

ayyyy çok iyi olur bir alaplı planı var eğer olmazsa otelde olurum...sen sahile inersen uğra sor mutlaka beni...boshayallersmile

tüm zamanda ben senden öndeyim bikelem :jeyyar:

ayyyy çok iyi olur bir alaplı planı var eğer olmazsa otelde olurum...sen sahile inersen uğra sor mutlaka beni...boshayallersmile

Canım bakarız da hava kötü ya sırf sahil için inmeyiz oyüzden.başka yere gidersek uğrarız ozaman da sen yoksan tuhaf olur..

tüm zamanda ben senden öndeyim bikelem :jeyyar:

geçicen o işleri bugüne bak... :))) şimdi kocayı geçmeyi zorluyorum 2900000 küsürlu bişi yapmış ö..z :((

Canım bakarız da hava kötü ya sırf sahil için inmeyiz oyüzden.başka yere gidersek uğrarız ozaman da sen yoksan tuhaf olur..

en kötü ihtimal burda karşılaşırız haberleşiriz canım...

ben yapıyorum çok öptüM...Allah rahatlık versin hepimize inş..

geçicen o işleri bugüne bak... :))) şimdi kocayı geçmeyi zorluyorum 2900000 küsürlu bişi yapmış ö..z :((

en kötü ihtimal burda karşılaşırız haberleşiriz canım...

ben yapıyorum çok öptüM...Allah rahatlık versin hepimize inş..

ne yapıyosun şaşkın arkadaşım yatıyorsun galiba iyi ve kesintisiz uykular bende bırakamıyorum yatsam ya kız uyurken

Back
X