ablam 4. kez tüp bebek denemişti
yaklaşık 6 yıldır uğraşıyordu
test sonucu pozitif çıktı canancım ona seviniyorum.
nilgün ben kaçırmışım . maşlhh diyeyim ablan için ilk önce .. allah kucağına almayı nasip etsin ..
selammmmm
gündüz hiç gelemez ve geçmişide okuyamaz oldum zeynep çook yaramaz oldu tutamıyorum hiçbiyerde..istediğini yapmazsamda yerlere atıyo kendini. bütün gün peşindeyim..
nevranın adresini istiyorum atkıları göndereceğim bilen varsa yada nevra burdaysa yazıverin pleaseee..
gönderdim canım .. gerçi bige de göndermiş sonra gördüm ..
aa size sölemedim ben zeynep yürüyo
yani elimi bırakıp bi tur atayım demiyo ama biz yanında olduğumuzda 20 25 adım atıyo devamı gelir herhalde artık.
maşall zeynepbe..
bu gece yeni bir rekora imza attık saat 12 de zar zor uyuttum 12:25 te uyandı tuvaletini yaptı gazını çıkardı tekrar saat 02:30 da uyudu 03:00 da uyandı. sonra da sabah 08:45 de uyuduk. 10:30 da kalktım işe geldim. ne yapıcam ben yarabbim bu çocukla yaa. gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı. işime öğlen gelir oldum. bu ay kontrol yok ama götürücem olmazsa yine de anlamadım ki ne derdi var.
yaa bunların hepsi böyle napıcaz biz bunlarla yaaa..
benimki severek içiyorama tam ıhlamur denemez bizimkine "çay" diyerek veriyoruz bayılıyor zıpa
mutlaka koyduklarım: ıhlamur, ayva yaprağı, çörekotu, papatya çiçeği, elma kabuğu ve elmanın bir kısmı
dönüşümlü kattıklarım: tarçın, zerdeçal, zencefil, toz karanfil, ayva kabuğu/çekirdeği, adaçayı
alışmasın diye ben tatlandırmıyorum pekmezle filan
müzeyyen gündüz görüşemiyoruz diye mi yapıyorlar diye düşünüyorum
evde olan arkadaşlar bir yorum yapsanız konuyla ilgili??? gece uykularınız diğer bir deyişle gece yakaya yapışma vaziyetiniz nedir :44:
bende öyle olduğunu düşünmeye başladım..