• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

arkadaşlarım vardı şimdi gittiler. birinin 6 aylık ikizleri birinin 4 aylık kızı bide benimki evlere şenlik bi gündü kaydirigubbakcemile3 geçmişe biraz göz atiim

arzuuuu nerelerdesin sen???? Arda oğluş nasıl ? şu senin numunelik işverenlerin senin haberin olmadan çıkışını yapmışlardı ya o konuyla ilgili bir gelişme var mı????
iyiyiz nilgün nolsun işte cumartesi güzeldi de pazar eşim fuara gitti gezmesi gerekiyordu sıkıldım bende.. ardayı mıncıkladım durdum.. pek uyumuyor gü
ndüz 10- n20 dk filan o arada da bişeyler halledeyim diyorum.. birazda aynı şeylerden bıkkınlık geldi.. o özgür halimi özledim iyice içime kapanıyorum bilgisayarımı bile elmealmak istemiyorum bazen..
onumunelerin benden uzak yerde Allah müstahaklarını versn.. yok anacım bir gelişme yok.. avukatlara filan danıştık yılların çalışanı olmadığım ,çin pek bişey elde edemeyiz dediler off ne iyi olcaktı alabilseydim..
birde size bişey dicem ya bir araba alcam şöyle ucuz yollu, yada
, bir giyim mağazası açıcam bilmiyorum şuan düşünme aşamasında.. bütün takılarımı sattım dayımın kuyumcuya, bir iki taktığım şeyler kaldı..

aynı gün olmuştuk hatırlıyorum bende olmadım emzirme dçnemi düzensiz oluyomuş aylarca olmayabilirmişizde ben ona başlıyorum. bide o şey işte adlı korunma yöntemiyle hamile kaldım aman dikkat et

siz o SEY İŞTE ye nasıl guvenıyorsunuz yaw ben hayaatta guvenemem valla :kedi:

bende sendenim, bi tuhaflık var ama hayırlısı

çoook her sene geliyorum,
eşimin kuzenide Atakum'da oturuyor çok beğeniyorum orayı,
kayınvalidemler, Termenin kasabasında orasıda çok güzel
evleri iki katlı bahçesinde sebze meyve herşey var,
sabah akşam toplayıp pişiriyoruz taze taze,
ama eşim aslında Rizeli laz uşağı yani hemde gerçeğinden :)))

delikafadulden benim eşimde halis rize uşağı :)))))))) atakum güzeldir evet
lojman yani oturduğum yerde mükemmel
birdahaki gelişinde uğrayıp balık yemeden gitme derim

doktorunu aradım bugun ıdrar yolları enfeksıyonu olmustu daha once o tekrarlamıs olabılır dedı yıne ıdrar kulturu yapılcak. sunnet olması gerekıyormus tekrarlamaması ıcın off ya

canım ben sünnet yaptırdım bizde idraryolu enfeksiyonu olmasın diye acele yaptırdık benim kızım da çok olurdu sebebi böbrek reflüsüydü doktor ailesel geçişli olabilir hemen sünnet dedi yaptırdık sünnetden sonra antibiotik verdiler bitsin 10 gün sonra tekrar idrar vericez yine enfeksiyon olursa ileri tetkikler yapılıcak sende yaptır korkma hatta........ kızınım üroloğu bana erkekse karnındaki doğdukdan sonra 3. ve10 gün arası yaptır demişti biz geçbile kaldık

iyiyiz nilgün nolsun işte cumartesi güzeldi de pazar eşim fuara gitti gezmesi gerekiyordu sıkıldım bende.. ardayı mıncıkladım durdum.. pek uyumuyor gü
ndüz 10- n20 dk filan o arada da bişeyler halledeyim diyorum.. birazda aynı şeylerden bıkkınlık geldi.. o özgür halimi özledim iyice içime kapanıyorum bilgisayarımı bile elmealmak istemiyorum bazen..
onumunelerin benden uzak yerde Allah müstahaklarını versn.. yok anacım bir gelişme yok.. avukatlara filan danıştık yılların çalışanı olmadığım ,çin pek bişey elde edemeyiz dediler off ne iyi olcaktı alabilseydim..
, bir giyim mağazası açıcam bilmiyorum şuan düşünme aşamasında.. bütün takılarımı sattım dayımın kuyumcuya, bir iki taktığım şeyler kaldı..

çok iyi anlıyorum seni, bende ara ara depresif oluyorum ama topaarlıyorum hemen, iki tane çocuk var bende, kızımla canımız sıkılınca alıp başımızı giderdik, şimdi sinemaya gitmek istiyoruz beraber binbir türlü plan yapıyoruz yinede başaramıyoruz çıkıp gitmeyi :(

hayırlısı olsun ama araba yerine giyim mağazası daha mantıklı geldi bana, en azından uğraşacağın ve para kazanabileceğin bir yatırım olur diye düşünüyorum,
ALLAH gönlüne göre versin canım benim :Saruboceq:

delikafadulden benim eşimde halis rize uşağı :)))))))) atakum güzeldir evet
lojman yani oturduğum yerde mükemmel
birdahaki gelişinde uğrayıp balık yemeden gitme derim

amanın akraba çıkçez şincik az kaldı :) nerde yiycez balığı, çok severimde kendilerinicokacimcoook

bende şubat sonu oldum daha yok
gerçi düzene hanca anca gireriz ama insan yinede korkmuyo değil
bizde ayyyynen ööööööle korunuyoruz :kedi: :utangac:
aynen ve ben daha hiç regl olmadım bilmiyorumkismile yarın bi testmi alsam ay öle bişi olursa düşer bayılırım bidahada kimse ayıltamaz akannehir:1shok:

giyim aç giyim gelir gelir alırız senden:)
gönlüne göre olsun dilerim herşey...
ne de güzel üretimci kadın olmak...
hadi bakalım hayırlısı...yanlız iyi düşünmeli iyi karar vermelisin arzucum bilirsin piyasa çok dğeişken...

amanın akraba çıkçez şincik az kaldı :) nerde yiycez balığı, çok severimde kendilerinicokacimcoook

bafra kolay turistik bir belde ve cennetten bir parça
samsunda doğup büyüdüğüm halde böyle bir cennetin samsunda var olduğunu bilmiyodum inan kesinlikle gel gör
balık tesisleri var ırmak kenarında baraj gölünün kenarında
bende severim kendilerini şahsen
gelirsen misafir ederim sizi dilerseniz :))))) olumunekankayizsmile

aynen ve ben daha hiç regl olmadım bilmiyorumkismile yarın bi testmi alsam ay öle bişi olursa düşer bayılırım bidahada kimse ayıltamaz akannehir:1shok:

:kedi: ben alıp yaptım bile
allahtan bişey yok kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaay kaçıyorum dedim kaldım burda
doyum olmuyo walla size ama ben bu sefer kaçar :) kaydirigubbakcemile4

bafra kolay turistik bir belde ve cennetten bir parça
samsunda doğup büyüdüğüm halde böyle bir cennetin samsunda var olduğunu bilmiyodum inan kesinlikle gel gör
balık tesisleri var ırmak kenarında baraj gölünün kenarında
bende severim kendilerini şahsen
gelirsen misafir ederim sizi dilerseniz :))))) olumunekankayizsmile

tamam canım söz gelirsem mutlaka uğrarım, tabi kısmetse, çok tşk ederim davetin içinopuyorumnanaktan

yarın bana arekdaşlar gelicek lise arkdaşlarım
hımm hazırlık zamanı
yeni bir salata öğrendim çokda güzelv e hafif tadı
onu yapcam:)

yarın bana arekdaşlar gelicek lise arkdaşlarım
hımm hazırlık zamanı
yeni bir salata öğrendim çokda güzelv e hafif tadı
onu yapcam:)

sen misafir ağırlayacak kadar iyileştin mi ki???? bende istiyorum salatanın tarifini sürekli yemek yemek isteyen biri olaraktan cokacimcoook

hediye işi 20 lralık hdıye kargoyla 25 olacak arkadalar maksat hedıye olsun işte
ayın son gunune kadr yollansın işte bellı gun olmasın herkesın alması dışarı çıkması aynı gunolmaz
listeyıben kendıme kopyalayım blog yazısı olark ıstyenordan kontrol etsın
o ay hangı kşıdeys listedekılere adres yollasın özel mesajdan lutfen aybasında
melike senat bıze bu ay senın
birde hedıye alacaklardan kyafet alan olacak yada olabilirdiye bebişin kaç numara gıydıgını yada kaç aylıkgyındıgın not yazın
mesela mina 5aylık kıyafet gymyor herks adres yolaren kendı ayı geldıgnde bu bılgıyde not etsın

Son düzenleme:
Hehey yemek yaptım ne de kolay şeylerdi.yayla çorbası ve hazır mantıyı haşladım bitti.büyük makarnalar var onları kıymayla doldurup mantı yapıp doldurup buzluğa atıyoruz eşimle.tavsiye ederim elinize çıkıyor.bu seferki market mantısı bizim makarnadan doldurduğumuz bile daha güzel oluyor ya pek beğenmedim

Back
X