Bugün akşama kadar yok çamaşır, yemek hazırlığı, yok dikiş, dünya işleri derken akşamı getirmişim evde. Nasıl sıkıldım anlatamam. Attım dışarı kendimi yürüye yürüye merkeze kadar çıkmışım Dünyayla. Kendi kendime seslenerek konuşmaya başladım Dünyaya. Millette çatlak demiştir. Sonra ara arkadaşlarını ne olursa olsun dedi içimdeki ses. Sıradan başladım ilki yönlendirmiş. Kontörlü telefon yetmeyecek alo desem. Sonra 2. meşguldü hala dönmedi.3. dedim kapatmış telefonu mesaj istiyor,4...siz düşünün durumu. Bu kadar mı olur. İnanamadım. Sonra parkta öyle oturduuum oturduum kızımla. Garipsek garipsek geri döndüm. Bunlardan biri sadece geri döndü canımız arkadaşımız Pelin. Zaten forumumuzdan birtek pelinin telefonu var. Helal olsun diyorum boşuna demiyorum. Sonra sanal herşey diye laf ederler. Diğerleri hem evli değil ve bebişleri yok. Pelin bana dönmeseydi iyice kötü hissedecektim kendimi. İyiki varsınız arkadaşlarım az önce yazdıklarınızla gene gülümsedim. Allah'ım sizleri korusun nazarlardan. Amin.