• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sorma bugün babamın vefatının 4. senesi annem kuran okutacaktı. sabah kalktım kızı emzirdim altını değiştirdim. kız bi türlü durmuyo dedimki iki dakka bakarmısın giyiniim onuda giydirip çıkıcam uykusu varmış bakamazmış... sebep dün beyefendi oturdu içti okanı filan izledi keyif yaptı kalkamıyo. dedimki yani biz gidince istersen yat akşama kadar. yok. bıktım artık ailesi bi sorun kendi bi sorun. kapıdan çıkıyorum bide utanmadan bidaha gelmezsiniz inşallah dedi ya. kötükedihüso

alsanaalsanasmile:oklava:

katılıyorum Melikecim sanaaaa....hayır bana da söleseler belki gelicem lülülülülülü

çekilişide kendi aralarında yapmışlardır ben sana diyim....bizde ikimiz yapalım bir ay ben Zeynepe yollayım 1 ay sen Ömere :))))))))))))))))kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3
çok güzel MAŞALLAH melek bebek....:nazar:
teşekkür ederiz bütün bebeklerimize kocaman bir maşallah:nazar:
alsanaalsanasmile:oklava:

kaydirigubbakcemile5

katılıyorum Melikecim sanaaaa....hayır bana da söleseler belki gelicem lülülülülülü

çekilişide kendi aralarında yapmışlardır ben sana diyim....bizde ikimiz yapalım bir ay ben Zeynepe yollayım 1 ay sen Ömere :))))))))))))))))kaydirigubbakcemile

bak sen şunların yaptığına almaz mıyım alırım elbet feda olsun herşey ona sen neredeydin canım tam olarak

kızlar peki buluştunuz :oklava: tamam haber de vermediniz :oklava: ona da tamam çekiliş ne oldu hangi bebişe hediye alacağız

Siz gelin yeter ki biz bir daha buluşuruz ayıp ediyonuz yani :))

Çekilişi yaptık. Ben şu an annemlerdeyim liste yanımda değil akşama tam listeyi yazarım. Bu ayın bebişi Melike. En son aya da ben çıktım. :bbo:

bak sen şunların yaptığına almaz mıyım alırım elbet feda olsun herşey ona sen neredeydin canım tam olarak

günahımızı alıyosunuz ama..çekiliş yapıldı liste ebrudaydı sanırım müsait olduğunda yazar herhalde

Bu ayın bebişi Melike'nin turtası Zeynep yazacaktım. Ay oğlan kucağımda ne yazdığımdan da haberim yok

bende bende ıstıom

hadi hayırlı olsun çekilişimiz :)bnce ilk sayfaya copy yapın yoksa bu listede kaybolur demedi demeyin :D

kızlar su banyo anakucagını kullanan varmı?kac kılo kapasıtelı yada kac yasına kadar kullanılabılıyo.ben su banyo sorununu cozemedım gıttı

sorma bugün babamın vefatının 4. senesi annem kuran okutacaktı. sabah kalktım kızı emzirdim altını değiştirdim. kız bi türlü durmuyo dedimki iki dakka bakarmısın giyiniim onuda giydirip çıkıcam uykusu varmış bakamazmış... sebep dün beyefendi oturdu içti okanı filan izledi keyif yaptı kalkamıyo. dedimki yani biz gidince istersen yat akşama kadar. yok. bıktım artık ailesi bi sorun kendi bi sorun. kapıdan çıkıyorum bide utanmadan bidaha gelmezsiniz inşallah dedi ya. kötükedihüso

:((((

cok zor bır haftaydi..ecem alya aşıdan sonra anlık hastalandi..havale gibi 38.1 oldu ateşi..hemen dr ye gittik antibiyotık başladık..şuan iyi

biliyorum canım alerji çıktığını daha öncede konuşmuştuk...bence sen kussa da 3 saatte bir düzenini oturt...saat aralığını oturtamadığı için hazımsızlık çekiyo olabilir...9o cc hazırlayıp onun dibini bir iki kere görüp daha sonra 120 ye çıkmayı deneyebilrsin...yani kısacası 3 saatten şaşma derim..yoksa çok zorlanırsın...
doktorunu aradım bugun ıdrar yolları enfeksıyonu olmustu daha once o tekrarlamıs olabılır dedı yıne ıdrar kulturu yapılcak. sunnet olması gerekıyormus tekrarlamaması ıcın off ya

doktorunu aradım bugun ıdrar yolları enfeksıyonu olmustu daha once o tekrarlamıs olabılır dedı yıne ıdrar kulturu yapılcak. sunnet olması gerekıyormus tekrarlamaması ıcın off ya

cnm bi arkadaş sünnet yaptırmıştı bebeğini forumda ismini hatırlayamadım CADIARZU

Back
X