• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın

yıl yeni, hafta yeni, gün yeni
ama hastalıklar yine aynı, tüm hasta olan bebişlere geçmiş olsun

ve bizim artık kadrolu oldu, Nilay yine hasta

mng kargo, meşrutiyet cd. no: 41
özlem adı " ben yoksam bile siz benim adıma bırakın ben hallederim " dedi

günaydın
çok geçmiş olsun kuzuma ya :94:
ay revirden beter olduk benim de burnum akmaya çalışıyor kaç gündür bugün de boğazımda kaşıntı başladı faranjit oluyorum korkarım :18:

tamam canım adresi hatırlıyorum da ismi unutmuşum, sanırım ancak çarşamba teslim edebilecek yalnız inşallah yetişir hani ücretsiz diye sallarlar mı acaba?

ben de bir dahakine elma tarçın koymayı düşünüyorum ceviz zaten fiks :13: ama onu da incecik yapmak lazım elma da ıslak kalır malum... bir de ben bu kez pekmez falan koymadım muz pişince tatlılaşıyor diye ama elma tatlı bir elma değilse pekmez de eklemek lazım :31:

ben de bir dahakine elma tarçın koymayı düşünüyorum ceviz zaten fiks :13: ama onu da incecik yapmak lazım elma da ıslak kalır malum... bir de ben bu kez pekmez falan koymadım muz pişince tatlılaşıyor diye ama elma tatlı bir elma değilse pekmez de eklemek lazım :31:
bilmiyorumki tarçının tadını sevmeyebilir belki ben elmalı kurabiye yapınca hamuruna fazla koymuyordum sanırım üstüne pudra şekeri serpiyorum
günaydın

yıl yeni, hafta yeni, gün yeni
ama hastalıklar yine aynı, tüm hasta olan bebişlere geçmiş olsun

ve bizim artık kadrolu oldu, Nilay yine hasta

mng kargo, meşrutiyet cd. no: 41
özlem adı " ben yoksam bile siz benim adıma bırakın ben hallederim " dedi

günaydın nilgün sizede geçmiş olsun canım herkesler hasta :75:

bilmiyorumki tarçının tadını sevmeyebilir belki ben elmalı kurabiye yapınca hamuruna fazla koymuyordum sanırım üstüne pudra şekeri serpiyorum

benimki ıhlamurundan alışık tarçına... bir de çok sağlıklı biliyorsun boğaz için falan da çok iyi...
umut tatlı sevmiyor, bir de ben ve abimden dolayı zaten obezite genetik mirası dolayısıyla beyaz un, tuz ve şekerden olabildiğince uzak tutmaya çalışıyoruz

arkadaşlar pelinin eşinin işi çıktığı için henüz gidememişler öğleden sonra gideceklermiş doktora merak etmeyin :94:

benimki ıhlamurundan alışık tarçına... bir de çok sağlıklı biliyorsun boğaz için falan da çok iyi...
umut tatlı sevmiyor, bir de ben ve abimden dolayı zaten obezite genetik mirası dolayısıyla beyaz un, tuz ve şekerden olabildiğince uzak tutmaya çalışıyoruz

evet çok faydalı bnm kız sevmiyor ama tadını ıhlamur falanda içmez :44:

evet çok faydalı bnm kız sevmiyor ama tadını ıhlamur falanda içmez :44:

bizimki çay manyağı tadını falan da bilmediği halde çay bardağı gördüğü yerde :52: :52: :52: vaziyetinde tutamıyoruz... onun için beyefendiye ıhlamur ve bilimum ot ve hububatla ayrı "çay" yapıyoruz maşallahı var güzel de içiyor :nazar:

günaydın
çok geçmiş olsun kuzuma ya :94:
ay revirden beter olduk benim de burnum akmaya çalışıyor kaç gündür bugün de boğazımda kaşıntı başladı faranjit oluyorum korkarım :18:

tamam canım adresi hatırlıyorum da ismi unutmuşum, sanırım ancak çarşamba teslim edebilecek yalnız inşallah yetişir hani ücretsiz diye sallarlar mı acaba?

yok yok sallamazlar gönderirler merak etme
bizim nilayında bademcikleri normalden büyük, o yüzden sık hastalanıyor
sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok sağol canancım, inşallah geçer
öksürük felan yok
bademcikler kızarmış, birazda şiş

bizimki çay manyağı tadını falan da bilmediği halde çay bardağı gördüğü yerde :52: :52: :52: vaziyetinde tutamıyoruz... onun için beyefendiye ıhlamur ve bilimum ot ve hububatla ayrı "çay" yapıyoruz maşallahı var güzel de içiyor :nazar:

aynı bizimkide valla
çay bardağını görünce dudaklarını uzatıp, uuuuuuuuuu diye istiyor
bizde kandırmak için
ıhlamur, pekmezi sulandırıp denedik ama yimedi zıpa
illa çay istiyor manyak

yok yok sallamazlar gönderirler merak etme
bizim nilayında bademcikleri normalden büyük, o yüzden sık hastalanıyor
sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok sağol canancım, inşallah geçer
öksürük felan yok
bademcikler kızarmış, birazda şiş

badem yani nilayınkiler :27: :86:
onları küçültecek yağ yok mu acaba :37:

gökayın saçları çok uzamıştı, yüzüne gözüne griyordu saçları,kafada terliyordu,
cumartesi evde babasıyla traş ettik
makinayla 12 numara yaptık,
aynı beslemeler gibi oldu, :33:
ama yüzü gözü ortaya çıktı zıpanın maşallah diyeyim nazrım değiyor :nazar:

aynı bizimkide valla
çay bardağını görünce dudaklarını uzatıp, uuuuuuuuuu diye istiyor
bizde kandırmak için
ıhlamur, pekmezi sulandırıp denedik ama yimedi zıpa
illa çay istiyor manyak

benim enayiyi kandırdık allaha şükür :nazar: ilk istediği zaman bizim bardakların aynısından hazırladım, tabağı, kaşığı vs vs (sulandırılmış pekmez tabii) rengini de birebir ayarladım biraz içti bıraktı tatlıyla arası olmadığı için... sonra sıcak aradığını keşfettik ıhlamur vermeye başlayınca ne rengine bakar oldu ne bardağına... biberonuna koyuyoruz çay diyoruz ağız açılıyor :7:

aynen hatta demir ilacının tadını sevmiyor çay kaşığına damlatıyorum elime de çay bardağını alıyorum şaşkın çay veriyorum sanıp kocaman açıyor ağzını hem kandırıyorum hem üzülüyorum

badem yani nilayınkiler :27: :86:
onları küçültecek yağ yok mu acaba :37:

bilmem :26:
lokman bacı sensin :94:

benim enayiyi kandırdık allaha şükür :nazar: ilk istediği zaman bizim bardakların aynısından hazırladım, tabağı, kaşığı vs vs (sulandırılmış pekmez tabii) rengini de birebir ayarladım biraz içti bıraktı tatlıyla arası olmadığı için... sonra sıcak aradığını keşfettik ıhlamur vermeye başlayınca ne rengine bakar oldu ne bardağına... biberonuna koyuyoruz çay diyoruz ağız açılıyor :7:

yok yok ıhlamuruda denedik töbe sürmüyor ağzına

aynen hatta demir ilacının tadını sevmiyor çay kaşığına damlatıyorum elime de çay bardağını alıyorum şaşkın çay veriyorum sanıp kocaman açıyor ağzını hem kandırıyorum hem üzülüyorum

üzülme üzülme, onun iyiliği için sonuçta
ne yapacaksın başka çaren var mı?

gökayın saçları çok uzamıştı, yüzüne gözüne griyordu saçları,kafada terliyordu,
cumartesi evde babasıyla traş ettik
makinayla 12 numara yaptık,
aynı beslemeler gibi oldu, :33:
ama yüzü gözü ortaya çıktı zıpanın maşallah diyeyim nazrım değiyor :nazar:

foto foto foto :46:
bizimkinin de gürleşsin diye kesilmesi gerek ama nasıl yapacağız hiç bilmiyorum durmaz ki :44:

:86: yazııııkkk

meral bayıldım ya süperdi çaldım facede haberin ola
hepine mutlu sağlıklı yıllar diliyorum herşey gönlünüzce olur inşallah
iyi yapmışsın cnm
ay ilahi meral amin amin :9:
:1:
:1::1:amin canım amin bi mukabele:71:
:69:
En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..
amin
bayıldım çok hoş amin inşallah canım

hepimize 2011 yılı huzur mutluluk sağlık versin inşallah bebelerimize uyku sebzelere incelik getirsin inşallah

sorulara gelelim
1...saçımız yokki kurutalım havluyla siliyorum kafasını tamam
2...veriyorum eline kaşığı azıcık ekmek yemek o onu saçar yemeğe çalışırken ağzına tıkmaya çalışıyorum
3...ne karışık ne ayrı tıkarsam bazen yutuyor bazen çıkarıyor ayrı ve karışık durum aynı
:69:
olmaz mı hiç? aştın kendini aştın... canancım patikler falan süper ellerine sağlık da sen ev yapımı lor gönderiyorum de bak nasıl kuyruk oluyor :56:

1- saçımız yok tüyümüz var havlu yetiyor ama daha çok olsaydı fazla yaklaştırmamak ve çok sıcak konumda olmamak şartıyla kurutma makinası kullanırdım, sinüzitten iyidir herhalde.
2- plastik tabağa mamasını koyuyoruz kaşığı birlikte tutup yiyoruz ama her zaman değil sanırım bir tek ben yapıyorum bunu dolayısıyla sadece c.tesi pazar iki öğünde deniyoruz ama bazen çok istekli bazen umru değil. ilgili de olsa ilgisizde neticede tüm mutfak ve her ikimiz baştan ayağa mamaya bulanıyoruz :27:
3- olmamalı diye bir şey yok aslolan beslenmesiyse (ki öyle) bulamaç da veririm çorba da hiç farketmez. kahvaltı diye bir mevhumumuz yok bizim, ilk gündüz uykusundan kalktığında direkt öğlen yemeğiyle yapıyor açılışı :57:

benden de sana soru: kredi kartlarından kazanılan puan karşılığı tl'ler yılsonunda/yılbaşında silinir mi?

allah allah :44: hayır olsun inşallah bu dua kısmı

bu da kan sayımını vs ihmal ettiğin için :57: :22:
sen hastalanırsan turtaya kim bakıcak? turta kucağındayken yığılıverirsen ne olacak??? bu hafta gidiyorsun, yoksa ben seninle konuşmuyorum melike :19:

iyi seneler merve
nevraya kargoluyoruz özelden adres yazarım kaçırmadın tam zamanında geldin bu haftasonu gidecekler diye biliyorum :34:

çok geçmiş olsunnnnnn :53:

çok geçmiş olsun dünürcüm yaaa :50:

hadi iyi haberlerle gelin

emziriyor muydun sen eda???

HERKESE GÜNAYDIN
bi şey dicektim ama unuttum :26:
günaydın şikerim
patikleri bn örmedim durumu ii olmayan bir akrabamız örüyor ve satıyor ihtiyaçlarını gideriyor işte banada yolladı burdan satıver dedi birazı satıldı ama bunlar kaldı ilginen olursa yollarım kızlar bu arada benm koca gitti bugün artık yanlızız kızımla dışarısı -22 derece haliyle eve kapanıyoruz :37:

allah kavuştursun

foto foto foto :46:
bizimkinin de gürleşsin diye kesilmesi gerek ama nasıl yapacağız hiç bilmiyorum durmaz ki :44:

:86: yazııııkkk

getircektim unuttum yüklerim en kısa zamanda

bizimkide durmuyordu, cumartesi salonun ortasında halıyı kaldırdık, elektirik süpürgesini seviyor ya
onuda koyduk ortaya, açtık böylece makinanın sesini bastırdık, o süpürgeyle oynarken kestik
sonrada saçları süpürgeyle çektik,
sonrada babası aldı hooooop banyoya yıkadı verdi
ve bitti
getir Umut'u alıştık biz:8:

getircektim unuttum yüklerim en kısa zamanda

bizimkide durmuyordu, cumartesi salonun ortasında halıyı kaldırdık, elektirik süpürgesini seviyor ya
onuda koyduk ortaya, açtık böylece makinanın sesini bastırdık, o süpürgeyle oynarken kestik
sonrada saçları süpürgeyle çektik,
sonrada babası aldı hooooop banyoya yıkadı verdi
ve bitti
getir Umut'u alıştık biz:8:

sağolasın canım ama levent bey sabırla hadi kes saçını dememi bekliyor :61: yeğenlerininkini falan kesermiş de zamanında :42: benimkini de kesmişliği var ertesi gün kuafördeydim :47: o yüzden kes diyemiyorum bir türlü dilim varmıyor :36:
ama yöntem iyiymiş bizim de böyle olacak demek ki... ama bizde makina yok dolayısıyla daha uzun sürer bir de elektrikli süpürgeye rağmen durmaz gibi geliyor bana :18: :26:

Back
X