2009 Aralık Anneleri

akşam babası bakıyor müzyyen onlar oynarken ypıyorum işte stres attırıyo dinlendiriyoo

ne güzel yaa benimkilere de akşam babası bakıyor ama sadece oturduğu yerden iki gözüyle:))) aaa pardon allahtan ayberki o uyutuyor (isyan ettiğim zamanlarda kendini böyle savunur beyfendi) sanki benim berkayla uğraştığım gibi 1 saat emziriyor 1 saat ayağında sallıyor da :1:

hayat24, sen mi ordun o paspasi???? vay anasini yau! ne becerikli kadinlar var bu dunyada. ben onun ponponunun pon'unu bile oremem kafamçokkarıştı

sağol mambaa:enbuyukkk::nazar:a.s.:1hug::asigim::oklava::1rolleyes::sm_cool::dilcikar::smiley-cool:-tatlicadiarzu-

mesaj sayısı az dio saolda diyemiyoz

Yok bak ben hakliyim motherandbaby yine itiraz eder diye cekinmeye de baslamissin kesin sende anlam veremedigim formsuzluk var :)

o zaman siz uyuyup uyanana kadar ben de formuma kavusurum diyeyim de hepimiz rahat bi nefes alalim, di mi? hayranlarimi daha fazla ozletmeyeyim:)))

Bende kopuyorum o zmaan mamba hikayeyi bi ara dınlerım artık ....

Hayat24 cüm yogican çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beceriklisin maş. amma şaşı olmuş yaakaydirigubbakcemile3

Back
X