• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

haydi ben toparlanır kaçar,
hepinize mutlu, huzurlu,sağlıklı, sıhhatli,
akıllı çocuklu, gece uykulu
çoooooooooooooooooooooook güzel bir yıl diliyor
ve hepinizi öpüyorum....

walla cümle biraz ofsayt ama idare edin, kaşla gözün arasında yazdım

Ev siliyrm :) sendn nbr kiymet nasil oldu zeynep

kolay gelsin canım bu saate mi kaldı ancadır minayla uyuyo mu yoksam:) valla zeyenbi anlamadım gitti akşam bişeyi yok sabah kalkıyo hapşırıyo başlıyo burnu akmaya akşam üstü kesiliyo. ben havalara bağlıyom artık alerjikte olabilir bende öyleyimdir nemli ve rutubetli hava beni de öyle yapıyor.

ve hepinizi öpüyorum....

size ii seneler olsun nilgün eşin ve çocuklarınla. inş. dinlenirsin tatilinde öpüyoruz sizi:)

benim bu darlanmalarım geçmedi ya depresyona mı giriyorum ne:) bana değişik bişey lazım:37:

kolay gelsin canım bu saate mi kaldı ancadır minayla uyuyo mu yoksam:) valla zeyenbi anlamadım gitti akşam bişeyi yok sabah kalkıyo hapşırıyo başlıyo burnu akmaya akşam üstü kesiliyo. ben havalara bağlıyom artık alerjikte olabilir bende öyleyimdir nemli ve rutubetli hava beni de öyle yapıyor.

Valla anca uyudu uyanikken mumkun degil silmek hemen basiyor :) alerjikde olblr 3 yas gelsin ben hmen alerji testi yaptrcm minaya

:71:
ve hepinizi öpüyorum....

canimcim sanada kolay gelsin misafirin glck hersey rast gitsin o guzel dilekleri bende sana dlyrm

bu arada bizim kpss sonuçları açıklandı rezalet ötesi 70 almışım. çok pişman oldum çalışmadığıma o sorulara ya

ya ne kötü oldu şşu forum resimleri albümleri takip edemiyorum artık.önceden kaçımazdım en azından fotoları takip ediyordum:((

bigecim ben atkıda 4 ü tamamlayacağım 2 tanesini ben ördüm bitti 1 tanede kardeşime ördürdüm diğerinide kayınvalideme verdim örüyor..
hangi gün gidecekse arkadaşlar haber versinler banada bende gitmek istiyorum onlarla atkılarıda giderken götüreceğim.

Sibel cok soguk eger yavruysa donarak olur orda. Zaten actir o . Hay allahim bak simdi.

ah burcu sorma hiç dermanım yok yoksa ben ilgilenirdim mutlaka. ama yan bloktaki kadınlarda inmiş bakıyolardı süt filan vardı ellerinde inşallah bişey olmamıştır.

cook gecmış olsun sıbelım yaa,,tuhh ...e ıyıde sende durmak bılmıyosun kı ya bakk tum gun dondun durdun evde temızlkcı olmasına ragmen ee gucten duştun tabıı ıyıce,,ustune uykusuzluk falanda var.bırazcıkta kendı canının kıymetını bıl kuzum ya bırak evıı fareler mı basacak zaten ıkı başınıza ne kadar kırlenecek...ıstahım yok deme şoyle karabıberlı felan tavuk suyuna corba yap,,ıhlamur felan da ıç,,,hem sut olur hem şifa ınş canım bışey yememezlık yapma,,grıp zor cook zor ama kendını bırakma...ınş toparlarsın bı an once,,acıııll sıfalar dılıyorummm

ya bitiremedim işleri zaten sinir oldum. temizlikçi kadında 5 olunca işleri yarım bırakıp kaçtı :53: bidaha uzun bi süre iznim yok aklımdaki işleri bitirmeye çalışıyorum..

Ebru gecmis olsn insallah daha yukselmeden gcr biter sibel sanada gecmis olsn annem icin dilekleriinize tsk ederim kaciryor arada ebru babam kiziyr bu igneleri bosuna vurulyrsun dikkat et diye o yokken hemen kacirmaya bakyr :) seker hastasi kendi evinin hirsizi olur derlermis yemek konusunda bakalim 53 yasinda cocuk dgl lafta dinlemyrki

canım annenle ilgili yeni gördüm bende çok geçmiş olsun sizide..

ben aynı şekildeyim .. burnum yara acıyoo ve ben mendili burnumdan çekemiyorumm .. vucüdün kırılıyoo . aay bi dinlenebilsemm ..

aynen işte yara oldu bile :( sana da geçmiş olsun.. ben iznimde gezcektim dinlencektim güya.. izin bitti ben bitek temizliği bitiremedim..

slmlar herkese kayınvalidemler burda olduundan çook giremiyorum:(herkese ailesi bebişi ve tüm sevdikleriyle geçireceği bol şanslı,sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar dilerim...

gündüzcüler hepinizi bebelerinizle birlikte öpüyorum çook güzel sıkıntısız,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum..

benim kızımda 1 yaşında 9 kilo ve 72 cm canım dr iyi durumda diyor her bebek aynı olmuyor çok kilolu olmasındansa ben durumundan memnunum çok şükür önemli olan sağlıklı olması bence ben de çocukluğumdan beri zayıfım ama kolay kolay hasta olmam

minyon olacak demekki cnm
her çocuk aynı olmuyor tabi
bizimkinin gelişimi biraz önden gidiyor
sağlıklımı geri boş
uzun kısa yada kilolu zayıf olması ne farkederki:34:

[/B][/COLOR][/QUOTE]sağolun canım dediğiniz gibi önemli olan sağlıklı olması ama çok iştahsız zorla böğürerek yiyor doktor iştah şurubu verdi artık ama oda pek fayda etmiyor siz sade süt veriyormusunuz

evet melike aslında sana borcluyum . .çok teşekkur ederim sayende minnoşum yeğenin hastalıklardan uzak buyuyecek inşallah . .sen olmasan ne yapardık anacım iyiki varsın iyiki anan seni doğurmuş (birazda ben abartıyım dedim ama biraz fazla oldu galiba ):52::27::27:

kk nın delisi olarak ben buradayım salataları yaptım biraz evvel sarmalarım bitti masamı hazırladım mutfağı az buçuk toparladım yatayım sabah evi toplayıp banyoyu sileceğim birde yatağı hazırlamam lazım annemler kalacağı için yatak odasında onlar yatacak biz zeynebin odasında zeynep le başbaşa

TAM BEN YAZACAKTIM ŞEKERİM SEN ÖNCE DAVRANDIN BENİM EV 3 BANYO 1 SALON 52.5 ODALI BİR KALE AMA ODALAR MİNİK MİNİK :27:

AAAAAAAAAAA DELÜ NE ÇOK GÜLDÜM SEN BENİ ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH

EVET İYİ Kİ VARSIN KK AMA BEN HATIRLATTIĞIMA GÖRE İYİ Kİ VARIM ( kendimi övmezsem ölürüm )

YARIN GELMEYECEK HATUNLAR YENİ YILINIZ KUTLU MUTLU OLSUN İNŞALLAH 2011 DE HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN BU YIL HEPİMİZE SAĞLIK ( BEBELERİMİZE ÖZELLİKLE ) MUTLULUK HUZUR EVİMİZE BOLLUK BEREKET GETİRSİN

ben geldim ama yine de aaaaaaaammmmmiiiiinnnnnnn
amin canım allah hepimizi güldürsün zaten sen de beni güldürdün 52,5 diyo yaaaaa :9:
bu arada o nası bi cümle olmuş yahu "ne çok güldüm sen beni allah ta seni güldürsün" nedir?? :82:

Kızlar birşey soracağım kredi kartında eşimin puan var bunlar yılbaşında silinecek mi öyleyse alışverriş yapacak eşim yok silinmiyorsa yapmayacak biriktirecek card finans ve garanti bonus bilgisi olan yardım ederse çok memnun olurum

ben hiçbiri silinmiyor diye biliyorum yani bunca yıllık kredi kartı kullanıcısıyım hiç silindiğini görmedim daha doğrusu dikkat de etmedim :26: la yoksa bunca yıldır her yılbaşı kazandığım onca puan uçuyor da ben mi uyuyorum :57:

bigecim ben atkıda 4 ü tamamlayacağım 2 tanesini ben ördüm bitti 1 tanede kardeşime ördürdüm diğerinide kayınvalideme verdim örüyor..
hangi gün gidecekse arkadaşlar haber versinler banada bende gitmek istiyorum onlarla atkılarıda giderken götüreceğim.

elleriniz dert görmesin allah razı olsun öznurcum
Ebru ve Nevra 8 Ocak'ta bildiğim kadarıyla eşleriyle gidecekti

gündüzcüler hepinizi bebelerinizle birlikte öpüyorum çook güzel sıkıntısız,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum..

amin inşallah canım cümlemiz için süper bir yıl olur ve bizlerin de birlikte kutlayacağı çooooook yıllardan ikincisi olarak tarihe geçer :24:

günaydın canımm :29::38:

günaydın...........:59:

günaydın cümleten... gerginim asabiyim ne güzel bi yılsonu!!! ya da yılbaşı işte :27: ne taraftan baktığına göre değişiyor :27:

tülayyyyyyy canım noldu??

Back
X