• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesine :( çok kötüydü kardesimin sesi

tutunur annesine sımsıkı hemde halası merak etme sen. dularımız onlarla:Saruboceq:

inşallah hayırdan anlamayı da yeri geldiğinde hayır demeyi de öğrenecekler. koyun gibi birer vatandaş olmayacaklar inşallah. yeterince koyun var zaten allaha şükür. neyse bu muhabbete burası yetmez yeri de değil zaten:)) onların enerjisi de olmasa çekilir mi bu hayat be bilgecim. bari evimizin içinde bizi yüzümüzü güldürecek bir hayat yaşayalım.

inşallah müzeyyencim... her dediğin için inşallah... bazen çok endişeleniyorum nasıl bir hayat sürecekler bu memlekette diye... iranlaşırsak alır çocuğum anasını da alıp gider buralardan o olur (allah o günleri göstermesin)

neyse dediğin gibi ne yer yeter ne de yeri bunların olumunekankayizsmile

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bklmm.geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin umarım bi sorun yoktur ..herşey yolundadırrr.

Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesine :( çok kötüydü kardesimin sesi

cnm bnm dualarımız onlarla ben eminimki tutunur oda annesineeee.

haydi yarın daha iyi şartlarda görüşmek üzere hoşçakalın
fatmacım Şeniz

pelincim iyi haberlerini bekliyorum

Biz çoktaaan anlaştık Sibelle.Gelinimizi kimseye vermeyiz:olmaz:
Kendine başka bir gelin bul şekerim.bi kızı bin kişi ister bir kişi alırmışnaniknanik

hee tamam başkasına yollamış olmiimde mesajıbilmiyorumkismile

dediğin gibi şekerim bir kızı bin kişi istermiş bir kişi alırmış. nasip bu işler hiç belli olmaz. yarın ola hayrola boshayallersmile

inşallah müzeyyencim... her dediğin için inşallah... bazen çok endişeleniyorum nasıl bir hayat sürecekler bu memlekette diye... iranlaşırsak alır çocuğum anasını da alıp gider buralardan o olur (allah o günleri göstermesin)

olumunekankayizsmile:teselli:

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bklmm.geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin umarım bi sorun yoktur ..herşey yolundadırrr.

merhaba fatmacım. sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun. toprak paşa nasıl? nasıl geçti bayramınız?

rabbim yardımcıları olsun
inşallah bebiş annesine sıkı sıkı tutunur:Saruboceq:
umutun anasının mesajı patladı zaten boşveeeeeeeeeer :umursamaz:

valla mesajın acayip hoşuma gitti
eşime,
kardeşime hatta annemelere gönderdiğin mesajı söyledim durdum:utangac:

selam fatmacım
toprak nasıl?
seninde geçmiş bayramın kutlu olsunvereliniortak

fatmacım Şeniz

kocaman öpüldün şikerümopuyorumnanaktan
dediğin gibi şekerim bir kızı bin kişi istermiş bir kişi alırmış. nasip bu işler hiç belli olmaz. yarın ola hayrola boshayallersmile

merhaba fatmacım. sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun. toprak paşa nasıl? nasıl geçti bayramınız?

müzeyyen ne fenasın sensengözlerimebaksanab
ah sibel ah
bu kız şimdiden neler yaptırdı topiğe bak
büyüdüğünde neler yaptırırı düşünmek bile istenmiyorum
bu naz çok canlar yakacak çoksempatiksalakcinni

canım inşallah bir terslik olmaz hayırlısıyla doğar yeğenin halası
allahım onu size bağışlasın :Saruboceq:

evlatlarımıza, torunlarımıza üzülüyorum :((
allahım vatanımızı bölmek isteyenleri
kanını bu vatan için dökmüş ana kuzularının ruhlarıyla delirtsin iiiinşallah
başımızdan kaçırtsın iiiinşallah
fırsat verdirmesin rabbim inşallah
neyse dediğiniz gibi ne yer yeter ne de yeri bunların
biz iyiyiz canım haktan paşa nasıl sen nasılsın?
iyiyiz ama bir hayli huysuzuz keliz ve emeklergideriz kaydirigubbakcemile3
yarasında o çikolatalar enerji olsun ama kilo yapmasın:Saruboceq:

amiiiiin bacımmm :Saruboceq:
:roflol: aah anneler aah. ne yapsınlar evlatlara düşkünlükten işte. ama koptum vallahi sen de öyle bir anlatıyorsun ki.
zemuszemus :1:

selam fatmacım
toprak nasıl?

müzeyyen ne fenasın sensengözlerimebaksanab
ah sibel ah
bu kız şimdiden neler yaptırdı topiğe bak
büyüdüğünde neler yaptırırı düşünmek bile istenmiyorum
bu naz çok canlar yakacak çoksempatiksalakcinni

kötükedihüso
ama niye öyle diyorsun canım yaa burcu ile bilgeyi topiğe girdiğimden beri biliyorum yaseminle melike de öyle ben zaten naz ın resmini ilk gördüğüm günden beri bayıldım gitti nazan da geldi hayallerimi yıktı bir anda pes eder miyim sence. benim oğluşum kara saçlı kara gözlü naz gibi boncuk bir gelinim olsa güzel olmaz mı bence süper olur vallahi:roflol::Saruboceq:

sağol baharcıım sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun. nasılsınız beren kızımız nasıl yeni evine alıştı mı?

sağol canımm. Beren iyi ama ilk 2 gün uyumadı desem yeridir.Yatak aynı yatak ama uyumadı sürekli gözleri fırıl fırıldı.Neyseki alıştı şimdi.Sizler nasılsınız bayram güzel geçmiştir inşallah.

fatmacım Şeniz

BEN GELİYORUM SEN ÇIKIYORSUN CNM YA Bİ GÖRÜŞEMİYORUZZZ UMUTUN ANASI HADİ BKLM KOCAMAN ÖP UMUTU BİZİM İÇİNNN...

TOPRAk paşa ii cnm.çok çeneci oldum başımızı etini yiyor hiç susmuyor sıpa.senin oğluşlar nasıl cnmm
selam fatmacım
toprak nasıl?

ii cnm öykü hanım nasıllarr sen nasılsınn iisin dimiii

merhaba kızlar
HErkesin geçmiş bayramını kutluyorum opuyorumnanaktan

merhaba baharcım senninde kutlu olsun bayramın beren hanımıda kocaman öpüyoruzzz

dualarımız onlarla, inşallah sımsıkı tutunur annesine, neler gördük, buda umarım yanlış alarmdır,
ben yakınım biliyorsun onlara acil birşey olursa mutlaka ara pelincim bizide habesiz bırakma

merhaba kızlar
HErkesin geçmiş bayramını kutluyorum opuyorumnanaktan

merhaba Bahar, senin ve güzel kızınında geçmiş bayramı kutlu olsun

sağol canımm. Beren iyi ama ilk 2 gün uyumadı desem yeridir.Yatak aynı yatak ama uyumadı sürekli gözleri fırıl fırıldı.Neyseki alıştı şimdi.Sizler nasılsınız bayram güzel geçmiştir inşallah.

iyiyiz canım bayramımız da güzel geçti. biraz yorucu tabi iki çocuklar çanta hazırla çık gez gel yerleş falan ama yine de güzeldi. iyi yine çabuk alışmış beren sevindim canım.

BEN GELİYORUM SEN ÇIKIYORSUN CNM YA Bİ GÖRÜŞEMİYORUZZZ UMUTUN ANASI HADİ BKLM KOCAMAN ÖP UMUTU BİZİM İÇİNNN...

TOPRAk paşa ii cnm.çok çeneci oldum başımızı etini yiyor hiç susmuyor sıpa.senin oğluşlar nasıl cnmm

ii cnm öykü hanım nasıllarr sen nasılsınn iisin dimiii

merhaba baharcım senninde kutlu olsun bayramın beren hanımıda kocaman öpüyoruzzz

maaşallah paşaya ne güzel işte bıcır bıcır şenlendiriyordur ortalığı annesi.

dualarımız onlarla, inşallah sımsıkı tutunur annesine, neler gördük, buda umarım yanlış alarmdır,
ben yakınım biliyorsun onlara acil birşey olursa mutlaka ara pelincim bizide habesiz bırakma

merhaba Bahar, senin ve güzel kızınında geçmiş bayramı kutlu olsun

nilgüüüün naber canım burda mıydın hiç bakmadım aşağıya da.

herkese merhaba
çok sık giremiyorıum bu aralar kızlar
malum seminerler var
biraz daişlerim oluyor ama merak ediyorum herkes iyidiir dilerim bebişler de öyle
bayramda iyi geçmiştir inş

nehir hanım uykdayken bakıyım dedim
benim cadıda artık iki elini bırakıp durma denemelerinde :) dakika boş bırakmaya gelmiyor
napcaz bilmem...
ben giderklen uykudaydı
geldim yine uykuda çok da özledim bekliyorum artık :İ)

Back
X