• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Hehey yemek yaptım ne de kolay şeylerdi.yayla çorbası ve hazır mantıyı haşladım bitti.büyük makarnalar var onları kıymayla doldurup mantı yapıp doldurup buzluğa atıyoruz eşimle.tavsiye ederim elinize çıkıyor.bu seferki market mantısı bizim makarnadan doldurduğumuz bile daha güzel oluyor ya pek beğenmedim

Ah ah yemek yapmak mı aç aç bekliyorum eşim işten gelsinde yapsın diye bir şeylerboshayallersmile

oglum emerken uyudu koydum yere zırlamaya basladı
ya derdı ne bı anlasam
bende kaldırdım koydum ana kucagına uyumasın
bu uyutma ısı benı cok strese sokuyo ya

Huysuzluk bu dönemde hepsinde var sanırım hepsi aynı.
ee ben sana dedimm ama sen yine gitmiştin kasım annelerine.kasımda doğum yapanlar var aramızda ne fark eder 5gün önce 5gün sonra..9ay hamileliği beraber geçirmedik mi bizzzkaydirigubbakcemile

Ah ah yemek yapmak mı aç aç bekliyorum eşim işten gelsinde yapsın diye bir şeylerboshayallersmile

Canım ben de böyle yarım saat uyuyunca en kolay yapılacak şeyleri yapabiliyorum ancak.geş beraber yiyelimolumunekankayizsmile bak yine uyandı aaman çok uyudun

bugun kfleks aldım meyveli yarın baslıycam yemee
içinde demır folkasıt tb vitamını .....gunluk %40 almnızı saglar yazıyr deneyın ıstersenız yemek yapamamaktan vıtamınsız kaldık vallasaçlarda ökuluyor demır eksıklıgın denmiş

bu gün oğlumun aşılarını yaptırdım sünnetini kontrole götürdüm ..............oğlan anaları geç kalmayın yaptırın sünnetini, sonra zor oluyormuş pansumanı falan şimdi bilmiyorlar

nilgun arama motoruna yz telşehrıye salata süperrr guzel bayıldım ben annem yapmış dun basıtde
kızlarbana geldıgızdeyaparm sıze çok bgndım ben

bugun kfleks aldım meyveli yarın baslıycam yemee
içinde demır folkasıt tb vitamını .....gunluk %40 almnızı saglar yazıyr deneyın ıstersenız yemek yapamamaktan vıtamınsız kaldık vallasaçlarda ökuluyor demır eksıklıgın denmiş

Ben onları bir heves alıyorum biriki yiyip sonra bırakıyorum. Dolapta çeşit çeşit var.
Benim de saçlarım feci döküloyur yaa.

bende sendenim, bi tuhaflık var ama hayırlısı

çoook her sene geliyorum,
eşimin kuzenide Atakum'da oturuyor çok beğeniyorum orayı,
kayınvalidemler, Termenin kasabasında orasıda çok güzel
evleri iki katlı bahçesinde sebze meyve herşey var,
sabah akşam toplayıp pişiriyoruz taze taze,
ama eşim aslında Rizeli laz uşağı yani hemde gerçeğinden :)))

benimde anne tarafım samsunludur rize kökenli ama doğma büyüme samsunludurlar nerdeyse her yaz gitmeye çalışırım annanem ve bilumum anne tarafım orda çok seviyoruz samsunu samsunda yaşayan iflah olmuyo valla bizde rizeliyiz atakum matasyon ve samsun merkez istasyonda konuşlanmıştır sülalemiz bol bol selam söyle samsuna burdan

benimde anne tarafım samsunludur rize kökenli ama doğma büyüme samsunludurlar nerdeyse her yaz gitmeye çalışırım annanem ve bilumum anne tarafım orda çok seviyoruz samsunu samsunda yaşayan iflah olmuyo valla bizde rizeliyiz atakum matasyon ve samsun merkez istasyonda konuşlanmıştır sülalemiz bol bol selam söyle samsuna burdan

samsunda parmağı olan ne çokmuş :) sevindim valla
tek ben değilim yani burda :dance:
rizeyi görmek nasip olmadı eşim oralı ama samsunda doğdu büyüdü hiç gitmedik
kimin yolu düşerse beni unutmasın gelsin beklerim :dance:

nilgun arama motoruna yz telşehrıye salata süperrr guzel bayıldım ben annem yapmış dun basıtde
kızlarbana geldıgızdeyaparm sıze çok bgndım ben
temam hemmen bakıyorum, tşk ederim canım
söylerim tabiki, söylemem mi ? ben elendikten sonra görmek nasip oldu bana, rizeyi de görmeyi çok istiyordum,geçen yaz gittim oralarada süperdi valla
geldi gitti yine kocişim

yemek yiyip geri gidiyor herhalde senin kociş

temam hemmen bakıyorum, tşk ederim canım

söylerim tabiki, söylemem mi ? ben elendikten sonra görmek nasip oldu bana, rizeyi de görmeyi çok istiyordum,geçen yaz gittim oralarada süperdi valla

yemek yiyip geri gidiyor herhalde senin kociş

öğlende evet ama şimdi arızaya çağırdılar
geldi işte şimdi
hadi kıslar görüşürüz

yaaaa kızlar ben buradan adres versem iş yeri adresi vericem çünkü evde teslim alacak kimse olmuyor diye

samsunda parmağı olan ne çokmuş :) sevindim valla
tek ben değilim yani burda :dance:
rizeyi görmek nasip olmadı eşim oralı ama samsunda doğdu büyüdü hiç gitmedik
kimin yolu düşerse beni unutmasın gelsin beklerim :dance:

benim de parmağım var samsunda kardeşim askerliğini samsun vezirköprüde yaptı :))))))))))) bizde kastamonu pınarbaşılıyız babam oralı

Back
X