• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin inşallah tez zamanda teşhisini koyup tam tedavisini yaparlar
tahmin edebiliyorum canın ne kadar sıkılıyordur :sinifsinif:

Allah şifalar versin çok merak ettik biz de. Önemli bir şey değildir inşallah ama bence bir araştırma hastanesine götürmekte yarar var detaylıca bir araştırılsın bakalım neden oluyormuş maalesef çoğu dr teşhis koyma ve dolayısıyla tedavi etme aşamasında başarısız kalabiliyor ve olan da bebeklerimize oluyor işte inşallah iyileşir canım bir an önce belki cildi çok hassas bir yapıya sahipse ondan da böyle yayılabiliyordur bir anda.

babyroze canım çok geçmiş olsun
ismen bilemedim de nick yazdım hoşgör
dilerim en kısa zamanda şifa bulur bebişin...
Allahım tüm bebekleri korusun
dermansız dert vermesin yarabbim...
bizi haber dar et canım gelişmelerden...

taze fotolar yükledimmmm

yorumlara teşekkürler...
:)

canım benim çok geçmiş olsun. tabi ki sıkılmayacak gibi değil ama sıkılıp üzülüp koyverme kendini sakın. çocuk bunlar hepsinde ayrı ayrı bir dert ayrı bir hastalık oluyor. her zaman beterin beteri vardır bunu düşünüp şükretmek gerek di mi. halit paşa ya da acil şifalar diliyorum. kan tahlili v.s. tetkik yapıldı mı canım. belki kaptığı bir mikrop vardır. onu temelli kurutacak farklı bir ilaç tedavisi falan gerekiyordur. demek ki ilk tedavide bir eksiklik olmuş ki tekrarlamış. allahım tez zamanda şifa versin kuzucuğa inşallah.

ben tıka basa doyurup yatırdım öylede denedimi yok yok, illa emecek ağzı kaşınıyor herhalde emmeyince :ecrin_bebek:

bencede, tşk ederim....

konuşuruz olmazsa canım hemen telden mesaj atayım

ohhhh şükür gözünüz aydın hihoyyyt

belli telden girdiğin, yazdığını çözmeye çalışıyorum, ama olsun sen burda ol yeter, olumunekankayizsmile
[

hımmmm çok korkuttun bizi, çok geçmiş olsun, çabucak atlatın olmadı başka doktora götürün ne bileyimi o kadar iğneye :uhm::uhm:

rabbima cil şifalar versin canım
sen bence birbaşka dr daha götür halit'i
cildiyeciyemi götürdün kendi cocuk doktorunamı?

çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah biran önce kurtulsun birdaha da tekrar etmesin inşallah

cnm bnm çok çok geçmiş olsun inş önemsiz bişeydir ve en kısa zamnda geçer düzelir sakın ihmal etmeyin cnm hemen doktora gidin yeniden tekrar geçmiş olsun sakın canını sıkma düzelir bebişin sen merak etme...:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun .. bir an önce atlatırsınız inşll. kan tahlili yaptırdınız mı .. her ihtimale karşı yaptır istersen .. acil şifalar..

Arkadaşlar dualarınız için çok teşekkürler ve tüm arkadaşlar alıntı yapamadığım . .
Cidden cok kötü bi durum insan basına gelmeden bilemiyo Allah kimseninde basına vermesin ya evlat cok başka bişey ..aslnda beni dahada telaşlandıran durum şu oldu ilk hastalık belirdiginde tevafuk o gun görümcemle telde konuşuoduk ki 1 hafta once orda tatildeydik zaten yeni donmustuk neyse uzatmıyım boyle boyle bişey cıktı dedik oda aynısı benim oğlandada cıktı kucuk bişey para gibi oldu sonra etrafa yayıldı i biz doktora götürdük şarbon (dağa taşa)dedi demezmi işte beni mahveden olay bu oldu dunya başıma yıkıldı butun aileminde tabiii . .Allah uzak etsin ya . .sonra araştırdık o hastalıkta ateş felan ciidimiş zaten hemen doktorada götürdük enfeksyon dedi Allah korusun beni kötü eden o olay oldu . .insanın dunyası kararıyo bi an kızlar Allahım korusun yaaa . .

hadi ben gidiyorum,
malum görev kutsaldır :)

sen bu numaradan konuştun mu? aradığınız numara kullanılmamaktadır buyuruyor akannehir

kızlar yaa sütüm iyice azaldı. çok moralim bozuluyor. süt olsun diye yediğiniz içtiğiniz belli birşey ya da yaptığınız birşey var mı? 5-6 kez çekiyor ancak yutkunuyor. hissediyorum artık hiç dolmuyor. emmeye başladıktan bir süre sonra çok az sızlıyor o kadar. böyle giderse yaşına gelmeden bitecek süt.:sinifsinif::çok üzgünüm: çok üzülüyorum bu duruma.

evde olduğum dönemde bulgur ve taze soğan artırmıştı canım, şimdi iş yerinde de az da olsa sağmaya çalışıyorum ki emildiğini düşünüp yenisini üretsin memeler sempatiksalakcinni

Arkadaşlar dualarınız için çok teşekkürler ve tüm arkadaşlar alıntı yapamadığım . .
Cidden cok kötü bi durum insan basına gelmeden bilemiyo Allah kimseninde basına vermesin ya evlat cok başka bişey ..aslnda beni dahada telaşlandıran durum şu oldu ilk hastalık belirdiginde tevafuk o gun görümcemle telde konuşuoduk ki 1 hafta once orda tatildeydik zaten yeni donmustuk neyse uzatmıyım boyle boyle bişey cıktı dedik oda aynısı benim oğlandada cıktı kucuk bişey para gibi oldu sonra etrafa yayıldı i biz doktora götürdük şarbon (dağa taşa)dedi demezmi işte beni mahveden olay bu oldu dunya başıma yıkıldı butun aileminde tabiii . .Allah uzak etsin ya . .sonra araştırdık o hastalıkta ateş felan ciidimiş zaten hemen doktorada götürdük enfeksyon dedi Allah korusun beni kötü eden o olay oldu . .insanın dunyası kararıyo bi an kızlar Allahım korusun yaaa . .

allah bütün bebecikleri korusun aklın çıkmıştır adı bile kötü :teselli:
cildiyeciye gösterdiniz mi?

Arkadaşlar Halit hasta ama nesi var bilmiyoruz . .10 tane iğne yaptırdık . .

tam belindeküçücük bi sivrisinek ısırığı gibi bişey vardı bastan oyle sandık daha dogrusu önemsemedik sonra yanık gibi oldu sonra buyumeye basladı acıldı yaraya donustu ve para kadar oldu ve aynından etrafınada yayılmaya başladı göğsune kadar ilerlemeye basladı geciyomuş gibi duruyo yani kuruyo sanıyosun ama ertesi gün bi baktım butun etrafına yayılmış . .doktora goturdük enfeksyon kapmış dedi 10 tane iğne krem surup derken içim parça parça tabi . . iğne vurunma anlarına girmiycem bile . . Allah herkesin bebeğine şifalar versin . .tamamen geçti nerdeyse yaraların izi bile kalmadı doktor kontrole cagırmıstı gittik baktı herhangi bişey yok dedi oda . . neyse eve geldim akşama dogru ustunu degiştiricektim yine aynı kızarıklık ve yanık gibi bi kabarcık . . bu eskisinin biraz aşagısında yine aynı sekilde acıldı ve buyudu kafayı yedircek bana yarın yine doktora goturcem . .
işte boyle 2 haftadır ugrasıoz bunla . .Allahım tüm bebekleri cocukları korusun hastalıklardan su an şifa bekleyen tüm bebeklerde şifa bulsun inşallahhhhhhhh . .

Annemlere kalırsa nazar dan oldu diyolar boyle göz göz noktacıklar yayılıyo sonra . . doktora gore isilek olmuş ve kasımıs mıkrop kapmış eee yinemi isilek oldu kasıdı yara oldu bu ihtimal dısı . . ufff canımmm çok sıkkın . .Allahım evladıma şifa versin inşallah . .:nazar::çok üzgünüm:

çok geçmişler osun canım . inş. bi daha tekrarlamaz. başka bi doktorada daha gösterseniz en azından kesin teşhis konur. fisfisfis

adı bilem kötü rabbim esirgesin, korusun kuzularımızı .. aynısı görüncenin bebeğinde de çıkmış mikrobik bişey olabilir. kan tahlil yaptırıp başka dr gidin bence .. tekrar çok geçmiş olsun canım .. gönlünü ferah tut.. melekler koruyoo yavrularımızı .. tez zamanda atlatırsınız inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz.. bizi merakta bırakma bilmiyorumkismile

Doktor tekrarlar yine gel demişti . . yarın gidicem ama bu defada tahlil felan yapmadan iğne ilç yazmaya kalkarsa çocugu aldıgım gibi dısarı cıkmayı dusunuyorum . .ve direk medicale gitcem hiç olmazsa bi araştırılır edilir . .aslında araştırma hastaneside iyi diyolar ama oralarda cocuk mahvolur yaaa Allahım yaa şifa ver oğluşa . .

ya okutmuyo sürekli ağlıyo
ne yürüteç te ne mama sandalyesinde, sadece kucağıma gelmek istiyo..
ay napcam ya, yoruldum
bir arada şurda koltulkta uyumuşum, bi r kabus gördüm aman Allahım, ter içinde uyandım

Doktor tekrarlar yine gel demişti . . yarın gidicem ama bu defada tahlil felan yapmadan iğne ilç yazmaya kalkarsa çocugu aldıgım gibi dısarı cıkmayı dusunuyorum . .ve direk medicale gitcem hiç olmazsa bi araştırılır edilir . .aslında araştırma hastaneside iyi diyolar ama oralarda cocuk mahvolur yaaa Allahım yaa şifa ver oğluşa . .

canım bence de tahlil tetkik olmadan kafasına göre nasıl ilaç veriyorlar. allah yardımcın olsun. kısa zamanda iyi haberlerini alırız inşallah.

canım ya bizde çok merak ettik durduk o günden beri, çok çok geçmiş olsun geçsin gitsin inşallah.. Allahım acil şifalar versin.. doktor enfeksiyon dedi nasıl olmuş niye olmuş açık yaramı vardı ki??
iyi bir hastaneye git de orada araştırsınlar inşallah basit birşeydir.. Allahım acil şifalar versin

sen bu numaradan konuştun mu? aradığınız numara kullanılmamaktadır buyuruyor akannehir

evde olduğum dönemde bulgur ve taze soğan artırmıştı canım, şimdi iş yerinde de az da olsa sağmaya çalışıyorum ki emildiğini düşünüp yenisini üretsin memeler sempatiksalakcinni

ben de daha küçük olduğu dönemlerde yerdim iyi gelirdi. ama o zamanlar zaten çoktu sütüm. bir yatıp kalkardım çarşaflar bile süt içinde kalırdı. işte ne olduysa ek gıdalara başladıktan sonra 7. ayda oldu. yine de bulgur ve taze soğanı akşam öğünlerime tekrar koymaya çalışayım. sağsam da çok az geliyor. eskiden bir seferde 150 cc sağardım şimdi günlük 100-150 cc ancak birikiyor. off off. humana still tea aldım tekrar o da işe yaramadı.

araştırma hastaneleri tıp eğitimi verdiği için didik didik araştırıyor bence orayı tercih et baktın hakikaten sakız gibi uzatacaklar perişanlık olacak o zaman yine özele dönersin

canım ya bizde çok merak ettik durduk o günden beri, çok çok geçmiş olsun geçsin gitsin inşallah.. Allahım acil şifalar versin.. doktor enfeksiyon dedi nasıl olmuş niye olmuş açık yaramı vardı ki??
iyi bir hastaneye git de orada araştırsınlar inşallah basit birşeydir.. Allahım acil şifalar versin
ay canım okudum şimdi yukarlarda.. ay ne zor günler geçirmişiniz Allah beterinden korusun inşallah.. Allah acil şifalar verir inşallah..
kıyamam kuzuya ooy yavrum ya..
inşllah çok basit bişeydir, ya.. mutlaka araştırıp sorup iyi bir hastane ve doktor bulmak gerek.. sen şstnabuldamıydın

ben de daha küçük olduğu dönemlerde yerdim iyi gelirdi. ama o zamanlar zaten çoktu sütüm. bir yatıp kalkardım çarşaflar bile süt içinde kalırdı. işte ne olduysa ek gıdalara başladıktan sonra 7. ayda oldu. yine de bulgur ve taze soğanı akşam öğünlerime tekrar koymaya çalışayım. sağsam da çok az geliyor. eskiden bir seferde 150 cc sağardım şimdi günlük 100-150 cc ancak birikiyor. off off. humana still tea aldım tekrar o da işe yaramadı.

uzunca bir aradan sonra ben geçen gün çörekotu yağı içtim tekrar memeler coştu bak şimdi aklıma geldi dene istersen
içilebilir yağ olacak (aktarlarda var talya, ekoloji market benim bildiğim içilebilir yağ markaları) hem anne sütü artırıyor, hem gaz gideriyor, hem bünye kuvvetlendiriyor (tabii çocuk için de aynı etkileri oluyor o yüzden ben ne zaman umut hastalanacak gibi olsa bu tür yağlardan kullanıyorum ertesi güne topluyor kendini)... sıcağa yakın suya veya bir kesme şekere 3-4 damla damlatıp alıyorsun gerçi ben hep suyla veya çayıma damlatıp alıyorum o yüzden şekerle de aynı şekilde etkili midir bilemiyorum boshayallersmile

uzunca bir aradan sonra ben geçen gün çörekotu yağı içtim tekrar memeler coştu bak şimdi aklıma geldi dene istersen
içilebilir yağ olacak (aktarlarda var talya, ekoloji market benim bildiğim içilebilir yağ markaları) hem anne sütü artırıyor, hem gaz gideriyor, hem bünye kuvvetlendiriyor (tabii çocuk için de aynı etkileri oluyor o yüzden ben ne zaman umut hastalanacak gibi olsa bu tür yağlardan kullanıyorum ertesi güne topluyor kendini)... sıcağa yakın suya veya bir kesme şekere 3-4 damla damlatıp alıyorsun gerçi ben hep suyla veya çayıma damlatıp alıyorum o yüzden şekerle de aynı şekilde etkili midir bilemiyorum boshayallersmile

hımm deneyim canım olmazsa. ben de suyla içerim o zaman. madem denenmiş senin tarafından.

bu arada ben birazdan kaçıyorum kızlar. kayınvalideme akşam 13 kişi iftara misafir var. kaynımın nişanlısı ve ailesini davet etmiş. yazık kıyamadım sıcakta oruçlu bir başına uğraşıyor. dayanamadım yardıma geleyim mi dedim pek sevindi. ne yapalım iyilik yap denize at demişler. kul bilmese allah bilir:Saruboceq:

hımm deneyim canım olmazsa. ben de suyla içerim o zaman. madem denenmiş senin tarafından.

bu arada ben birazdan kaçıyorum kızlar. kayınvalideme akşam 13 kişi iftara misafir var. kaynımın nişanlısı ve ailesini davet etmiş. yazık kıyamadım sıcakta oruçlu bir başına uğraşıyor. dayanamadım yardıma geleyim mi dedim pek sevindi. ne yapalım iyilik yap denize at demişler. kul bilmese allah bilir:Saruboceq:

hadi bakalım allah kolaylık versin

yok Arzucum ben Bursadayım ama burda Uludağ tıp fakültesi var eger sonuç alamazsam oraya gitmeyi düşünüyorum ama işallah gerek kalmazzzz . .kızlar duaya cok ihtiyacım var tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerden teşekkür adiyorum ..inşallah biran önce sağlıgına kavusur evladım . .

yok Arzucum ben Bursadayım ama burda Uludağ tıp fakültesi var eger sonuç alamazsam oraya gitmeyi düşünüyorum ama işallah gerek kalmazzzz . .kızlar duaya cok ihtiyacım var tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerden teşekkür adiyorum ..inşallah biran önce sağlıgına kavusur evladım . .

inşallah canım allah tez zamanda şifasını versin beterinden esirgesin

gönlümüzün en derininden tüm dualarımız ve dileklerimiz seninle tatlım. iyi düşünelim iyi olsun inşallah. şimdiden geçeceğini düşünerek gelmiş geçmiş olsun diyorum.

RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN
TÜM DUALARIMIZ HALİT İÇİN CNM:Saruboceq:

Back
X