Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kötü bir durum du..çok şükür şimdi iyi..ben elma rendeliyorum suyundan verdim bide bu gun ilk kez su verdim:) seninki kaç kilo oldu canım
ecem alyada 7200 du sağlik ocagı tartında..ortalama oda 7000 kğ dur..iyi gidiyorlar şimdilik..bide meyveli elma şeftali cam kavonuzu sevdi gibi..[/QUOTE]7 kilo oldu 4 ay 1 haftalıkken elmayı bende veriyorum yalıyo öyle süyünü çekiyo ama öyle sıralı vermedim hiç suyu arada veriyodum ama almıyor çıkarıyor tekrar ama elmaya hiç öyle yapmadı:)
tşk canım benim..Nevin çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
ecem alyada 7200 du sağlik ocagı tartında..ortalama oda 7000 kğ dur..iyi gidiyorlar şimdilik..bide meyveli elma şeftali cam kavonuzu sevdi gibi..
Çekiliş listesi
1-Serinus (Nisan)
2-Meybon (Mayıs)
3-Burcuk (Haziran)
4-Motherandbaby (Temmuz)
5-24.5 (Ağustos)
6-Oznurrs (Eylül)
7-Fms (Ekim)
8-Senem (Kasım)
9-Nincebayrak (Aralık)
10-peluse (Ocak)
ebru nbr.canberk nasıl?
ay zeynep dün gece deli etti beni yine ne oldu bu çocuğa anlamıyorum nazarmı değdirdim nedir..ablamdaydık dün akşam 9 da uyuttum 11 de eve geldik okadar indir bindir arabaya uyanmadı mamasını yaptım hmn verdim uyuyo yatağına yatırdım bende yattım 10 dk. sonra ağlamaya başladı kucağıma aldığım anda susuyo uyumaya dvm ediyo ama alana kadarda ağlıyo..bütün gece böyleydi yatırıyorum 15-20 dk sonra kalkıyo inş. bu gece iyi uyuruz çok yorgunumm çooook..
burcu geçmiş olsun bu göz şişkinliği nasıldı benimkinin de olmuştu bi ara ama ertesi gün geçmişti diye bişey yapmadım bide çapak vardı o gözünde çapak olan gözde şişme olur diye ona bağladım korktum şimdi
:lepi: altın günü gibi olmuş
Benimkinde capak yoktu . eylülün gozunun alti sismisti .Bi tahlil yaptir istersen
bu çekiliş işi bu sayfada karışıcak gibi kızlar bunun için ayrı bi topikmi açsak nasılsa sürekli devam edilecek hem hediyeyi alan gelen hediyeler falanda eklenir resimleri güncel kalır sayfa ne dersin ebru ?Çekiliş listesi
1-Serinus (Nisan)
2-Meybon (Mayıs)
3-Burcuk (Haziran)
4-Motherandbaby (Temmuz)
5-24.5 (Ağustos)
6-Oznurrs (Eylül)
7-Fms (Ekim)
8-Senem (Kasım)
9-Nincebayrak (Aralık)
10-peluse (Ocak)
sanırım diş sancıları başlıyor yağmurda öyle öznur annemle konuştum bugün bn 4. ayım bittikten sonra diş çıkarmışım yağmurda öyle olabilir dediebru nbr.canberk nasıl?
ay zeynep dün gece deli etti beni yine ne oldu bu çocuğa anlamıyorum nazarmı değdirdim nedir..ablamdaydık dün akşam 9 da uyuttum 11 de eve geldik okadar indir bindir arabaya uyanmadı mamasını yaptım hmn verdim uyuyo yatağına yatırdım bende yattım 10 dk. sonra ağlamaya başladı kucağıma aldığım anda susuyo uyumaya dvm ediyo ama alana kadarda ağlıyo..bütün gece böyleydi yatırıyorum 15-20 dk sonra kalkıyo inş. bu gece iyi uyuruz çok yorgunumm çooook..
Öznur bunların bir anları bir anlarına kesinlikle uymuyor ben onu anladım. Tam bir şeyler yoluna girdi diyorsun yine sorun çıkıyor. Bilmiyorum ki neden böyle yapıyorlar vardır belki bir dertleri ama biz anlamıyoruz. Yoksa her akşam düzenli uyuyan çocuk neden böyle olsun değil mi. İnşallah geçici bir durumdur canım bu gece rahat edersiniz. Uyudu mu şimdi Zeynep?
Canberk e de ben nazar değirdim herhalde. Bugün abimlere gittik dışarda gıkı çıkmayan çocuk parçaladı kendini orada. Eve dönene kadar da ağladı. Bilmiyorum ki ne derdi var yoksa zibidiliğinden mi yapıyor anlamadım ki :sm_confused:
çok yüksek değil 38.1 ama önce buz gibi sogudu titremeye başladi.dudaklar eller sonra..sonra ölçtüm 38.1 olmuştu..ben emzirdim bayılcak gibi kendinden geçiyordu..dr ye gidene kadar düzelmeye başladı..sonra antibiyotık başladı dr.nevincim çok geçmiş olsun 38.1 çok yüksek bi ateşmi ki neden öyle oldu.çok korkuyorum bende ateşten şimdiye kadar olmadı ama bizimde bu hafta aşımız var olmaz bişeycik inşallah..
dişim çok ağrıyo benim yaa kulağıma bide boğazıma vuruyo bişey yiyemiyorum..gerçi diştenmi bilmiyorum kulağa ve boğazada vurumu diş ağrısı..yarın ilk iş doktora gidicem ama korkuyoruuuuum((
bu çekiliş işi bu sayfada karışıcak gibi kızlar bunun için ayrı bi topikmi açsak nasılsa sürekli devam edilecek hem hediyeyi alan gelen hediyeler falanda eklenir resimleri güncel kalır sayfa ne dersin ebru ?
bnde inş 2ci tur yaparsanız katılıcam çok istedim ama işte tayin işi var malum 1 ay sonra belli olacak gdeceğimiz yerler dua edin bize kızlar inş eşimle gdebilceğimiz biyer çıkar yoksa biz memlekette kalcaz eşim yalnız gdecek allah korusun
sanırım diş sancıları başlıyor yağmurda öyle öznur annemle konuştum bugün bn 4. ayım bittikten sonra diş çıkarmışım yağmurda öyle olabilir dedi
Benimkinde capak yoktu . eylülün gozunun alti sismisti .Bi tahlil yaptir istersen