olmaz mı hiç? aştın kendini aştın... canancım patikler falan süper ellerine sağlık da sen ev yapımı lor gönderiyorum de bak nasıl kuyruk oluyor
1- saçımız yok tüyümüz var havlu yetiyor ama daha çok olsaydı fazla yaklaştırmamak ve çok sıcak konumda olmamak şartıyla kurutma makinası kullanırdım, sinüzitten iyidir herhalde.
2- plastik tabağa mamasını koyuyoruz kaşığı birlikte tutup yiyoruz ama her zaman değil sanırım bir tek ben yapıyorum bunu dolayısıyla sadece c.tesi pazar iki öğünde deniyoruz ama bazen çok istekli bazen umru değil. ilgili de olsa ilgisizde neticede tüm mutfak ve her ikimiz baştan ayağa mamaya bulanıyoruz

3- olmamalı diye bir şey yok aslolan beslenmesiyse (ki öyle) bulamaç da veririm çorba da hiç farketmez. kahvaltı diye bir mevhumumuz yok bizim, ilk gündüz uykusundan kalktığında direkt öğlen yemeğiyle yapıyor açılışı
benden de sana soru: kredi kartlarından kazanılan puan karşılığı tl'ler yılsonunda/yılbaşında silinir mi?
allah allah :44: hayır olsun inşallah bu dua kısmı
bu da kan sayımını vs ihmal ettiğin için

sen hastalanırsan turtaya kim bakıcak? turta kucağındayken yığılıverirsen ne olacak??? bu hafta gidiyorsun, yoksa ben seninle konuşmuyorum melike
iyi seneler merve
nevraya kargoluyoruz özelden adres yazarım kaçırmadın tam zamanında geldin bu haftasonu gidecekler diye biliyorum
çok geçmiş olsunnnnnn
çok geçmiş olsun dünürcüm yaaa
hadi iyi haberlerle gelin
emziriyor muydun sen eda???
HERKESE GÜNAYDIN
bi şey dicektim ama unuttum :26: