Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbım yardımcısı olsun ınş canım kolayca alsın bebışını kucağına...oyy azranın doğumunu hatırladımmmmboshayallersmilekardeşimin sancısı başlamış eylülcük geliyo:)) dua edin kolayca sorunsuz geçirsin doğumu..
offf kızlar ya mutfaktayım zeynepte yanımdaydı tam ateşe koydum tencereyi o da sandalyeye tutunup kalkmış sandalyeyle beraber düştü yere sandalye üstüne düştü hala ellerim titriyor çok fena oldum oda korktu çok ağladı hemen emzirdim sustu dönenceyle filan oynadı ama aklım gitti ölüyorum sandım onu yerde görünce off yaaaa şimdi neşesi yerinde hemen sustu ama şimdi ben fenayım nasıl büyüyecek bunlar
mafoldumben mmmmmmmm
Melike çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebeklerimizi kaşla göz arası oluyor olan işte çok dikkat etmek gerekiyor ama yine de olacağın önüne geçemiyor insan.
Allah kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin hepimize benim de en çok korktuğum şey ev kazaları.
mafoldumben mmmmmmmm
rabbım yardımcısı olsun ınş canım kolayca alsın bebışını kucağına...oyy azranın doğumunu hatırladımmmmboshayallersmile
ahhh kıyamam ben ona azrada bugun cok duştu ya normalde kontrollu kalkar falan ama demek kı boyle duşe kalka buyuyecekler canım,,korkunu anlayabılıyorum azra kanepen duşmuştu 6 aylıkken o kadar aglamıltım kı azraya bışey olmadı resmen ben mahvoldum,,başıma agrı gırmıştı....allah beterınden saklasın melıke gecmış olsun
geçmiş olsun melikecim...hay allah ya kıyamam
çok tehlikeli zamndalar zaten şimdi
kurt var gib durmuyorlar yerlerinde
bende geldim oldu biraz
nehirle oyunuyoruz
ama başım ağrıyor
yarın sabah 9dan 5 e kadar dersim var onu düşünyorum kara kara: ))))
Hastalik haberlerine bi tane daha benden . Benim dilimin altinda sivilce tarzi bisey vardi 1 sene oldu hep ihmal ettim. Ama artik dilim sismeye filan basladi . Bugun doktora gittim . Ultrasonla baktilar. Dilimin altindaki tukuruk bezi kanalinda tas varmis. İlk defa duydum boyle bisey. Sag tarafimda zaten ne varsa var. Diliminden ameliyat olcakmisim .Kesip ordaki taslari almalari gerekiyormus .Tukuruk salgilayamadigi icin iltihap oluyormus. Lenf bezlerimde sorun olmus. Uzatma dedi doktor . Allah beterinden korusun ama bugun canım sıkıldı valla.
kızlar akşam üstü cezveye emziği koymuştum o arada ardaya muhallebi hazırladım yedir et derken emziği unutmuşum.. salonda oturuyoruz oğluşla
baktım arda öhö öhö demeye başladı.. yine taklit yapıyor sandım.. koku için de olduğumuzu farkedemedim çünkü ufak ufak koku yayıldı demekki anlayamadım.. birde emzik diye bağırdım ve koştumki emzik kül olmuş.. evet bildiğiniz kül ve mutfağa dumandan girilmiyor.. ev,in her yeri beyaz bir dumanla kaplı nefes alınmıyor.. ardayı kaptığım gibi balkona koydum mama sandalyesinde koştum odasına elime ne geldi swit geldi hemen giydirdim ve koşa koşa evin camlarını açmak için içeri geri döndm..
balkonda çok esiyordu.. telefonda edemiyorum ev telefonu da o anda arda düşürdü ekran gitti herzamanki gibi:))
az kalsın zehirlencektik kızlar.. allahtan eşim geldi hemen o dakikalarda da hemen çıktık annemlere geçtik heryer iyice havalansın diye..
allahım ne dalgınım ben.. allah beterlerinden korusun..inşallah üşütmemiştir bebeğim
ay ne güzel valla.hep böyle olur umarımne güzel,güle güle giysin zeyno ayakkabılarınıopuyorumnanaktan.
bizimkilerin elleri ceplerine girmez hayatta.değil gelince almak biz gidince çağırır oğlunu şu yok bu yok markete gönderir..diğer oğlu para verir,gelir bizimkine söyler sen de ver gibisinden..allahım anlatsam neler neler...kendi ailemde görmediğim bir sürü şey..
Evet geç olsun da güç olmasınsempatiksalakcinni
Mina 39.8 oldu 1 saat once simdi 38.8 sizdi resmen bekliyorum birazdaha dussun oyle yatayim diye....
ohh ohh maşall.. ne güzel biz nerde ben ancak akşamları 1-2 saat ancak .. yemeyini yediriyorum biraz oynuyoruz sonra uykusu geliyoo yılbaşı sonrası dahada azalacak .. ben 6 gibi buradan çıkacam artık 7 - 7,5 gibi evde olurum .. mafoldumben
kardeşimin sancısı başlamış eylülcük geliyo:)) dua edin kolayca sorunsuz geçirsin doğumu..
offf kızlar ya mutfaktayım zeynepte yanımdaydı tam ateşe koydum tencereyi o da sandalyeye tutunup kalkmış sandalyeyle beraber düştü yere sandalye üstüne düştü hala ellerim titriyor çok fena oldum oda korktu çok ağladı hemen emzirdim sustu dönenceyle filan oynadı ama aklım gitti ölüyorum sandım onu yerde görünce off yaaaa şimdi neşesi yerinde hemen sustu ama şimdi ben fenayım nasıl büyüyecek bunlar
Hastalik haberlerine bi tane daha benden . Benim dilimin altinda sivilce tarzi bisey vardi 1 sene oldu hep ihmal ettim. Ama artik dilim sismeye filan basladi . Bugun doktora gittim . Ultrasonla baktilar. Dilimin altindaki tukuruk bezi kanalinda tas varmis. İlk defa duydum boyle bisey. Sag tarafimda zaten ne varsa var. Diliminden ameliyat olcakmisim .Kesip ordaki taslari almalari gerekiyormus .Tukuruk salgilayamadigi icin iltihap oluyormus. Lenf bezlerimde sorun olmus. Uzatma dedi doktor . Allah beterinden korusun ama bugun canım sıkıldı valla.
off valaa ya ama çok fena düştü yerde sırt üstü yatıyordu üzerinde de sandalya zaten bir çığlık attım annem diye offf yaaa kurtlu hiç durmuyor ki koltuklara tutunup kalkıyor sonra ellerini bırakıyor poposunun üstüne oturuyor
sana ne oldu kuzum
sağolun kızlar çok korktum ama şimdi iyi banyosunu yaptı uyudu ama kucağımda titriyordu düştükten sonra o da çok korktu
kardeşimin sancısı başlamış eylülcük geliyo:)) dua edin kolayca sorunsuz geçirsin doğumu..
burcucum çok geçmiş olsun bende ilk defa duydum yine tabi sen bir araştır istersen...hay allah sıkılırsın tabii...allah beterinden korusun diyelim...inş atlatırsın geçer hiçbişeyide ihmale gelmiyor ama hayatta o kadar karmaşık ki ihmal ediyoruz bizlerde hep bişeyler..kaçınılmaz bişey...
haydaaa ilk kez duydum geçmiş olsun burcu..
Melike aman gecmis olsun . Allah korumus kuzuyu.
amaan çok geçmiş olsun arzu ya bende felaket unutkanım allaha emanet valla..
aha aynı benimkiler kaydirigubbakcemile3
peliin aramak istemiyorum zırt pırt kız uyuyosa diye aklım hep sende nasıl oldu mina.
aynen canımyedibuçukta evde oluyorum yemek ye ortalık topla zaten kız 9 da yatıyo.
(
ayy nekadar heyecan verici haber ver bize doğmdan sonra..
geçmiş olsun melike.. ee böyle işte düşe kalka büyüycekler.. ama insan kendine hakim olamıyo benimde aklım çıkıyo bişi olunca..
haydaaa ilk kez duydum geçmiş olsun burcu..
geçmiş olsun melike çok şükür birşey olmamış hep diyorum allaha emanetler ben odadan çıkarmıyorum yağmuru bnm koltuklarım büyük yastıklı kapının ağzında duruyor biri onu yıkıp geçemiyor henüz ordan bağırıyor bana annii anniii diyeuzun süredir idare ediyoruz böyle ama 1 aya kalmaz devirir sanırım artık ayaklanmaya başladı
ne oldu hayrıdırrrrr ınş??:teselli:
Ne olsun k.valide peder bizde yaaoff valaa ya ama çok fena düştü yerde sırt üstü yatıyordu üzerinde de sandalya zaten bir çığlık attım annem diye offf yaaa kurtlu hiç durmuyor ki koltuklara tutunup kalkıyor sonra ellerini bırakıyor poposunun üstüne oturuyor
sana ne oldu kuzum
sağolun kızlar çok korktum ama şimdi iyi banyosunu yaptı uyudu ama kucağımda titriyordu düştükten sonra o da çok korktu
Çok geçmiş olsun Burcu ben de ilk defa duydum.inş. kolay bir operasyondur.Hastalik haberlerine bi tane daha benden . Benim dilimin altinda sivilce tarzi bisey vardi 1 sene oldu hep ihmal ettim. Ama artik dilim sismeye filan basladi . Bugun doktora gittim . Ultrasonla baktilar. Dilimin altindaki tukuruk bezi kanalinda tas varmis. İlk defa duydum boyle bisey. Sag tarafimda zaten ne varsa var. Diliminden ameliyat olcakmisim .Kesip ordaki taslari almalari gerekiyormus .Tukuruk salgilayamadigi icin iltihap oluyormus. Lenf bezlerimde sorun olmus. Uzatma dedi doktor . Allah beterinden korusun ama bugun canım sıkıldı valla.
İLK KEZ DUYDUM DAHA NELER DUYACAĞIZ KORKMAYA BAŞLADIM ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN
SAĞOLUN KIZLAR HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNDE TUTMAYA ÇALIŞIYORUM AMA HEP AYAĞIMIN ALTINDA DAKİKALIK OLAY OLDU OTURUYORDU YERDE TENCEREYE SU KOYDUM ATEŞE KOYDUM DÜŞTÜ YAVRUM HALA ATAMADIM ÜZÜNTÜSÜNÜ ÜSTÜMDEN senağlama
Ne olsun k.valide peder bizde yaataşınana kadar da gitmeye niyetleri yok gibi.:1shok: daha en az 1hafta varkafamçokkarıştı bugün hiç oturamadım desem yeridir.adet de oldum çok gerginim.
Çok geçmiş olsun Burcu ben de ilk defa duydum.inş. kolay bir operasyondur.
Çok geçmiş olsun canım sizede.ne kadar dikkat etsek de oluyor öyle kazalar.allah beterinden korusun.bizimki de geçen komodinin çekmecesini üstüne çekip düşürmüş.yatağında durmayınca ben de yere koymuştum yatak odasında çanta hazırlıyordum ablama gidecez diye.1metre de var arasında komodinle.odadan çıktım onun odasından birşey aldım.zaten odalar dipdibe.15sn.falan bi olaydır.bir gürültü bir bağırma ay aklım çıktı.hemen gittim çekmeceyi çekmiş o da boştu üstüne düşmüş.üstten de birşeyler yere düşmüş.çocuk yerde yatıyo üstünde çekmece var :1no2: çok korktum ama çok ağlamadı allahtan....
yemek yaptım iki çeşit...nehirin yemeği birde...şimdi odaları toparlıcam...nehiri çok özledim
içimden ağlamak geliyor bazen ...aslında sorun yo kçok şükür ama...özlemi delirticek beni
hay allahım olmayacak şeyden neler çıkıyo geçmiş olsun burcuu..aman ihmal etmeyesin..Hastalik haberlerine bi tane daha benden . Benim dilimin altinda sivilce tarzi bisey vardi 1 sene oldu hep ihmal ettim. Ama artik dilim sismeye filan basladi . Bugun doktora gittim . Ultrasonla baktilar. Dilimin altindaki tukuruk bezi kanalinda tas varmis. İlk defa duydum boyle bisey. Sag tarafimda zaten ne varsa var. Diliminden ameliyat olcakmisim .Kesip ordaki taslari almalari gerekiyormus .Tukuruk salgilayamadigi icin iltihap oluyormus. Lenf bezlerimde sorun olmus. Uzatma dedi doktor . Allah beterinden korusun ama bugun canım sıkıldı valla.
çok geçmiş olsun melikecim yaa..anlık oluyo herşey..İLK KEZ DUYDUM DAHA NELER DUYACAĞIZ KORKMAYA BAŞLADIM ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN
SAĞOLUN KIZLAR HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNDE TUTMAYA ÇALIŞIYORUM AMA HEP AYAĞIMIN ALTINDA DAKİKALIK OLAY OLDU OTURUYORDU YERDE TENCEREYE SU KOYDUM ATEŞE KOYDUM DÜŞTÜ YAVRUM HALA ATAMADIM ÜZÜNTÜSÜNÜ ÜSTÜMDEN senağlama
sizede geçmiş olsun nazancımNe olsun k.valide peder bizde yaataşınana kadar da gitmeye niyetleri yok gibi.:1shok: daha en az 1hafta varkafamçokkarıştı bugün hiç oturamadım desem yeridir.adet de oldum çok gerginim.
Çok geçmiş olsun Burcu ben de ilk defa duydum.inş. kolay bir operasyondur.
Çok geçmiş olsun canım sizede.ne kadar dikkat etsek de oluyor öyle kazalar.allah beterinden korusun.bizimki de geçen komodinin çekmecesini üstüne çekip düşürmüş.yatağında durmayınca ben de yere koymuştum yatak odasında çanta hazırlıyordum ablama gidecez diye.1metre de var arasında komodinle.odadan çıktım onun odasından birşey aldım.zaten odalar dipdibe.15sn.falan bi olaydır.bir gürültü bir bağırma ay aklım çıktı.hemen gittim çekmeceyi çekmiş o da boştu üstüne düşmüş.üstten de birşeyler yere düşmüş.çocuk yerde yatıyo üstünde çekmece var :1no2: çok korktum ama çok ağlamadı allahtan....
ay ne kadar içten anlatmışsın senem ya gözlerim doldu okurken..herşey onun geleceği için işte..yemek yaptım iki çeşit...nehirin yemeği birde...şimdi odaları toparlıcam...nehiri çok özledim
içimden ağlamak geliyor bazen ...aslında sorun yo kçok şükür ama...özlemi delirticek beni
Ay Nazan sen böyle anlattıkça benim yaşadıklarım geliyor aklıma sene 2006 oturduğumuz evi sattık yeni ev alacağız bunlar da geldi iyi hadi gelsinler yardımcı olurlar dedik ama ev 60 metrekare küçücük yatak odamızı bunlara verdik biz minnacık bir odada çekyatta yatıyoruz ve aldığımız evdekilerde çıkmayınca tam beş hafta bu şekilde yaşamıştık o evde ay kabus gibiydi yaa tamam Allah razı olsun taşınmada falan çok yardımları olmuştu ancak o kadar zaman minnacık evde nasıl bir arada yaşamışız hayret ediyorum şimdi o zamanlar daha sabırlıymışım demek ki.