- 19 Mart 2009
- 1.674
- 498
- 323
Uyku ne demektir? O kelime kullanıldı sanırım biryerde. Ben unutmuş olabilirim bana açıklayıverin, hatırlayayım varsa böyle bir kelime. Vücut atıyor kendini bi ara bulduğu cadde gürültüsünden uzak olmayan heryerlerden birine. Sonra gözler kapanıyor. Sonra sonra bir ses ıııııııı diyor gözler dönüveriyor pür dikkat sese doğru hernerdeysen anında dibine varıyorsun canhıraş. Millet uyanmasın diye ulaşana kadar pışpış. Sonra en güzel göz kapağı kapanışında yine. Diyelim herşey yolunda ama artık bu saatlere kadar o kapak kapanışı nedense gerçekleşmek istemiyor artık. Sanki buralarda okuduğum uyku kelimesi kapağın kapalı olduğu süreye deniyor. Ne kadar uzarsa o kadar sağlık değil mi? Öyleyse ben sağlığımı kaybedeli baya oldu. Geçmiş olsuuun.
canım ya çoğumuz aynı durumdayız sanırım. artık 4 saat falan uyusam toplamda oh şükür diyorum resmen. bizim bıdıklar uyumadan büyüycekler heralde. ve senin dediğin gibi onlar uyusada bu kdar uykusuzluk daha da uykusuzluk getiriyo isteesende uyuyamıyosun. pasiflora falan alsan içsen biraz yardımı alır bende düşünüyrum artık. yerde miyim gökte miyim nasıl günler geçiyor nasıl bu koşturmacaya ayak uyduruyoruz şaşırıyorm. biraz daha sabır canım herşey yoluna girecek