Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz nilgün nolsun işte cumartesi güzeldi de pazar eşim fuara gitti gezmesi gerekiyordu sıkıldım bende.. ardayı mıncıkladım durdum.. pek uyumuyor güarzuuuu nerelerdesin sen???? Arda oğluş nasıl ? şu senin numunelik işverenlerin senin haberin olmadan çıkışını yapmışlardı ya o konuyla ilgili bir gelişme var mı????
aynı gün olmuştuk hatırlıyorum bende olmadım emzirme dçnemi düzensiz oluyomuş aylarca olmayabilirmişizde ben ona başlıyorum. bide o şey işte adlı korunma yöntemiyle hamile kaldım aman dikkat et
günaydın canımcım
seninde ve heeeerkesinde güzel olsun günü
geçmişi okurken gördüm dün benim babamında 6,yılı oldu![]()
İlkokuldayken ailecek bizde gitmiştik samsuna.güzeldi pek hatırlamıyorum ama tek hatırladıım lunaparka gitmiştiknaniknanik
bende sendenim, bi tuhaflık var ama hayırlısı
çoook her sene geliyorum,
eşimin kuzenide Atakum'da oturuyor çok beğeniyorum orayı,
kayınvalidemler, Termenin kasabasında orasıda çok güzel
evleri iki katlı bahçesinde sebze meyve herşey var,
sabah akşam toplayıp pişiriyoruz taze taze,
ama eşim aslında Rizeli laz uşağı yani hemde gerçeğinden :)))
doktorunu aradım bugun ıdrar yolları enfeksıyonu olmustu daha once o tekrarlamıs olabılır dedı yıne ıdrar kulturu yapılcak. sunnet olması gerekıyormus tekrarlamaması ıcın off ya
iyiyiz nilgün nolsun işte cumartesi güzeldi de pazar eşim fuara gitti gezmesi gerekiyordu sıkıldım bende.. ardayı mıncıkladım durdum.. pek uyumuyor gü
ndüz 10- n20 dk filan o arada da bişeyler halledeyim diyorum.. birazda aynı şeylerden bıkkınlık geldi.. o özgür halimi özledim iyice içime kapanıyorum bilgisayarımı bile elmealmak istemiyorum bazen..
onumunelerin benden uzak yerde Allah müstahaklarını versn.. yok anacım bir gelişme yok.. avukatlara filan danıştık yılların çalışanı olmadığım ,çin pek bişey elde edemeyiz dediler off ne iyi olcaktı alabilseydim..
birde size bişey dicem ya bir araba alcam şöyle ucuz yollu, yada
, bir giyim mağazası açıcam bilmiyorum şuan düşünme aşamasında.. bütün takılarımı sattım dayımın kuyumcuya, bir iki taktığım şeyler kaldı..
delikafadulden benim eşimde halis rize uşağı :)))))))) atakum güzeldir evet
lojman yani oturduğum yerde mükemmel
birdahaki gelişinde uğrayıp balık yemeden gitme derim
aynen ve ben daha hiç regl olmadım bilmiyorumkismile yarın bi testmi alsam ay öle bişi olursa düşer bayılırım bidahada kimse ayıltamaz akannehir:1shok:bende şubat sonu oldum daha yok
gerçi düzene hanca anca gireriz ama insan yinede korkmuyo değil
bizde ayyyynen ööööööle korunuyoruz :kedi:![]()
iyiyiz nilgün nolsun işte cumartesi güzeldi de pazar eşim fuara gitti gezmesi gerekiyordu sıkıldım bende.. ardayı mıncıkladım durdum.. pek uyumuyor gü
ndüz 10- n20 dk filan o arada da bişeyler halledeyim diyorum.. birazda aynı şeylerden bıkkınlık geldi.. o özgür halimi özledim iyice içime kapanıyorum bilgisayarımı bile elmealmak istemiyorum bazen..
onumunelerin benden uzak yerde Allah müstahaklarını versn.. yok anacım bir gelişme yok.. avukatlara filan danıştık yılların çalışanı olmadığım ,çin pek bişey elde edemeyiz dediler off ne iyi olcaktı alabilseydim..
birde size bişey dicem ya bir araba alcam şöyle ucuz yollu, yada
, bir giyim mağazası açıcam bilmiyorum şuan düşünme aşamasında.. bütün takılarımı sattım dayımın kuyumcuya, bir iki taktığım şeyler kaldı..
amanın akraba çıkçez şincik az kaldı :) nerde yiycez balığı, çok severimde kendilerinicokacimcoook
aynen ve ben daha hiç regl olmadım bilmiyorumkismile yarın bi testmi alsam ay öle bişi olursa düşer bayılırım bidahada kimse ayıltamaz akannehir:1shok:
bafra kolay turistik bir belde ve cennetten bir parça
samsunda doğup büyüdüğüm halde böyle bir cennetin samsunda var olduğunu bilmiyodum inan kesinlikle gel gör
balık tesisleri var ırmak kenarında baraj gölünün kenarında
bende severim kendilerini şahsen
gelirsen misafir ederim sizi dilerseniz :))))) olumunekankayizsmile
yarın bana arekdaşlar gelicek lise arkdaşlarım
hımm hazırlık zamanı
yeni bir salata öğrendim çokda güzelv e hafif tadı
onu yapcam:)