• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

salla salla uyuttum keratayı ayağım koptu heeeeee! kafamçokkarıştı
ne zor uyuyo yaaaaw!
çıt çıksa uyanıyo bide! :bbo:
bi çay içerim artıkın
haydi beraber olsun :içelim:

yasemin cuma günü sormuştum ama sen çıkmıştın o zaman ben kaçırmışım, niye hafta sonları Samsun ?????

yasemin cuma günü sormuştum ama sen çıkmıştın o zaman ben kaçırmışım, niye hafta sonları Samsun ?????

evimiz ailelerimiz samsunda olduğu için hafta sonu samsundayız eşimin işi nedeniyle hafta içi bafra kolay beldesinde lojmandayız 2yıldır evliyim ve 2 yıldır heeeeeeeeeeer hafta bavul hazırlıyorum boshayallersmile

evimiz ailelerimiz samsunda olduğu için hafta sonu samsundayız eşimin işi nedeniyle hafta içi bafra kolay beldesinde lojmandayız 2yıldır evliyim ve 2 yıldır heeeeeeeeeeer hafta bavul hazırlıyorum boshayallersmile

amannnn zormuş be, bebek olunca daha zor, senin eşinin eşyaları neysede , Haktan'nın eşyaları topla, boşalt, kolay gelsin ne diyeyim canım, benimde eşimin ailesi Samsun, Terme'de

amannnn zormuş be, bebek olunca daha zor, senin eşinin eşyaları neysede , Haktan'nın eşyaları topla, boşalt, kolay gelsin ne diyeyim canım, benimde eşimin ailesi Samsun, Terme'de

eşimle bana 1 bavul
haktana 1 büyük 1 küçük bavul kaydirigubbakcemile3
aaaa sen geldinmi hiç samsuna?
güzeldir samsun
senemin eşide samsunluymuş seninde :))))))))
hadi gelin bizde samsun buluşması yapalım kaydirigubbakcemile3

NOLDU SENEM?? NORMAL YORGUNLUK NEDENİYLEMİ?
NEHİRCİM NASIL ARDA ONA AGUUU DİYOR:emir_bebek:SÖYLERSİN ANNESİ..

belirgin bişi yok aldım agusunu yerim ben onu :):)
bişiler yapasım var aslında darlandım kurtlandım yine:)
arada gelir öyle durgunluk ta insana normal bişi sanrım

Emerek uyumak isteyen oğlum uykusu gelince aç bile olsa asla emmez oldu bağırış çağırış emiyor artık genelde.yine ağladı salladım öyle uyudu.sabah da bir kustu burnundan ağzından fışkırdı baya da çoktu korktum.şimdi çamaşır astım hiç çamaşır çıkmıyor aradan zaten.daha yemek yok mutfağa girecem tabi oğlum uyanmazsam ayyyyyyy herkes de aynı şeyler de anlatayım dedim saatlerce şurda oturup sizlerle yazışmayı özledim yaavv

bugün keyfim yok
bende sendenim, bi tuhaflık var ama hayırlısı
eşimle bana 1 bavul
haktana 1 büyük 1 küçük bavul kaydirigubbakcemile3
aaaa sen geldinmi hiç samsuna?
güzeldir samsun
senemin eşide samsunluymuş seninde :))))))))
hadi gelin bizde samsun buluşması yapalım kaydirigubbakcemile3

çoook her sene geliyorum,
eşimin kuzenide Atakum'da oturuyor çok beğeniyorum orayı,
kayınvalidemler, Termenin kasabasında orasıda çok güzel
evleri iki katlı bahçesinde sebze meyve herşey var,
sabah akşam toplayıp pişiriyoruz taze taze,
ama eşim aslında Rizeli laz uşağı yani hemde gerçeğinden :)))

belirgin bişi yok aldım agusunu yerim ben onu :):)
bişiler yapasım var aslında darlandım kurtlandım yine:)
arada gelir öyle durgunluk ta insana normal bişi sanrım
EVET BİŞEY YAPMAK İSTEYİP YAPAMAINCADA ÖYLE OLUYOR İNSAN.. benimde güneşi gördükçe kadıköye gidip gezesim yenmek yiyesim vitrin bakıp alışveriş yapasım geliyor ama olmuyor işte o zaman bende keyifsizleşiyorum..
biraz dinlenicem uzansam iyi olcak gelirim ara ara kızlarrrr
uzan nehir uyuyosa çok iyi gelir valla
Emerek uyumak isteyen oğlum uykusu gelince aç bile olsa asla emmez oldu bağırış çağırış emiyor artık genelde.yine ağladı salladım öyle uyudu.sabah da bir kustu burnundan ağzından fışkırdı baya da çoktu korktum.şimdi çamaşır astım hiç çamaşır çıkmıyor aradan zaten.daha yemek yok mutfağa girecem tabi oğlum uyanmazsam ayyyyyyy herkes de aynı şeyler de anlatayım dedim saatlerce şurda oturup sizlerle yazışmayı özledim yaavv
aynı aynı.. aaaaaaahhhh ahhhh canları sağolasıcalar

bak şincik sevgili Nazan :) inan yalnız değilsindelikafaduldendelikafadulden
valla ben de burayı tam anlamıyla takip etmek için işe başlamayı bekliyorum, akşama kadar mecburen bilgisayar karşısında olacağım için, geçmişi kaçırma yada sonradan okuma derdim olmayacak, işe başlamamın en güzel tarafıda bu olacak zannımca hihoyyyt

arzuuuu nerelerdesin sen???? Arda oğluş nasıl ? şu senin numunelik işverenlerin senin haberin olmadan çıkışını yapmışlardı ya o konuyla ilgili bir gelişme var mı????

EVET BİŞEY YAPMAK İSTEYİP YAPAMAINCADA ÖYLE OLUYOR İNSAN.. benimde güneşi gördükçe kadıköye gidip gezesim yenmek yiyesim vitrin bakıp alışveriş yapasım geliyor ama olmuyor işte o zaman bende keyifsizleşiyorum..

uzan nehir uyuyosa çok iyi gelir valla

aynı aynı.. aaaaaaahhhh ahhhh canları sağolasıcalar
olumunekankayizsmile Canlar ama bunlar ya kuzular kuzuuopuyorumnanaktan yerimm
bak şincik sevgili Nazan :) inan yalnız değilsindelikafaduldendelikafadulden
valla ben de burayı tam anlamıyla takip etmek için işe başlamayı bekliyorum, akşama kadar mecburen bilgisayar karşısında olacağım için, geçmişi kaçırma yada sonradan okuma derdim olmayacak, işe başlamamın en güzel tarafıda bu olacak zannımca hihoyyyt

Yalnız olmadığımı biliyorum Nilay' ın annesi Nilgün'cümmopuyorumnanaktan öyle dertleşmek istedim arkideşim.biraz da saflık işte evde başka yazacak bişey bulamıyorum hep aynı şeyler:kedi:
Bugün dönmeye uğraşır die oğlumun 2yanında oyuncak koydum az odadan çıktım geldim yok öyle bi oyana bi bu yana başını çevirip bakıyo sadece tembel nolacakkaydirigubbakcemile3
ayyy uyandııııııııııııakannehir

benim bir arkadaşımda 30 kilo almıştı 1 senede verdi aynen öyle rejim falan hakgetire ama ful emzirdi acaip sütü vardı oda kasımda doğurmuştu bana bu yaz böyle gececek sabret diyodu bende 28 kilo almşıtım ama ben bekleyemedim 4 kilo kaldı

senı gercekten yürekten tebrik ediyorum vereliniortak

Back
X