• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Herkesciklere gunaydinlar tunaydinlar..

Berbat bi gece getirdik . Grip olduk biz burnumuz tikali. Gece 2 den beri ayaktayiz hic uyumaya niyeti yok. Burnumuz gozumuz sakir sakir akiyor .

emre burak,

iyiki doğdun, nice yaşların olsun, nice yılların olsun,sağlıklı sıhhatli upuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ömrün olsun, herşey istediğin gibi olsun

doğum günün kutlu olsun

Son düzenleme:

Berbat bi gece getirdik . Grip olduk biz burnumuz tikali. Gece 2 den beri ayaktayiz hic uyumaya niyeti yok. Burnumuz gozumuz sakir sakir akiyor .

al bitane daha
çok geçmiş olsun ne diyeyim, kelin ilacı olsa başına sürecek
peditus varsa evde ver istersen

al bitane daha
çok geçmiş olsun ne diyeyim, kelin ilacı olsa başına sürecek
peditus varsa evde ver istersen

Aradim doktorunu peditus kullan dedi . Evde vardi ama kac ay once acildi hatirlamiyorum aksam babasina soyledim getircek. Burnu icinde burnil ver dedi. Cok kotu bi gece gecirirseniz fitil koy bu aksam dedi bi de.

günaydın canım. keşke çözüm bulabilsek.kız gözlerini kapar kapamaz yanında sızıyorum. kocatan şikayetçi benle ilgilenmiyon diye. zombi gibi oldum benle kim ilgilensin acep:47:
ne koca ne bişey görecek hal mi bıraktı bu yaramazlar canım. al benden de o kadar. her yerim tutuldu artık ne yatak ne döşek ikisinin yatağının arasında yat kalk vaziyetinde sabahı ediyorum günlerdir. ben uyutmaya çalıştıkça sabaha kadar mızlıyor ama ışıkları aç otur gülleri açıyor sıpanın. delirmeye az kaldı:95:
günaydın günaydın günaydın
günaydın canımcım nasıl evde durumlar? nilay kuzum nasıl eşin nasıl?
hadi hayırlı haberler alırsınız inşllah

müzeyyencim yinemi uyumadı paşam:27:
bu arada günaydın
uyumadı uyumamak için her türlü cambazlığı yaptı sabaha kadar. 1-2 saat değil bütün bir gece uyumadı. oyun oynamak istiyor resmen. iyice aştı kendini artık

günaydın burcu. geçmiş olsun canım. al bir uyumayan daha :52:

çok geçmiş olsun dünürüm ya :43: ne oldu bu çocuklar böyle ya :2:

Aradim doktorunu peditus kullan dedi . Evde vardi ama kac ay once acildi hatirlamiyorum aksam babasina soyledim getircek. Burnu icinde burnil ver dedi. Cok kotu bi gece gecirirseniz fitil koy bu aksam dedi bi de.

burcu akşama kadar 2 kere verirsin
yok mu yakında eczane telefon felan arasanda çıraklarıyla felan yollasalar

Nilay daha iyi şükür
akşam tutturdu okula gitmek istiyorum diye sabah 10 akşam 10 ilaç içiyor ( antibiyotik )
koyduk yanında saatinde iç dedik
yine içim rahat etmedi, okula gittim işe gelmeden kontrol etmeye içmiş ilacını iyi görünüyordu

gökhan'a gelince ağrısı var ama işe gitmediği için keyifli
sol elinin işaret ve yüzük parmağı sarılı ama bereber sarmamışlar, ayrı ayrı
oda Turkcelin reklamları varya dıt dıt dırıt dıt onu yapıp duruyor
bende ayıp sana diyorum rakip operatör nede olsa

günaydın burcuuuu
cnm çok geçmiş olsun
doğum günü sonras hasta olan bir zıpa daha bizlerle hanımlar:37:
inşallah çabuk toparlar tatlım
ıhlamurda kaynat ver eylül'e
peditus uda muhakkak kullan çok faydası oluyor

kıyamam yaaaaaaa:59:
ne koca ne bişey görecek hal mi bıraktı bu yaramazlar canım. al benden de o kadar. her yerim tutuldu artık ne yatak ne döşek ikisinin yatağının arasında yat kalk vaziyetinde sabahı ediyorum günlerdir. ben uyutmaya çalıştıkça sabaha kadar mızlıyor ama ışıkları aç otur gülleri açıyor sıpanın. delirmeye az kaldı:95:

günaydın canımcım nasıl evde durumlar? nilay kuzum nasıl eşin nasıl?

uyumadı uyumamak için her türlü cambazlığı yaptı sabaha kadar. 1-2 saat değil bütün bir gece uyumadı. oyun oynamak istiyor resmen. iyice aştı kendini artık

günaydın burcu. geçmiş olsun canım. al bir uyumayan daha :52:

çok geçmiş olsun dünürüm ya :43: ne oldu bu çocuklar böyle ya :2:
paşan aşmış kendini vallahi müzeyyen
neler oldu bunlara böyle
toplu okutup üfletelim bari:37:

Nilay daha iyi şükür
akşam tutturdu okula gitmek istiyorum diye sabah 10 akşam 10 ilaç içiyor ( antibiyotik )
yine içim rahat etmedi, okula gittim işe gelmeden kontrol etmeye içmiş ilacını iyi görünüyordu
aman çok şükür atlatmış nilay kuzusu :21:

enişteeeeeeeee olmuyor böyleeee:19:

:40:
sevgi

oğluşun nasıl oldu?????

canım hiç sorma dün ateslendi 38.5 kadar çıktı calpol verdim düştü ama 4 saat sonra tekrar cıkıo dün cocuk doktoruna götürdük kulağında yok bişiy dedi gelde deli olma gribal olabilir atesi dedi ama çocukta burun akıntısı öksürük falan yokki dişte yapabilirdedi çok aydınlattı saolsun offfffff
dün geceden beri ateslenmedi keyfi yerine geldi şükür antibiyotiğe devam cuma eşimin memleketine gidiyoruz orda bi profesör tanıdığa götürcez inş sonuc ii olur sen nasılsın oğluşun nasıl nilay hastaymış sanırım gecmiş olsun cnm

cook gecmış olsun burcu,,ıhlamuru ıcırebılırsen cook ıyı gelıyo ben azraya haftada 2 kez falan verıyorum.ınş toparlanır bıan once,,,bız derken sende mı oldun
Nilay daha iyi şükür

cook gecmış olsun nılkunummm
ılahıı ya cook guldum delüüü adamın elıne uzulmuyoda rakıp dıyo hoş gercı eşın de pek tınmıyor anladığım kadarıyla dıttdıt falan yapıyo eyy yarabbım:9:

:40:

canım hiç sorma dün ateslendi 38.5 kadar çıktı calpol verdim düştü ama 4 saat sonra tekrar cıkıo dün cocuk doktoruna götürdük kulağında yok bişiy dedi gelde deli olma gribal olabilir atesi dedi ama çocukta burun akıntısı öksürük falan yokki dişte yapabilirdedi çok aydınlattı saolsun offfffff
dün geceden beri ateslenmedi keyfi yerine geldi şükür antibiyotiğe devam cuma eşimin memleketine gidiyoruz orda bi profesör tanıdığa götürcez inş sonuc ii olur sen nasılsın oğluşun nasıl nilay hastaymış sanırım gecmiş olsun cnm

ah sevgicim ah büyüyorlar ama nasıl
allah beterinden korusun
inş çabucak düzelir bunu atlatır yavrucuk

inş memelekettebn güzel haberler ile dönersiniz
senin içinde bir değişiklik olur inş

çok sevindim canım . inşll tekrarlanmaz ..

İYİ Kİ DOĞDUN EMRE BURAK
İYİ Kİ DOĞDUN YAKIŞIKLI PAŞA
İLK YAŞIN KUTLU OLSUN
AİLENLE BİRLİKTE NİCE MUTLULUK, SAĞLIK VE BOL ŞANS DOLU YAŞLARIN OLSUN

aa neden yükseldi ki ateşi başka bir rahatsızlık belirtisi yok di mi canım. çok geçmiş olsun yakışıklıma
çok teşekkür ederim canım .. amin rabbim bütün bebeklere sağlık, mutluluk versin ..

ne olduğunu anlayamadım yarım saat içinde yükseldi. şimdi iyiymiş..

günaydın burcucum .. çok geçmiş olsun . d.günü sonrası sıraya girdi hepsi .. :50:

emre burak,

iyiki doğdun, nice yaşların olsun, nice yılların olsun,sağlıklı sıhhatli upuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ömrün olsun, herşey istediğin gibi olsun

doğum günün kutlu olsun

amin çok teşekkür ederiz nilgün teyzesi...

Nevra dogum gununuz kutlu olsun . İyi ki dogdun Emre Burak.

teşekkür ederim burcuu

Nilay daha iyi şükür

aman çok güzel iyi olmasına sevindim ..
ayıp etmiş hakketten :9:

afiyet olsunnn .. :16:

Back
X