• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar adım adım die bir site var. Zihin gelişmini arttırmak için her ay size koli gönderiyorlar.Beren 4 aylıkken aramıştım 9. ayda başlıyoruz demişlerdi. bugün aradılar biz başladık.12 ay boyunca her ay eğitici set göndericekler. 300 TL her ay 25 olarak ödüyorsunuz isterseniz siteye göz atın.

sorma canım hiçbir sorun yok.. doğumdan sonra gittiğim kadın doğumcu şaşırdı tüp bebek deyince eşinle mi ilgili sorun var dedi. niye tüp bebek yaptınız dersen inan bende bilmiyorum:)) 5 ay denedik olmadı biz de doktora gittik doktor bir iki sene bekleyebilirsiniz dedi biz de beklemek istemedik. olay budur aslında..

hani öyle bi ihtimal yok ama 2. de olsa 3. de allah biliyo hepsi kız olsun isterdim.. rüzgar demir toprak boran isimlerini çok severim. ama sevdiğim hiç kız ismi yok o da ilginç tabi:uhm:

5 ay denemeyle tüp bebek kaydirigubbakcemile2 teprik koyayım ben ortaya kaydirigubbakcemile3 aceleci misin kızım? vücut kendini korumaya devam ediyor bir süre daha onu hesaba katmadın mı? ayrıca belli ki kendiliğinden oluyor ikinci niye tüp olsun

a hiç duymadım bilge onu ben.. Allah allah.. e ben emzirirkende silikon uçla ve o uyuyrken emzidiğim de oluyordu.. o da birnevi biberon gibi değil Mi? doktorum bir hastaneyle anlaşırsa inşallah tekrar gideceğim.. en son bu ay sağlık ocağında tarttırdım oğlumu.. 9700 olmuş 500 gr almış.. boy ayı 71 cm..:nazar: boyumuz bir ay 3-4 atıyor bir uzamıyor ilginç :))

tatlım tam düz yatarken ve uykudayken emilen biberonun geniz etinde büyümeye sebep olduğunu çok kişiden duydum arasında doktor da vardı diye hatırlıyorum ama şimdi profesörlük yapmayayım sen yine bir danış doktoruna. meme emerken sonuçta belli bir meyille duruyor bebek ayrıca uçla da olsa memeni emiyor biberon gibi sonu olan bir aleti değil dolayısıyla biberonla aynı şey olmamalı

Bizde tek kalmasın diye istiyoruz.. Eşim tek çocuk her zaman der iyi yanları d var .. kötü yanlarıda .. annenin - babanın seni anlamadı durumlar da bişeyleri birilerine anlatmak istiyorsun paylaşmak istiyorsun .. olmuyoo yalnız tek başına kabuğuna çekili insan der. ve hakketten öğledir ilk evlendiğimizde olay karşısında eşim çok kabuğuna çekilip yalnız kalmak istedi. Hiç bana göre bişey değildir. rahat bırakmıyordum adamı neyse artıkın sessiz kalmıyoo çok şükür .. bu sebeple o benden çok istiyoo yani.. bi de kız çocuk hastası .. hamiş olduğu öğrendiğimzde kız olur inşalla deyip durdu .. allah oğluşumuza ömür verisn .. şimdi memnun tabii oğluyla oynayıp duruyoo .. ikincisi kız olur inşallahta .. ay ne çok yazdım çenem düştü.. delikafadulden

bizim de babamız kız istedi çok ama o da şimdi çok mutlu oğluyla... ikincisini kız istiyor ama allah biliyor ya ben onu da erkek istiyorum :kedi:

biberonla uyumuyoda 2 dk. da içiyo dönüyo geri uyuyo bilmem kieyvahedigeldismile

beren de gece biberonla bir su içiyor anlatamam size ama geniz eti büyüyormuş die hiç duymadım

uykusunda ve düz yatarak biberon emmek geniz etinin en büyük sebebi diye duydum valla kızlar danışın doktorunuza yanlış biliyorsam ne ala, yok öyle bir risk varsa tedbirimizi alırız hiç olmazsa yasakkelime

kızlar adım adım die bir site var. Zihin gelişmini arttırmak için her ay size koli gönderiyorlar.Beren 4 aylıkken aramıştım 9. ayda başlıyoruz demişlerdi. bugün aradılar biz başladık.12 ay boyunca her ay eğitici set göndericekler. 300 TL her ay 25 olarak ödüyorsunuz isterseniz siteye göz atın.

link versene tatlım

evet kocaman oldu evlere sığmıyor ya halite noldu meraktan öldüm kötü bi durum belli inşallah geçicidir.

inşallah esracım
ben de dönüp dönüp okudum "konu yine halit" diyor... daha önce de bir şey oldu herhalde düştü mü acaba? daha önce düşmüş müydü bilen var mı?

bilge baktın mı cnm siteye

inceliyorum hayatım
özellikle hazırlayanlara bakıyorum biliyorsun bu ara her türlü cd kitap incelenmeden çocuğa verilmeyecek durumda acayip bir beyin yıkama kampanyası mevcut
galile "yüce rabbin inayetiyle dünya dönüyor" falan der durumda veya heidinin babanesi türbanlı oluyor vs hiç risk almamak lazım yani

inşallah esracım
ben de dönüp dönüp okudum "konu yine halit" diyor... daha önce de bir şey oldu herhalde düştü mü acaba? daha önce düşmüş müydü bilen var mı?

valla bilmiyorum aman öyle bi şey olsun bizimkilerde hergün düşüyo başka bişey olmasında bu artada biberonla uyutanlardanım bende ama sırtına iki tane yastık koyuyorum yarı dik pozisyonda veriyorum emzirirkende zaten tam yatay emzirmek zararlı orta kulak iltihabı tehlikesi var bide ben gece acıkırsa emziriyorum yada süt veriyorum artık büyüdüler emme güdüleri azaldı boğulma tehlikeleri var Allah korusun.benimki gece bi kere kalkıyo daha doğrusu ben öyle ayarladım akşamdan fazla tıka basa doyurmuyorum ki gece kalksın neden diyecek olursanız 8 buçuk dokuzda yatıyo eğer karnı doymuş uyursa sabahın 5 inde 6 sında kalkıyo ozamana kadar dayanıyor tam sabaha karşı olduğu ve uykusunu aldığı içinde tekrar dalıp yatmıyo canımız çıkıyo pinpon topu gibi bi babası bi ben oynuyoz çocukla o yüzden akşam fazla doyurmuyorum gece 3 gibi uyanıyo emziriyorum savah 7 buçuk gibi kalkıyo bizde mutlu uyanıyoruz napim başka çare bulamadım okul açılıncada sabah 6 da kalkıcam o zamanda diğer yönteme geçerim nasılsa erken kalkıyorum diye çok kötüyüm çok

5 ay denemeyle tüp bebek kaydirigubbakcemile2 teprik koyayım ben ortaya kaydirigubbakcemile3 aceleci misin kızım? vücut kendini korumaya devam ediyor bir süre daha onu hesaba katmadın mı? ayrıca belli ki kendiliğinden oluyor ikinci niye tüp olsun

tatlım tam düz yatarken ve uykudayken emilen biberonun geniz etinde büyümeye sebep olduğunu çok kişiden duydum arasında doktor da vardı diye hatırlıyorum ama şimdi profesörlük yapmayayım sen yine bir danış doktoruna. meme emerken sonuçta belli bir meyille duruyor bebek ayrıca uçla da olsa memeni emiyor biberon gibi sonu olan bir aleti değil dolayısıyla biberonla aynı şey olmamalı

bizim de babamız kız istedi çok ama o da şimdi çok mutlu oğluyla... ikincisini kız istiyor ama allah biliyor ya ben onu da erkek istiyorum :kedi:

uykusunda ve düz yatarak biberon emmek geniz etinin en büyük sebebi diye duydum valla kızlar danışın doktorunuza yanlış biliyorsam ne ala, yok öyle bir risk varsa tedbirimizi alırız hiç olmazsa yasakkelime
tamam bilge valla haklısın evet ya benim doktor şuan tatilde kızlar biri giderse kontrole filan sorabilir mi nolur??

hepinize tünaydın güzel arkadaşlarım ve tatlı bebişleri. yarım saattir geçmiş okuyorum unutmuşum günaydın demeyi:))

gece 8 saat aralıksız uyuyor muuuuuu akannehir

bi de alıntı yapayım deyip unutmuşum şahsen umut 3 yaşına gelince kardeş istiyorum erkek olsun istiyorum ismini de mustafa utku veya mustafa onur koymayı planlıyorum şakkıdı turkbayragi

yok be güzelim neeerde en iyi hali 1-2 kez kalkıyordu. o bundan 2 hafta falan önceydi. şu an 45 dk. bilemedin 1 saat uyuyup uyanıyor. yani 8-9 kez kalkıyor 8 saat içerisinde.

demek 2. yi de erkek istiyorsun. valla ne yalan söyleyim biz berkayı 20. haftaya kadar kız olarak biliyorduk sonra erkek diye değişti cinsiyet tahmini ve düşüncesini bile kabullenmek beni baya zorladı. allahın gücüne gitmesin yavrumun acısını göstermesin ama doğup da yüzünü gördükten sonra kabullenebildim. 38. haftaya kadar internette son anda erkek denilip kız doğum yapan var mı diye araştırdım durdum. bahsettim ya hep eylül hayalim vardı.

bunu da iki mesaj arası dürüm döner yapmışım -tatlicadiarzu-

dünür bizim de iki dişin arasına bir diş daha sığar vaziyette annem normal yanlardakiler geldikçe itecek onları dedi sempatiksalakcinni aha bu smileynin dişleri kibin sırnaşık şey

öyle de kalabiliyor canlarım. tabi aile de varsa. benim ön iki dişim aynen o smiley gibi bilgecim. ayberkimin de öyle. bana çekmiş. :1:

amaan benim yaş 31 zaten naz da tüp bebek ikinciyi aslaaaa düşünmüyorum. (yine de büyük konuşmiim allahın gücüne gitmesin) zaten birdaha tüp bebek tedavisimi amaannnnn!!!!! ben onun okadar zor bişey olduğunu bilseydim ilkini bile düşünmezdim... zaten benim hamileliğim de çok zor geçti. keşke sizleri ozaman bulsaydım belki daha iyi olurdu :çok üzgünüm:

aah aah hergün aynı şeyi düşünüyorum. keşke aranıza hamilelik döneminde katılsaydım. ben de çok zor bir hamilelik geçirdim. düştü düşecek doğdu doğacak öyle tamamladık 38 haftayı.

günaydın herkeslereeee :3:

günaydın yasemincimmmmopuyorumnanaktan

Bizde iyiyiz çok şükür burak' ın nezlesi hafifledi .. bi öksürük kaldı yavrucum ara sıra öksürüyoo : (( şurupla , burun spreyini doğru düzgün kullandırsa soytarım onu da atlatacaz.. bakalım artıkın ..

aman çok şükür canım. çabucak atlatısınız inşallah.:Saruboceq:

günaydın kıslarrrrrrrrrr ve güseller güseli bebişlerrrrrr.....

günaydın canım

inceliyorum hayatım
özellikle hazırlayanlara bakıyorum biliyorsun bu ara her türlü cd kitap incelenmeden çocuğa verilmeyecek durumda acayip bir beyin yıkama kampanyası mevcut
galile "yüce rabbin inayetiyle dünya dönüyor" falan der durumda veya heidinin babanesi türbanlı oluyor vs hiç risk almamak lazım yani

vereliniortakolumunekankayizsmilea.s

ay bne ilk defa erken yattım dün gece
kendimden şaştım
nehir de erkenden uyudu dün baktım uyanmadı:) bende yattım
ama 7 30 da kalktı şimdi tekrar uyuud
böyle düzeni otursa ne güzel olur
akşam da işlerimi yaparım sabah o uyuduğunda da...
uyanınca da oynarız ederiz derken
sonrada 12 ye doğru çıkarım evden doğru okula...
inş yarabbim

ne güzel canım maaşallah nehire. benim oğluş da şöyle bir düzene girse biz de yattığımı kalktığımızı bilsek keşke.

halitin neyi varmışşş ya çok merak ettim bende ben tam takip edemiyorum ya özelden yazarsanız bilgi alınca sevinirim

inşallah önemli birşeyi yoktur halit bebeğin. babyrose du sanırım ne kötü ettin be arkadaşım herkesi merakta bıraktın. bir an önce bilgi ver de rahatlayalım. inş. iyidir bebişin.

kızlar hergün et veriyormusunuz bebişlere.. ben bu ara hergün iki ceviz büyüklüğünde koyuyorum etsiz olursa yemiyor sıpa.. dedesine çekmiş o yönü

ben bir gün kırmızı et bir gün tavuk eti dönüşümlü veriyorum.

Herşeyin hayırlısı allah gönlünüze göre verir inşallah ..
bizde aynı şekilde 2,5 - 3 yaşına gelince bi kızımız olsun istiyoruz..oğluşumuza isim belirlediğimizde kızımız da olursa diye bi isim seçmiştik . ELİF BERRA kısmet olursa tabii.. .. : )) :Saruboceq:

inşallah allah gönlünüze göre verir nevracım.

benim de aynı şekilde benim yaş kemale eriyoo zaten : )) şimdi 33 . üç sene sonra 36 daha da çok geç kalmak istemiyorum .. sempatiksalakcinni

ben baya aceleciyim sanırım 25 yaşında ayberkim oldu. 28 yaşında da berkayım. bundan sonra rahatım. allahtan bir mani çıkmazsa:1:

a hiç duymadım bilge onu ben.. Allah allah.. e ben emzirirkende silikon uçla ve o uyuyrken emzidiğim de oluyordu.. o da birnevi biberon gibi değil Mi? doktorum bir hastaneyle anlaşırsa inşallah tekrar gideceğim.. en son bu ay sağlık ocağında tarttırdım oğlumu.. 9700 olmuş 500 gr almış.. boy ayı 71 cm..:nazar: boyumuz bir ay 3-4 atıyor bir uzamıyor ilginç :))

maaşallah arda paşaya. allah nazardan saklasın.:nazar:

bende et koyuroum genelde her gün
bazen sade yapıyorum haftada bir iki..
seviyoru enhirde tavuk eti suyu et yada...

nazın ateşi iyiymiş sevindim sibelcim..:)

ya benim imkanım olsa 3 tane çok isterim ama tabi nerdeeeee:)
ama az çok imkanı olanlar 2 tane mutlaka yapmalı
özellikle zengin kesimler bilinçli insanlar mutlaka bebek yapmalı...
çünkü onların yetiştireceği her donanınlı insan ilerde işveren ...
ülkenin geleceği için olumlu bir şey bence...
çocuktan daha güzel ne var ya:)

ben de psikolojik olarak kendime güvenebilsem eylül için bir deneme daha yapardım ama yok. limitim doldu. bazen şakayla soruyorlar eylül ne zaman gelecek diye ben de tımarhane de çocuk büyütmeye izin verdikleri zaman diyorum:umursamaz:

evet kocaman oldu evlere sığmıyor ya halite noldu meraktan öldüm kötü bi durum belli inşallah geçicidir.

asya ya da kocamaaaan maaşallah annesi:nazar:

ya arkadaşlar kırmızı eti nasıl pişirip veriyorsunuz?haşlasak minicik şey için baya uğraşmak gereki r pişsin diye.sonra blender dan mı geçiriyorsunuz***??

Back
X