• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

yaaaa kızlar ben buradan adres versem iş yeri adresi vericem çünkü evde teslim alacak kimse olmuyor diye
lsun şekerim sen ver turta için fizanada göndeririz biz
benim de parmağım var samsunda kardeşim askerliğini samsun vezirköprüde yaptı :))))))))))) bizde kastamonu pınarbaşılıyız babam oralı

senin parmağının olmadığı yer mi var canım benim opuyorumnanaktan

ne bu yaaaaaw! bi yazamadım msj
1 2 3
deneme deneme
gelirse msjım ben iyiyim beni merak etmeyin kendinizi kurtarın :))))))))))
kafayı yidim yaf
:))))
hiç belli değil dimi :))))

kestane, esrtml+, betumutlu, 24.5+, realisttt+, Kriza, nincebayrak+, peluse+, serinus+
ne var ne yok hanımlar
yapacak bişeyiniz yokta sıkılıyomusunuz sırnaşık şey
ay şükür bu halimizede ama ben boş kalıp sıkılmayı özlüyorum bazen boshayallersmile

nabersiniz bugün evde yoktum takip edemedim pek ama herkes iyi gözattığım kadarıyla..
benim dişim fena durumda konuşamıyorum bile antibiyotik içtim bugün iki de ağrı kesici geçse biran önce yaw hasta olmaya ayıracak vaktim yok benim...

kestane, esrtml+, betumutlu, 24.5+, realisttt+, Kriza, nincebayrak+, peluse+, serinus+
ne var ne yok hanımlar
ay şükür bu halimizede ama ben boş kalıp sıkılmayı özlüyorum bazen boshayallersmile

heheee ne komiksin kaydirigubbakcemile3
ben hamileliğimin son günlerinden 2-3 günü tekrar yaşamak istiyorummm hiç bir iş yapmayıp bütün gün yiyip içip tv.seyredip int.girdiğim günlerden 2-3 gün çok bişeymi istiyorum yaaaa

ne var ne yok hanımlar
ezel izliyorum ben canım
nabersiniz bugün evde yoktum takip edemedim pek ama herkes iyi gözattığım kadarıyla..
benim dişim fena durumda konuşamıyorum bile antibiyotik içtim bugün iki de ağrı kesici geçse biran önce yaw hasta olmaya ayıracak vaktim yok benim...
geçmiş olsun öznurcum, 20 lik diş mi problem çıkaran
heheee ne komiksin kaydirigubbakcemile3
ben hamileliğimin son günlerinden 2-3 günü tekrar yaşamak istiyorummm hiç bir iş yapmayıp bütün gün yiyip içip tv.seyredip int.girdiğim günlerden 2-3 gün çok bişeymi istiyorum yaaaa

çok değilde zor birşey istiyorsun yaw :bbo::1no2:

arkadaşlar bende buradaki yazıları takip ediyorum bir iki kezmsj da attım ama kimse cevap vermedi sanırım tanıdıklara cevap veriliyor.bende buradaki duruma hakim olmak istiyorum.benide sohbetlere dahil ederseniz sevinirim herkese teşekkürler.

ne var ne yok hanımlar
Boş kalmak sıkılmak peeeehhh.... Bundan sonra zor görürüz o günleri Allah da göstermesin bir an bile ayırmasın yavrularımızdan ama arada şarj olubilmemiz için şöyle küçük esler verseler.
Ben ambale oldum bütün gün, sanırım diş problemi başladı sürekli huysuz sürekli söylenme durumunda memnun edemedim bir türlü bu oğluşu.
Şimdi içeri gönderdim babasıyla başım çatlıyor ağrıdan.
Öznur öyle antibiyotik ağrı kesici falan geçici çözümler diş doktoruna gitmen lazım canım yaa ihmal etme.

ben bugün çok yorgun hissediyorum kendimi yaaaa....bu takıntı işleri beni yoruyo kafaya koydummu illa yapıcam :((( o da beni bedenen olmasa bile kafaca çok yoruyo....

arkadaşlar bende buradaki yazıları takip ediyorum bir iki kezmsj da attım ama kimse cevap vermedi sanırım tanıdıklara cevap veriliyor.bende buradaki duruma hakim olmak istiyorum.benide sohbetlere dahil ederseniz sevinirim herkese teşekkürler.

Merhablar hoş geldin. Hiç tanıdıklara cevap veriliyor diye bir şey yok. Buraya bir sürü arkadaş sonradan katıldı ve gayet güzel paylaşımlarda bulunuyorlar ama bazen gözden kaçabiliyor malum bir yandan bebişlerle uğraşıp bir yandan da burayı takip etmek zor oluyor.

hoşgeldin...belli konular deil hergün deişiyo konularımız...ama genellikle aralaık bebeklerimiz anlaşma yapmış gibi davranıyolar...bi gün biri huysuzsa hepsi öle oluyor...sende kendini bize anlatsan, foto albümü yapsan çok iyi olur...
sevgiler....

hoşgeldin..
burda tanıdık olmak önemli değil aralıkta doğum yapmış olman yeterli sohbete katılman için..ee anlat bakalım bebiş kızmı erkekni bebişin ve senin adınız ne..bizim bebişler çok edepsiz seninkide oylemi..pelin yok şimdi onun yerine sorayım hamilelikte kaç kilo aldın
kaç kilosu gitti :))
Boş kalmak sıkılmak peeeehhh.... Bundan sonra zor görürüz o günleri Allah da göstermesin bir an bile ayırmasın yavrularımızdan ama arada şarj olubilmemiz için şöyle küçük esler verseler.
Ben ambale oldum bütün gün, sanırım diş problemi başladı sürekli huysuz sürekli söylenme durumunda memnun edemedim bir türlü bu oğluşu.
Şimdi içeri gönderdim babasıyla başım çatlıyor ağrıdan.

Öznur öyle antibiyotik ağrı kesici falan geçici çözümler diş doktoruna gitmen lazım canım yaa ihmal etme.

sabah ilk iş gittim doktora antibiyotik kullandıktan sonra çekelim zaten bi işe yaramıyo dedi..

tavuk yokmuş evde tavuksuz yapmış sumak mısır tursu yeşillık koymuş gerçekten tavuk olmasada olur ıçınde lezzetlıydı
Biz o salatayı şehriyeyle değil de boncuk makarnayla yapıyoruz o da güzel oluyor.kabak ve havuç salatasına da bayılırım bencokacimcoook
bu gün oğlumun aşılarını yaptırdım sünnetini kontrole götürdüm ..............oğlan anaları geç kalmayın yaptırın sünnetini, sonra zor oluyormuş pansumanı falan şimdi bilmiyorlar
Çook geçmiş olsun.Ben yaptırmadım ama yok kıyamam ya yaptıramam zoraki bişey olmadıkça şimdilik.daha çok küçük yaaeyvahedigeldismile

Back
X