• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın günaydın günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
herkeze hayırlı sabahlar

pelincim ellerine ve emeğine sağlık cnm
gün işi iyi oldu valla. peki bahar neden yok günde:((((((

Herkese günaydın ... geçmişi okuyordum .. o davulcuyu bi elime geçirsem varya kurtarabilene aşkolsun .. :oklava: kötükedihüso

bayramda bahşiş almaya geldiğinde hesaplaşırsınız artık kaydirigubbakcemile3

aklım oğluşta dün gece 3te kakasında sümüksü yapı gördüm gibi oldu yeni bez raporları bekliyorum biraz dalgınım haliyle boshayallersmile
sen nasılsın kuzu nasıl?

iyileşmedimi minik kuzu yahu.. takipte olmakta fayda var tabi..

seneeemmm hamağı nasıl temizliyosun??

pelin bizim gün listesini bidaha yazarmısın bulamadım??

günaydın bu arada herkese...

benim günüm pek aydın olmasada :(( naz akşam bi türlü uyumak bilmedi önce sonrada sabaha kadar mızırdayıp ağlayıp durdu.. bi memede bi hamakta şeklinde sabahı ettik. gözlerime kum kaçmış gibi nasıl uykum var... ne sıkıntısı var kuzunun anlamadımkii... halbuki dün yatmadan calpol de verdim çok huysuzdu.. ama fayda etmedi.

bi de görümcem bakamam demiş naz'a... kaldık yine ablaya ama o da mırın kırınlı oyyyy bir hafta sonra işbaşı yapcım stresten ölmek üzereyim nasıl iş bu yaa. şuan kim bakacaksa bakmaya başlamış olması gerekirken ben nelerle uğraşıyorum..

ayy minik kuzum 8 aylık oldu bugün :teytey::nazar::ecrin_bebek::emir_bebek:

günaydın canım
ben hamağı sopalarından çıkarıp yıkamıştım...
demirleri çıkm yor tabi mecburen atıyorsun öyle ama
demir kısmına çorap gibi bişey giydiripte yıkayabilirsin

naza bakım sırası yine değişmiş:(
hay allah ne olcak böyle
ben de şaştım bu işe..
sıkma canını tatlım elbet bir hal çaresi buluncak
stres oldun sende tabii...

bilgecim biz iyiyiz kuzu otlakta keyfi yerinde...:)
senin bebişin sonuçları gelince söyle merak ederiz...
inş bişicik yoktur..
sümüksü bir kaç keremi oldu onu merak ettim birde ?

taze foto yükledimmmmmmm
sınırlama gelmiş ancak 5 dene koyabildim:)

aklım oğluşta dün gece 3te kakasında sümüksü yapı gördüm gibi oldu yeni bez raporları bekliyorum biraz dalgınım haliyle boshayallersmile
sen nasılsın kuzu nasıl?

geçmiş olsun ishali geçmemişmiydi sümüksü yapı bazen bizdede oluyo yediği şeylerden olabilir

benim günüm pek aydın olmasada :(( naz akşam bi türlü uyumak bilmedi önce sonrada sabaha kadar mızırdayıp ağlayıp durdu.. bi memede bi hamakta şeklinde sabahı ettik. gözlerime kum kaçmış gibi nasıl uykum var... ne sıkıntısı var kuzunun anlamadımkii... halbuki dün yatmadan calpol de verdim çok huysuzdu.. ama fayda etmedi.

bi de görümcem bakamam demiş naz'a... kaldık yine ablaya ama o da mırın kırınlı oyyyy bir hafta sonra işbaşı yapcım stresten ölmek üzereyim nasıl iş bu yaa. şuan kim bakacaksa bakmaya başlamış olması gerekirken ben nelerle uğraşıyorum..

çok üzüldüm sibel inşallah en kısa zamanda halledersin bu konuyu naz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah

maşallah kuzuya nice 8 aylara nice nice yıllara ersin minik kuzu inşallah

günaydın sibel canım .. hay Allahım ya aksilik aksilik üstüne napcaksın peki şimdi.. vallahi Allah yardımcın olsun.. son haftan ve bişey çözülemedi benim bile canım sıkıldı..
nice daha milyonlarca aylara inşallah..
sen nasılsın kuzu nasıl?
inşallah bişey değildir bilge.. sonuçlar gelince paylaş emi merak ederiz..

sen nasılsın kuzu nasıl?

Bilgecim günaydın .. çok geçömiş olsun canım .. iyi haberlerini bekliyoruz..

günaydın..... opuyorumnanaktan

günaydın sibelcim kuzunun sıkıntısı diş olabilir mi acaba .. bilmiyorumkismile ay canım yine stres olmuşsun .. hayırlısıyla çözülür inşallah. görüncen neden son dk vazgeçti..

oohh ohh maşallah naz kızımızı hiçe aylara , yaşlara sağlık, sıhhatle inşallah annesi ..

günaydın canım
ben hamağı sopalarından çıkarıp yıkamıştım...
demirleri çıkm yor tabi mecburen atıyorsun öyle ama
demir kısmına çorap gibi bişey giydiripte yıkayabilirsin

naza bakım sırası yine değişmiş:(
hay allah ne olcak böyle
ben de şaştım bu işe..
sıkma canını tatlım elbet bir hal çaresi buluncak
stres oldun sende tabii...

inş bişicik yoktur..

taze foto yükledimmmmmmm
sınırlama gelmiş ancak 5 dene koyabildim:)

senemcim günaydın.. nehire maşalah keyfi yerindeymiş :nazar: kuzunun aman allah bozmasın hep böyle olsun . bütün kuzular .. :nazar: :nazar:

devit3 ü kaç damla veriyosunuz kızlarbilmiyorumkismile

3 damla şekerim

Eveeeett sonuç süper iki dk sallandı ve uyudu yaşasıınn.

alkisalkisalkis inşallah daimi olur ebrucum

Canberk herkese sırıtır, herkese bayılır gider vallah ancak uykusu varsa kurt adama dönüşüyor kıyamet kopuyor birisi yüzüne baksa bile millette şaşırıyor ne oldu bu çocuğa diye.

kurt adam dedi yaaaaaaa :roflol:

İkinci grup 1-5 arası ödeme gunü Eylül nevra-Ekim Funda-Kasım Fatma-Aralık bilge-Ocak muzeyyen-Şubat Sibel-Mart yasemin

aha oğluma sağlam bir doğum günü hediyesi alıciiiiiimmmmmmmm delikafadulden
emeklerin için teşekkürler pelincim

iyileşmedimi minik kuzu yahu.. takipte olmakta fayda var tabi..
pelin bizim gün listesini bidaha yazarmısın bulamadım??

ishali sürüyor ama ishal derken sayı olarak değil cıvıklık olarak ishal

ben alıntı yaptım gün listesine :1ninca: bi ibanları göndermeli özelden:delphin:

hey allahım herkes niye son dakikada haber veriyor ya :mymeka:
diş sıkıntısıdır sibelcim inşallah tabii

8 yıllar 80 yıllar olsun inşallah sağlık huzur mutluluk bolluk bereketle sibelcim hihoyyyt :nazar: a.s.

inş bişicik yoktur..

yok dün gece bir damla mercimek-nohut arası boyutta bir şeydi onun dışında da ipliğimsi kan vardı (onlar çatlaktan oluyor onu biliyorum) ama sümüksü yapı da görünce kıllandım şimdi eyvahedigeldismile

geçmiş olsun ishali geçmemişmiydi sümüksü yapı bazen bizdede oluyo yediği şeylerden olabilir

sağolasın
yukarda da dediğim gibi sayı olarak normal ama kıvamı ishal gibi
aylardır aynı şeyleri yiyor benim garibim dün değişik bir şey yemedi cumartesi yeni şeylere başlıycaz ama tekrar etmezse üstünde durmıycam çok azdı çünkü

herkese günaydın bu arada:))
kızlar bişey sorcam ben ardaya çorap giydiremiyorum.. iki sn yede çıkarıyor..yürüteçle sürekli buz gibi taşlara basıyor.. ayaklar sürekli buz gibi.. siz ne yapıyosunuz bu duruma.. hiç ayağında tutamıyorum çorabı.. ayakkabısı olsa giydiricem.. hiç biri olmuyor artık..napsam nasıl bişey alsam ki çıkaramasa..şu tabanlı çoraplardan bulsam alsam iş görür mü sizce.. tavsiye verebilirmisiniz?

kızlar bişey sorcam ben ardaya çorap giydiremiyorum.. iki sn yede çıkarıyor..yürüteçle sürekli buz gibi taşlara basıyor.. ayaklar sürekli buz gibi.. siz ne yapıyosunuz bu duruma.. hiç ayağında tutamıyorum çorabı.. ayakkabısı olsa giydiricem.. hiç biri olmuyor artık..napsam nasıl bişey alsam ki çıkaramasa..şu tabanlı çoraplardan bulsam alsam iş görür mü sizce.. tavsiye verebilirmisiniz?

patikli tulum ya da alt giydir çıkaramasın arzucum :jeyyar:

Eylül --> Nevra
Ekim --> Funda
Kasım--> Fatma
Aralık --> Bilge
Ocak --> Müzeyyen
Şubat--> Sibel
Mart --> Yasemin

kızlar özelden iban numaralarımızı gönderelim birbirimize
bir de 1-5 arası herhangi bir gün mü gönderelim yoksa atıyorum hepimiz 1inde gönderelim diye gün belirleyelim mi?

çorap tutucu Arama Sonuçları - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bundan bi al dene istersen canım. aynı naz da öyle ayaklar buuzzz. çorap giydirince de ağzına sokuyo sonra çekip çıkarıyo. zaten yürürken ayağı kayıyo.. bende h.sonu e bebeğe gidersem bakıcam bi..

Back
X