Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlaaaaaaarrrrrrrr
günaydın bilgecim nasılsın bebiş nasıl?
Herkese günaydın ... geçmişi okuyordum .. o davulcuyu bi elime geçirsem varya kurtarabilene aşkolsun ..klava: kötükedihüso
aklım oğluşta dün gece 3te kakasında sümüksü yapı gördüm gibi oldu yeni bez raporları bekliyorum biraz dalgınım haliyle boshayallersmile
sen nasılsın kuzu nasıl?
ayy minik kuzum 8 aylık oldu bugün :teytey::ecrin_bebek:
![]()
aklım oğluşta dün gece 3te kakasında sümüksü yapı gördüm gibi oldu yeni bez raporları bekliyorum biraz dalgınım haliyle boshayallersmile
sen nasılsın kuzu nasıl?
günaydın bu arada herkese...
benim günüm pek aydın olmasada( naz akşam bi türlü uyumak bilmedi önce sonrada sabaha kadar mızırdayıp ağlayıp durdu.. bi memede bi hamakta şeklinde sabahı ettik. gözlerime kum kaçmış gibi nasıl uykum var... ne sıkıntısı var kuzunun anlamadımkii... halbuki dün yatmadan calpol de verdim çok huysuzdu.. ama fayda etmedi.
bi de görümcem bakamam demiş naz'a... kaldık yine ablaya ama o da mırın kırınlı oyyyy bir hafta sonra işbaşı yapcım stresten ölmek üzereyim nasıl iş bu yaa. şuan kim bakacaksa bakmaya başlamış olması gerekirken ben nelerle uğraşıyorum..
![]()
günaydın sibel canım .. hay Allahım ya aksilik aksilik üstüne napcaksın peki şimdi.. vallahi Allah yardımcın olsun.. son haftan ve bişey çözülemedi benim bile canım sıkıldı..günaydın bu arada herkese...
benim günüm pek aydın olmasada( naz akşam bi türlü uyumak bilmedi önce sonrada sabaha kadar mızırdayıp ağlayıp durdu.. bi memede bi hamakta şeklinde sabahı ettik. gözlerime kum kaçmış gibi nasıl uykum var... ne sıkıntısı var kuzunun anlamadımkii... halbuki dün yatmadan calpol de verdim çok huysuzdu.. ama fayda etmedi.
bi de görümcem bakamam demiş naz'a... kaldık yine ablaya ama o da mırın kırınlı oyyyy bir hafta sonra işbaşı yapcım stresten ölmek üzereyim nasıl iş bu yaa. şuan kim bakacaksa bakmaya başlamış olması gerekirken ben nelerle uğraşıyorum..
nice daha milyonlarca aylara inşallah..ayy minik kuzum 8 aylık oldu bugün :teytey::ecrin_bebek:
![]()
inşallah bişey değildir bilge.. sonuçlar gelince paylaş emi merak ederiz..aklım oğluşta dün gece 3te kakasında sümüksü yapı gördüm gibi oldu yeni bez raporları bekliyorum biraz dalgınım haliyle boshayallersmile
sen nasılsın kuzu nasıl?
çok üzüldüm sibel inşallah en kısa zamanda halledersin bu konuyu naz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah
maşallah kuzuya nice 8 aylara nice nice yıllara ersin minik kuzu inşallah
sen nasılsın kuzu nasıl?
günaydınlar
![]()
günaydın canım
ben hamağı sopalarından çıkarıp yıkamıştım...
demirleri çıkm yor tabi mecburen atıyorsun öyle ama
demir kısmına çorap gibi bişey giydiripte yıkayabilirsin
naza bakım sırası yine değişmiş
hay allah ne olcak böyle
ben de şaştım bu işe..
sıkma canını tatlım elbet bir hal çaresi buluncak
stres oldun sende tabii...
bilgecim biz iyiyiz kuzu otlakta keyfi yerinde...:)
senin bebişin sonuçları gelince söyle merak ederiz...
inş bişicik yoktur..
sümüksü bir kaç keremi oldu onu merak ettim birde ?
taze foto yükledimmmmmmm
sınırlama gelmiş ancak 5 dene koyabildim:)
devit3 ü kaç damla veriyosunuz kızlarbilmiyorumkismile
Eveeeett sonuç süper iki dk sallandı ve uyudu yaşasıınn.
Canberk herkese sırıtır, herkese bayılır gider vallah ancak uykusu varsa kurt adama dönüşüyor kıyamet kopuyor birisi yüzüne baksa bile millette şaşırıyor ne oldu bu çocuğa diye.
İkinci grup 1-5 arası ödeme gunü Eylül nevra-Ekim Funda-Kasım Fatma-Aralık bilge-Ocak muzeyyen-Şubat Sibel-Mart yasemin
iyileşmedimi minik kuzu yahu.. takipte olmakta fayda var tabi..
pelin bizim gün listesini bidaha yazarmısın bulamadım??
![]()
bilgecim biz iyiyiz kuzu otlakta keyfi yerinde...:)
senin bebişin sonuçları gelince söyle merak ederiz...
inş bişicik yoktur..
sümüksü bir kaç keremi oldu onu merak ettim birde ?
geçmiş olsun ishali geçmemişmiydi sümüksü yapı bazen bizdede oluyo yediği şeylerden olabilir
herkese günaydın bu arada:))
kızlar bişey sorcam ben ardaya çorap giydiremiyorum.. iki sn yede çıkarıyor..yürüteçle sürekli buz gibi taşlara basıyor.. ayaklar sürekli buz gibi.. siz ne yapıyosunuz bu duruma.. hiç ayağında tutamıyorum çorabı.. ayakkabısı olsa giydiricem.. hiç biri olmuyor artık..napsam nasıl bişey alsam ki çıkaramasa..şu tabanlı çoraplardan bulsam alsam iş görür mü sizce.. tavsiye verebilirmisiniz?
herkese günaydın bu arada:))
kızlar bişey sorcam ben ardaya çorap giydiremiyorum.. iki sn yede çıkarıyor..yürüteçle sürekli buz gibi taşlara basıyor.. ayaklar sürekli buz gibi.. siz ne yapıyosunuz bu duruma.. hiç ayağında tutamıyorum çorabı.. ayakkabısı olsa giydiricem.. hiç biri olmuyor artık..napsam nasıl bişey alsam ki çıkaramasa..şu tabanlı çoraplardan bulsam alsam iş görür mü sizce.. tavsiye verebilirmisiniz?