oh ıyı çok şukur hadı afıyet olsun36,6ya gerilemiş ateşimiz :lepi: neşesi de yerindeymiş şimdi de hayatında ilk kez tavuk yiycek benim oğlummmmmmmmmm
:)))TUNAYDIN ARKADAŞlar yıne gecmışı okuyana kadar canım cıktı acaba sabah kaçta gelıyosunuz sız buraya bakıyımm,,o saatte gelmeye calışıyım.
bılge aklına geldıkçe yaz canını sevdıgım :)))domatesle pişir pelincim, sarımsak,soğan, pırasa deneyebilirsiniz severse verin dedi. pırasanın zaten mevsimi değil onu sallıyorum, bugün bizimkine tavuk pirzola domates rendesi sarımsak soğan kabak ve patatesle pişirildi (malum et+sebze+karbonhidrat yemesi lazım) onu annem şimdi eziyormuş ama tavukta zorlanıyormuş bana küfrediyor yedir demesi iyi de nasıl diye kaydirigubbakcemile3
ekmeği geçen sefer sorduğumda kepek ekmeği ve light ekmek vermeyin ne verirseniz verin demişti. ben üsteleyince çavdar ve tam buğday tercihtir demişti. her öğüne yarım dilim içi ekmek dedi bu kez. tabii öğlen pilav-makarna olunca ekmek verilmeyecek. bir de makarnaya başlarken yutması kolay olan kuskustur onunla başlarsanız daha rahat edersiniz dedi