ah bige ahhhh bizimkiler böyle işte.. geçen kızı iki dakkasusturamadı bende bulaşık makinesini dolduruyorum dedim ver ozaman sen doldur.. tamam dedi. kızın suluğunuda koy dedim. tamam dedi. ama her parçasını ayır dedim tamam tamam sus biliyoruz dedi. ya bak onun üst kısmı 4 parçaya ayrılıyo dedim ya sibel yeter dedi biliyoruz heralde dedi.. sabah boşaltıyorum makineyi üstü öylece koymuş.. dedim niye çıkarmadın parçalarını aa orası da çıkıyomuydu diyo![]()
hey allahım o parçayı olduğu gibi yedirceksin işte
inanın sinirden midem bulandı başıma ağrı girdi
çok afedersiniz ama ne densiz ve hıyar kocalarınız var sizin. o çocukları öyle ağlatıyorlarya arabbimde tövbeeeee tövbeeeee yaaaaaaa![]()
al benden de o kadar bi yandan da kendime kızıyorum sus diye ama
bilmedikleri gibi bahaneleride hazır
az söledin şekerim daha çok iltifatı hakediyorlar kanımca![]()
ooooy tülaycım oy allah sabır versin yani bir yandan tabii ki çocuk 4 gözden ayrılmadan büyüsün aslolan bu ama böyle yapınca da
ya gün sırası kimdeydi hazır kız uyuyoken onu da halledim benim liste işyerinde kalmış.. bana özelden bilgilerini yollar mısınız..
müzeyyende şekerim iki mailinde de liste olması gerek, özel mesaj kutun dolu gönderemiyorum
hadi ben hazırlanayım kızlar. kuzumu çok merak ediyorum annem keyfi iyi diyo ama. geceyi unutamıyorum.destekleriniz için sağolun kafanızı şişirdim sabah sabah. affola şimdiden.![]()
aşkolsun birbirimizle paylaşmıycaz da kimle paylaşcaz
hadi hepinize afiyet olsun bol bol süt olsun bende kaçiim kız uyanır birazdan tekrar gelmeye çalışırım ama zor bugün gelemezsemde tekrar herkese mutlu yıllar diliyorum..
sağol şekerim öpüyoruz
yüce rabbim hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bolluk bereket versin
kütükleri yontsun hiç olmazsa kereste yapsın.. tercihen incecik bir sunta yapsın
Son düzenleme: