2009 Aralık Anneleri

Merhabalar arkadaslar.
Bilirim yavrulariniz simdi, o cekmece benim bu cekmece benim kesfetmek icin popolarini sallaya sallaya dolasiyorlardir. Ya da sevdigi reklamlar ciktiginda pur dikkat televizyona odaklanmis bir haldedirler.
Ya da sevimliligini gostermek icin cesitli muzurluklar pesindedir.

Bunlari biye yazdim?
Lutfen bu anlarinizin kiymetini iyi bilin.
Benim bebegim 9 aylik, degil sevdigi reklam cikinca heyecanlanmak, televizyon acildiginda ilgilenmiyor bile. Degil dolap cekmece karistirmak, yattigi yerden kendini minicik ittirmeye calisiyor okadar.
Degil sevimliligini gostermek, oglusum diye seslendigimde bakislari tamamiyle benim uzerimde olmuyor bile....

Cok canim yaniyor, biliyorum aglamak kahretmek hic bir ise yaramiyor.
Ama iste ama.................................................................................

Bilmiyorum ki arkadasim,
Bugun fizyoterapi icin rehabilitasyon merkezindeydik.
Aklina gelebilecek (sesli, isikli, renkli, suslu) butun oyuncaklarla dikkatini cekmeye calisti terapistimiz. Ama yok bakmiyor bile, zaten desteksiz oturamadigi icin surekli dusuyor.
Terapistimiz bugun, kafayi tutuyor ama kontrol etmekte zorlaniyor dedi.

Oylesine mutsuzum ki.............

canım dur bakalım üzme kendini moralini yüksek tut eğer kötü birşey olsa şimdiye çoktan tanı konmuş olurdu inşallah hareketlenmeye başlar sende rahatlarsın:teselli:a.s.

bak kendin yazıyosun kafasını tutuyor!!!!!!!!
sorun olsa hiç tutamaz
varsa bile düzelmeyecek bişey değil!
kafasını tutabiliyor!!!!!
ana yüreği, üzülürsün tabi ama mutsuzluk çok farklı, mutsuzum deme!
eşini yavrunu üzersin bu durumda sadece
şöyle bir sirkelen kendine bi gel
inançlı ol, evladına inan, başaracağına inan
yolun en başında hemen pes etme,
türkiyeye gelcem demiştin, bencede gel
ben gerçekten inanıyorum bebeğinin düzeleceğine

Evet ama dusun dusun isin icinden cikamiyorum inan,
cok ama cokk zor bir durum...

Arkadasim, ben bir doktor hakkinda bilgi edinmek istiyorum.
Bunu nereden hangi topikten acip sorabilirim forumda?
Okadar karisik ki..

serinus;
Zaten anlamiyorum ki, hicbir nobet atak gecirmedigi halde epilepsiden supheleniyorlar.
Cuma gunu cekilecek..

Merhabalar arkadaslar.
Bilirim yavrulariniz simdi, o cekmece benim bu cekmece benim kesfetmek icin popolarini sallaya sallaya dolasiyorlardir. Ya da sevdigi reklamlar ciktiginda pur dikkat televizyona odaklanmis bir haldedirler.

Bunlari biye yazdim?
Benim bebegim 9 aylik, degil sevdigi reklam cikinca heyecanlanmak, televizyon acildiginda ilgilenmiyor bile. Degil dolap cekmece karistirmak, yattigi yerden kendini minicik ittirmeye calisiyor okadar.
Degil sevimliligini gostermek, oglusum diye seslendigimde bakislari tamamiyle benim uzerimde olmuyor bile....

Ama iste ama.................................................................................

serinus;
Zaten anlamiyorum ki, hicbir nobet atak gecirmedigi halde epilepsiden supheleniyorlar.
Cuma gunu cekilecek..

İnşallah canım bütün kalbimle diliyorum ki önemli bir sorun yoktur doğru teşhis ve tedaviyle hallolabilecek bir durumdur.
Anladığım kadarıyla fizik tedaviye yanıt veriyor daha önceki mesajlarını okumuştum geçenlerde. Bir anne olarak tabii ki evladın için endişeleniyorsun. Allah gönlüne ferahlık versin, sen dik dur ki bebeğinde senden güç alsın.

Arastirma derken, bebegime emin ellere birakmak istiyorum.
Nedir ne degildir, bilen vardir belki diye..

Memet OZEK.
Acibadem Kadikoy Hastanesinde..

Sabiha Paktuna Keskin için de çocuk nörolojisi alanında bir numara diyorlar ancak artık 2011 yılına randevu veriyorlar diye duymuştum onu da bir araştır istersen.

Arkadaslar cok tesekkur ederim, verdiginiz linkler ve iyi dilekleriniz icin.
Doktor icin konuyu actim, umarim yardimci olurlar..

canım günaydınn geçmişteydim bi an kayboldum sandım. ne çok yazılmış gene. herkeze günaydın bu arada. işler çok, pek katılamıyorum size. ama aklım hep sizde. kuzum hala hasta hapşuruk öksürük göz akması burun akması her bişi mevcut . nerde üşüttük bu kadar bilmiyorum bide kollarken böle olduya içim gidio.gözüme bi bakışı var . anne canım acıo der gibi bakıyomafoldumben

canım çok geçmiş olsun gerçi ilerleyen sayfalarda daha iyi demişsin umarım en kısa zamanda iyileşir kuzucuk..

Dun esimin tansiyonu 21 e cikti hay allahim ikna edemedim dr a gitmeye kardesim dil alti soyledi hap babam aldi getirdide 15 e dustu simdi evde ikna etmeye calisiyorum dr a gitsin diye 40 yasinda adamada laf anlatmaya calismak ne zor

aa pelin doooru doktora de al götür valla. çok geçmiş olsun.böyle şeyler ihmale gelirmi hiç allah korusun..

herkeze selaaaaam
geçmişten bugüne ancak gelebildim

nilgüncüm geçmiş olsun

bizim gecemizde kötü geçti
geniz akıntısı vardı öykünün ve sürekli gözleri kapalı avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı yavrum :1no2:senağlama

annemle konuştum hapşuruyor ve burnu akıyor dedi
bende anlamadın nerede üşüttü acabaCADIARZU
umarım ilerlemeden atlatır yavrum

yarında izin alıp kuzumla ben ilgileneyim

meralim çok geçmiş olsun prensese yarın annesi evde hemencik iyileşir..

kızlar selam
kontrolden geldik.. boyu 75 cm olmuş. kilosu 10600 :nazar: maşallah oğluşuma..
doktor kilosu 15 aylık boyu 12 aylık bebek boyutlarında dedi..ortalama 3 ay önde dedi..
çok sevindim tabi..
kan tahlili verdik.. iğne olurken ağlamadı da damarı belirginleştirip bacaklarına kollarına biz çökerken korkup ağladı kuşum.. onuda akşama doğru arayıp öğrenicem.. inşallah iyi çıkar

oy maşallah arzu yakışıklı oğlum benim resimlerde de süper çıkmış yerim ben onu... sonuçlar nasıl arzu..

bizimde 2 tane birden üstten geliyor, kafası yine terliyor, burnu tıkandı, hapşırıyor...

tamam sustum :1ninca:

oh maşallah Arda'ya
nasılsın bugün

anaam noluyo bu bebişlere geçmiş olsun canım benim..

Bende geçen haftadan beri hastane işleriyle uğraşıyorum. Doğumdan sonra hala adet göremediğim için dr a gittim aslında emzirirken görülemeyebilir diye sallıyordum hep ama baktım burada da hemen hemen herkes oldu bir gideyim dedim ne var ne yok.
PKO(polikistik over) varmış doğum öncesinde de bu görünüm vardı yumurtalıklarda ama adetlerim falan çok düzenliydi şimdi bayağı bir büyümüşler o yüzden olmuyorsun dedi dr adet söktürücü ve sonrasında da doğum kontrol hapı verdi kullanmam için emzirirken içilebiliyormuş neyse sorun yok.
Bir de TSH (tirod) hormonu istemişti o çok düşük çıktı sonra ultrason çektirdim orada da haşimoto tiroiditi çıktı nodüller falan da varmış yani anlayacağınız işler karıştı birazcık.
Yeniden testler falan yaptıracağım aslında sintigrafi de çektirmem gerekiyormuş ama emzirirken olmaz dedi dr. Radyoaktif madde veriliyor çünkü bakalım test sonuçları bir çıksın nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceğiz doğum sonrası da sıklıkla görülebilen bir durummuş post partum tiroidit deniyormuş buna hatta bizim topikte de konuşuluyordu bir ara hatırlıyorum.
Eee sinir stress aylarca süren uykusuzluk bir yerden çökertiyor işte metabolizmayı ama tek bebişler iyi olsun da Allah da bize büyük dert vermesin onlara bakmamızı engelleyecek gerisi hallolur bir şekilde ne yapalım

hay allah ya.. geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inşallah..

Merhabalar arkadaslar.

Bunlari biye yazdim?

ya ama sen böyle yazıyosun ben gerçekten çok üzülüyorum. umutsuz olma lütfen. ama yinede kendini en kötüye alıştır. ama şunu bil en ufak şeyi hissediyo o kuzu yazık değilmi onun için pozitif ol mutlu ol sarıl minik boncuğuna.. ve bence kesinlikle sabiha paktuna keskinden alın randevuyu madem türkiyeye geleceksiniz. hem süper bi çocuk doktoru hem epilepsinin duayeni kendisi.. daha kapıdan girince söyler valla ne var ne yok.. okadarki güveniyorum o doktora.. bi bak istersen sen de netten.. ama çok dolu randevu almak biraz zor. durumunu anlatırsın yurt dışından gelcim vs diye yardımcı olur. zaten kendisi çocuk delisi bayılıyo bebeklere.. bize de haber vermeyi unutma sakın..

bugün sessiz buralar.. ben sanırım istifa etmek zorunda kalıcam kızlar. yarın yöneticimle konuşucam dua edin bana olurmu...hayırlısı neyse öyle olsun..

bugün sessiz buralar.. ben sanırım istifa etmek zorunda kalıcam kızlar. yarın yöneticimle konuşucam dua edin bana olurmu...hayırlısı neyse öyle olsun..

aaa nedenki sibel naz yüzündenmi???
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz halledersin herşeyi

Bir mesaj zor yaZiyorum sonra baglanti kopuyor ama birtek kk ya baglanilmiyor ne is anlamadim ebru ayni seyler serayin basina geldi hizla kilo verdi falan bir mesaj yazsana ona tedavisiyle ilgili sibel gonlune gore olsun hersey insallah arzuu gozunaydin

Evet ama dusun dusun isin icinden cikamiyorum inan,
cok ama cokk zor bir durum...

Arkadasim, ben bir doktor hakkinda bilgi edinmek istiyorum.
Bunu nereden hangi topikten acip sorabilirim forumda?
Okadar karisik ki..

serinus;
Cuma gunu cekilecek..

Allahim yardimci olsun size dermansiz dert olmasin insallah temiz sonuclarini paylasirsin bizle

Back
X