• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

valla uğraşamıycam yarın sabaha alarmı kurmayı unutcam ben :17: cuma için de cuma sabahı izin isterim :63:

aha buldu çözümü kızmazlar mı geç kalınca benim şeref hemen arar
nerdesin melike
abi telefonu kurmamışım geç kaldım yoldayız
ee ama hadi çıkıcaz seni bekliyoruz tesis boş kalacak
tamam tamam geliyorum
eee hadi bekliyoruz

valla uğraşamıycam yarın sabaha alarmı kurmayı unutcam ben :17: cuma için de cuma sabahı izin isterim :63:

nerdesin melike
tamam tamam geliyorum
eee hadi bekliyoruz

sonra surat mahkeme duvarı ve böyle bahaneler istemem

nerdesin melike
tamam tamam geliyorum
eee hadi bekliyoruz

sonra surat mahkeme duvarı ve böyle bahaneler istemem

o arada benim elemanın yapamayacağı bir iş olursa belki arar ama onun dışında aramaz melikecim
ararsa da yoldayıııııım der uçarak :10: iki bıdılar bir gün surat asar mevzu kapanır :51:

tamamdır, konu kapanmıştır,
hadi gazanız mübarek olsun şimdiden
bizimde cumartesi su çiçeği aşımız var

he kudurdum, yok mu beni öpen :27::36::33::37:

bizim su çiçeği aşımız 15. aya planlanmış :94:
hey allam ben üstüne gitmiyim yakası açılmadık şeyler sölemiyim dedikçe zorluyor yaaaa :60: :60: :60: :60: :60:

hey allam ben üstüne gitmiyim yakası açılmadık şeyler sölemiyim dedikçe zorluyor yaaaa :60: :60: :60: :60: :60:

söleme, söliyceksende mailden alayım şekerim
banlanırsın bak sölemdi dime:36:

he gel o zaman öpecem kaçışı yok

valla uğraşıyor hatun yazık ilgi istiyor zannımca

müzeyyencim paranı göndeebildim sonunda .. :27:
sağol canım kesene bereket
yer yatağı artık çok soğuk olmaya başladı müzeyyencim ya... biz öyle yatıyorduk biliyorsun :50: gerçi o zaman da 15 dakika yerine 45 dakikada kalkıyordu ama o da kardır değil mi ya :44:
valla bence sorun değil yine yatarım yerde ama garip bir esinti oluyor eşim de umut'un o yüzden hastalandığını savunuyor şimdi yine yer yatağına dönersek ve yine hastalanırsa bir sürü bıdı bıdı :36:

diyorum ben ayberk'im ayrı!!! özel çocuk işte :54: öp benim için akşama yakışıklı paşamı :34:

herhalde 2 yaşına kadar böyle gider bu sıpalar bigecim. allah hepimize güç kuvvet versin ne diyim.

öperim canım öperim zaten bu sıpa kudurup durdukça daha bir öpesim geliyor akıllı oğlumu.

eh sorun olmuycaksa hiö laf anlatıcam diye uğraşma tabi.
geldim sende öp
tüm topik öpsün beni :86:
seni de öperimm:48:
:48:
ben şimdi yarın sabah 2 günlük rapor çakayım... kendi doktorumuza da cuma yerine perşembe gün içinde gideyim.. böylece sskya gidip para almakla falan uğraşmayayım :51: :28:
bak zihni sinir yine buldu çözümü hadi bakalım kolay gele şimdiden

bizim de gelecek hafta su çiçeği

öptük ya canım yetmedi mi anacım:16:

benimki severek içiyor :nazar: ama tam ıhlamur denemez bizimkine "çay" diyerek veriyoruz bayılıyor zıpa
mutlaka koyduklarım: ıhlamur, ayva yaprağı, çörekotu, papatya çiçeği, elma kabuğu ve elmanın bir kısmı
dönüşümlü kattıklarım: tarçın, zerdeçal, zencefil, toz karanfil, ayva kabuğu/çekirdeği, adaçayı
alışmasın diye ben tatlandırmıyorum pekmezle filan

müzeyyen gündüz görüşemiyoruz diye mi yapıyorlar diye düşünüyorum
evde olan arkadaşlar bir yorum yapsanız konuyla ilgili??? gece uykularınız diğer bir deyişle gece yakaya yapışma vaziyetiniz nedir :44:

Şimdik Bilge bizim oğlanın önceleri çok feciydi uyku düzeni yarım saatte bir vikvikvik şeklindeydi onbir aya kadar falan böyle gitti kalkıp oturma olayı yoktu gerçi meme istiyordu memeyi verdin mi susuyordu vermezsen kıyamet kopuyordu gözler kapalı.
Şu anda da eskisi kadar olmasa da yine en az üç dört kere uyanır meme emer, emer de emer en az yarım saat bizde durum böyle yani bilmiyorum çalışmaya başlayınca ne olur.

ebruu ne zaman gidelim darülacezaye ..
bu c.tesi biz badi filan almaya gidecez.. pazar size uyar mı ??
yoksa haftaya ( 15.01 ) cumartesiye mi bırakalım

Son düzenleme:
sağol canım kesene bereket

herhalde 2 yaşına kadar böyle gider bu sıpalar bigecim. allah hepimize güç kuvvet versin ne diyim.

öperim canım öperim zaten bu sıpa kudurup durdukça daha bir öpesim geliyor akıllı oğlumu.

eh sorun olmuycaksa hiö laf anlatıcam diye uğraşma tabi.

seni de öperimm:48:

bak zihni sinir yine buldu çözümü hadi bakalım kolay gele şimdiden

bizim de gelecek hafta su çiçeği

öptük ya canım yetmedi mi anacım:16:

yetti yetti, konuyu kapatıyorum:9:
yoksa bigeden olacağız valla

Back
X