• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

umut fena yasemincim dün akşam ilk kez bacakların arasına eğilip arkaya bakabildiğini keşfetti :18: Yani tepe üstü düşmeler yakın :36: Onun dışında çok sevdiği bir balonu var (diğer balonlardan ayrı) o balona eliyle ve özellikle ayağıyla vursun "gooooo" diye gezsin işi gücü o... Tabii sorun şu ki öyle gezerken bir önüne bakmıyor, iki balon uzaktayken vurcam der gibi gooooo diyor fakat goooo derken ayağını vurur gibi yapmazsa içi rahat etmiyor hal böyle olunca küüüüt yerde :91: :96:

Oh şükür yalnız değiliz yani yatağa alma konusunda :50:
Ya ben götürüyorum da işte babası su koyuveriyor tabii meme dışında uyumadığı için beyefendiye bir sıkıntısı yok... çok bebişken uyuyordu babasıyla şimdi mümkün değil, hele de ben evdeysem başka kimseyle uyumuyor :93:
benimki illa anasıyla uyuyacak
günaydıııııııınnnnnnnnnnnn
herkesler ii okudum okudum okudum :8:
Yanına alma konusuna gelince dikkatimi çeken nokta şu oldu çalışan annelerde yaşanmış durum acaba sizi gidecek korkusu mu yaşıyor minikler
biz babamız yokken hep birlikte yatıyoruz yağmurla baba gelincede beşikte yatıyor hiç bi itiraz durumu yaşamadıok şimdiye kadatr çoçuktan çoçuğada değişir tabi
ama şu ara yatakta 360 derece dönüyo sürekli yarı uyku halinde azılar beyazlamış ondan sanırım çıksada rahatlasak
derece ayarlarımız zati şaştıda uykular da haram oldu

amaaaaan yaz vaaaar kış vaaaar ayırırız elbet bi gün yanımızdan
hangimiz hala anamızla yatıyoz :27:
Günü gelince ayırırız
bu günlerin tadını çıkaralım bence :16:
heee kı
hangimiz hala yatıyoruz dimi yaaaaa
aynen canım sıkacaz dişimizi bakalım nereye kadar :31:

Yasemincim nasılsın , haktan paşamız yaramazlık peşinde ne olacak bunların sonu yaaa iyicene kuduruk oldular.. Valla melekler koruyoo hepsini ..

Canımmmm :29::29: Bend özledim
işler bi yoluna girse bi hafiflese
öykücük nasıl maşallah resimlerd çok güzel çıkmış kocaman kız olmuş yaaa

nevracım zaman çabul geçiyor ve kuzularda büyüyor
kendileri gibi bahtlarıda güzel olur inşallah

onun goooo diyen ağsını yerim ben :1:
aman allah korusun tüm yavruları kazadan beladan :18:
bizim evde hiç maç seyredilmiyo
o yüzden ilgisi yok futbola :23:
ama dedesi top sürüklemeyi öğretmiş topa vura vura evi geziyo sıpa :1:

bizde bolca seyrediliyor valla zaten babası erkek olduğunu öğrendiği gün itibarıyla futbolcu yapıcam diye tutturdu hakkımızda hayırlısı diyorum ama o yolda gidiyor gibi :97:

herkes çok yoğun bugün anlaşıldı tıp oynuyoruz yine topikçe :92::126::125:

Kızlar selam
okuduklarımdan aklımda kalanlar sağolun geçmiş olsun ve patronum için allah bildiği gibi yapsın dilekleriniz için yedikuleye yatmış k.validem ben araba eşimde olduğu için annemde kalıyorum eşimde ben evde yanlız kalmıyorum diye daha rahat ediyordur eminim kan alınmış belki biopsiye gerek kalmayabilirmiş önemli değil o demişler
biz hep ayrı yatıyoruz başta yatağın yanında sepette yatıyordu sonra odasına geçirdim sorun yaşamadık
dün emerken farkettim benim kızım azı dişi çıkarmış önde alltta 3 üstte 2 dişi vardı tuttu arkadan çıkardı yavru kuşum
resim eklemeye çalışayım aman amma çok konuştum

Foto ekleyemiyorum büyük diyor paintle açıp farklı kaydet yapıyorum gene olmuyor ama ne yapacağım

Ayberk berkay ve umuta binlerce masallah resimlere baktimda cok hostu hepsi gunaydin herkese artik hava da guzellesiyor hic vakit olmaz eminim nete girmeye sibel raporlu oldgun birgun beklerim cik gel evde sıklrsak ikeaya falan da gideriz sigorta rakamlarina 6 -8 ay taksit yplyr toplma fiyatlar onlar :) ebru kabasini temizleyip islak mendille canberk ayaktayken yika dus tutup cocugu de tuh yazik ya rahatsiz olur pisik olur :(

ya valla süper olur he.. nisanın ilk haftası izne çıkıyorum görüşelim mutlaka.. zaten yaz geliyo işten de çıkıyorum beni tutanabilene aşkolsun.. :1: arabayıda alıcam ama naz ben yanında otururken bile durmuyo araba koltuğunda nası yapcam bilmiyorum ama arabasız gezemem valla artık büyüdü kucakta taşınmıyo bu sıpalar.. ölüyorum bel ağrısından..

valla arada yatmanın kalıcı hasar vermemesi için (hem bebelere hem büyüklere) bugünlerde sıkıcaz dişimizi mecbur... işin kötü yanı ben ısrarla yatağına götürüyorum ruh gibi, eşim "amaaaaan yatsın işte yaaaa ne güzel mis gibi kokuyor" diyip damardan giriyor... götürsem ben ruhsuz despot anne oluyorum, götürmesem sıpa alışıyor :50:

ahhh ahhh naz doğduğundan beri uykumuz sorun bizim hep memede uyuyo o yüzdende bildim bileli beraber yatıyoruz enginde salonda.. yatağında odasında uyuması bana hayal gibi geliyo..

herkese slm bu arada herkes iyidir inşallah. ben yine raporluyum işte :))

Yaaa bilen yok mu nasıl küçülür bu fotolar

hiç bilmiyorum ben dünürceğizim

ya valla süper olur he.. nisanın ilk haftası izne çıkıyorum görüşelim mutlaka.. zaten yaz geliyo işten de çıkıyorum beni tutanabilene aşkolsun.. :1: arabayıda alıcam ama naz ben yanında otururken bile durmuyo araba koltuğunda nası yapcam bilmiyorum ama arabasız gezemem valla artık büyüdü kucakta taşınmıyo bu sıpalar.. ölüyorum bel ağrısından..

ahhh ahhh naz doğduğundan beri uykumuz sorun bizim hep memede uyuyo o yüzdende bildim bileli beraber yatıyoruz enginde salonda.. yatağında odasında uyuması bana hayal gibi geliyo..

herkese slm bu arada herkes iyidir inşallah. ben yine raporluyum işte :))

yatağında yatacağı günde gelir annesi boşver sarıl kızına yat

ooooooh sefan olsun yarasın raporun :9:
yaaaaaaaaa bana ne yaaaaaaaaaaa
bende evde olmak istiyorum:25:
sibeli kıskanıyom ben :63:

sende rapor al şekerim

elbise örmeye başladım portakal hanıman:66:
evde ip yoktu olanla bi deneyeyim dedim gayette güzel oluyo :6:
üst kısmı bitti eteğine başladım :6::6::6:

hiç bilmiyorum ben dünürceğizim

yatağında yatacağı günde gelir annesi boşver sarıl kızına yat

ooooooh sefan olsun yarasın raporun :9:

sende rapor al şekerim

elbise örmeye başladım portakal hanıman:66:
evde ip yoktu olanla bi deneyeyim dedim gayette güzel oluyo :6:
üst kısmı bitti eteğine başladım :6::6::6:

alayım dimi bende:86:
portakal hn da süslü olcek anası sayesinde:emir_bebek:

Sibel tatlım ben yanlızken işe gidip gelirken duruyor arabada arada bir mızıklanıyor uykusu gelince o güzel bülbül sesimle bir ninni şakıyorum susuyor ama arabada ekstra 1 kişi varsa ( hele baba kullanıyor ben yanında oturursam) yol boyu susmuyor o yüzden belki yanlızken durur
ooooooo bitince ekle görelim porakalımın elbisesini
ben de kıskanıyorum birazcık ama ne güzel bari bazılarımız kuzusuyla beraber olsun

selam,
nasılsınz bakem????

melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun
ebru tayin işine çok sevindim, gözünaydın da o kocana söyle bebeyi oturtmasın öyle, yıkayıversin midesi bulanıyorsa

hımm başka ne vardı :26::26:

yasemin nasılsınız cümleten kuzum???

nevra bizimkide gündüz bir sefer uyumasına rağmen gece 12 den önce yatıramıyorum uyumuyor inatla

selam,
nasılsınz bakem????

Melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun
ebru tayin işine çok sevindim, gözünaydın da o kocana söyle bebeyi oturtmasın öyle, yıkayıversin midesi bulanıyorsa

Yasemin nasılsınız cümleten kuzum???

Nevra bizimkide gündüz bir sefer uyumasına rağmen gece 12 den önce yatıramıyorum uyumuyor inatla

sağol canım yaaa ne 12 si tatlım gece 1-1.30 ama bu sefer sabah 9.30-10 ama ben ne yapayım şebek turta

alayım dimi bende:86:
portakal hn da süslü olcek anası sayesinde:emir_bebek:

sende alemsin hee:)))
rapor alasın var zatende biri seni gaza getirsin diye bekliyon sankimmmm :9:
valla çok kokoş olcağı kesin portakal hanımın :12:
Sibel tatlım ben yanlızken işe gidip gelirken duruyor arabada arada bir mızıklanıyor uykusu gelince o güzel bülbül sesimle bir ninni şakıyorum susuyor ama arabada ekstra 1 kişi varsa ( hele baba kullanıyor ben yanında oturursam) yol boyu susmuyor o yüzden belki yanlızken durur
ooooooo bitince ekle görelim porakalımın elbisesini
ben de kıskanıyorum birazcık ama ne güzel bari bazılarımız kuzusuyla beraber olsun

vay bülbül sesli dünürüm vaaaayyyy :1:
ne cevherler varmış sende bea :1:

eklemeyi isterdim şekerim ammavelakin telephonem bozuldu tamamen
resim çekemiycem bi müddet :31:

selam,
nasılsınz bakem????

melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun

yasemin nasılsınız cümleten kuzum???

nevra bizimkide gündüz bir sefer uyumasına rağmen gece 12 den önce yatıramıyorum uyumuyor inatla

biz iyiyiz nilgünüm sen nasılsın
nilay fıstığıyla gökay yakışıklısı nasıllar?
özletiyon kendini son zamanlarda hep :59:

selammmmmm herkeseeee
sanırsam baharrr gelıyorrrrrrrr,,nıhayeetttttttt
azra oturmuyor pc başında
bebelerıyle beraber yatanlar sanırsam sızı ozluyorlar gunduz yoksunuz ya,,ben 6 aylıkken ayırmıştım odasını cok şukur alıştı,,bı kaç kere beraber yattık resmen hıç uyanmıyor beraberken ama tepemıze cıktığı ıcın yatamıyoruz..bu aralar maşallah dıyyım 8 bucukta yatıp sabah 7 ye kadar bı kere kalkıyor:)):nazar:
ben yazın nasıl gezıp yuruyuşe felan cıkcam bılemıyorum, arabasında oturmuyor azra bayadır,,tekrar nası alıştırıcam ya dışarıya cıktığımız anda yere ınıp yurumek ıstıyo...:37:

sibel, meral, fatma, nilgün ve tüm arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

ebrucum yazık yaa nasıl durmuş yavrum öyle saatlerce. eşim de temizleyecek biri varsa elini sürmez kokuyor diye ben de inadına burnunun dibinde açarım:47: ama mecbura kalınca yıkar yıkasın bari işkence çocuğa yaa

bizim oğlan şu yatma konusunda iyice cozuttu yine çıldırmak üzereyim:52::53::37: ne güzel alışmıştı yatağında uyuyordu 11 den sabah 8 e kadar. arada kalkmalar oluyordu tabi. meğer saltanat günlerimizmiş. şimdi ne yatağında ne yanımızda dün gece 4. uykusuz gecemizi geçirdik. sürekli sallarsam ayağımda uyuyor. durursam ağlıyor. ayak bileklerim de fıtık olacak yeminle yastığı battaniyesi 15 kiloya yakın ağırlık sabaha kadar salla reva mı yaa:14: topuklarım su topladı. eşim zoru gördü mü kaçıveriyor odadan yarın gelmezsin işe diyor çıkıyor işin içinden:50:

annem de yalnız olduğu için bugün fitmedim evde çalışıyorum bir yandan sıpayla uğraşıyorum sabahtan beri 2 kez çıkardı temizledimyemiyor içimiyor uyumuyor susmuyor sürekli mızmız gribi de iyi hafifledi ama diş zorluyor. bu arada annemle ikimiz de grip olduk. ay ne uzun yazdım mız mız şikayet şikayet ama kusura bakmayın noolur kızlar:30:

sibel, meral, fatma, nilgün ve tüm arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

Ebrucum yazık yaa nasıl durmuş yavrum öyle saatlerce. Eşim de temizleyecek biri varsa elini sürmez kokuyor diye ben de inadına burnunun dibinde açarım:47: Ama mecbura kalınca yıkar yıkasın bari işkence çocuğa yaa

bizim oğlan şu yatma konusunda iyice cozuttu yine çıldırmak üzereyim:52::53::37: Ne güzel alışmıştı yatağında uyuyordu 11 den sabah 8 e kadar. Arada kalkmalar oluyordu tabi. Meğer saltanat günlerimizmiş. şimdi ne yatağında ne yanımızda dün gece 4. Uykusuz gecemizi geçirdik. Sürekli sallarsam ayağımda uyuyor. Durursam ağlıyor. Ayak bileklerim de fıtık olacak yeminle yastığı battaniyesi 15 kiloya yakın ağırlık sabaha kadar salla reva mı yaa:14: Topuklarım su topladı. Eşim zoru gördü mü kaçıveriyor odadan yarın gelmezsin işe diyor çıkıyor işin içinden:50:

Annem de yalnız olduğu için bugün fitmedim evde çalışıyorum bir yandan sıpayla uğraşıyorum sabahtan beri 2 kez çıkardı temizledimyemiyor içimiyor uyumuyor susmuyor sürekli mızmız gribi de iyi hafifledi ama diş zorluyor. Bu arada annemle ikimiz de grip olduk. Ay ne uzun yazdım mız mız şikayet şikayet ama kusura bakmayın noolur kızlar:30:

oyyy kıyamam sana beennnnn
ne kusuru kız
anlatacan anlatacan ki azda olsa içini döküp rahatlıycan :70:
Baba olmak ne rahat dimi
ama olsun anne olmakta harika
her ne kadar çooooook zor olsada....
Uyku konusuna gelince cümbür cemaat topik arkadaşı olarak anlaşmalılar sanki
hepsi birden uyumuyo yada hepsi birden hastalanıyo yada hepsi birden huysuz oluyo
aman sağlık olsun allah dermansız dert vermesin geçecek inşallah bu günlerde

selammmmmm herkeseeee
sanırsam baharrr gelıyorrrrrrrr,,nıhayeetttttttt
azra oturmuyor pc başında
bebelerıyle beraber yatanlar sanırsam sızı ozluyorlar gunduz yoksunuz ya,,ben 6 aylıkken ayırmıştım odasını cok şukur alıştı,,bı kaç kere beraber yattık resmen hıç uyanmıyor beraberken ama tepemıze cıktığı ıcın yatamıyoruz..bu aralar maşallah dıyyım 8 bucukta yatıp sabah 7 ye kadar bı kere kalkıyor:)):nazar:
Ben yazın nasıl gezıp yuruyuşe felan cıkcam bılemıyorum, arabasında oturmuyor azra bayadır,,tekrar nası alıştırıcam ya dışarıya cıktığımız anda yere ınıp yurumek ıstıyo...:37:

anam 2009 lar aynı deminden beri her yazana aynı diye yorum yaptım bazen maxiye gidince almıyorum arabasını ourmuyor hanımefendi sahile ilk iniş arabasıyla sonra baba elinden tutuyor ben arabayı gezdiriyorum veya ben kucağıma alıyorum baba arabayı gezdiriyor artık yazın hiç almam arabasını

yasemin iyiler ya gökay 4 tane azı çıkarıyor biraz zorluyor ama yinede iyi maşallah diyeyim,

fatmacım bizimkide oturmuyor hiç illa yürüyecek ama onlarda haklılar bu satten sonra arabada duracaklarını sanmıyorum ben

müzeyyen valla zor işin zor çok geçmiş olsun ev revire dönmüş, ALLAh güç kuvvet versin bacım

walla bende gökayla yatıyorum beşiğinde yatırıyorum çok sık uyanıyor evde olsam uğraşırımda işe geldiğim için uğraşmıyorum bende yatağında yatsın diye
nilayı uğraştım alıştırdım çocuk 3 yaşına gelene kadar iyi güzel yattı sonra ne olduysa anlmadım şimdi tek yatmıyor asla aynı yatakta olmasa bile odada biri olacak illaki
bende gökayı sütten kesince ikisini aynı odada yatırırım inşallah
aman ne yapayım sağlıklı olsunda yatağında yatmayıvarsin
takmıyorum ben walla

yasemin iyiler ya gökay 4 tane azı çıkarıyor biraz zorluyor ama yinede iyi maşallah diyeyim,

fatmacım bizimkide oturmuyor hiç illa yürüyecek ama onlarda haklılar bu satten sonra arabada duracaklarını sanmıyorum ben

müzeyyen valla zor işin zor çok geçmiş olsun ev revire dönmüş, allah güç kuvvet versin bacım

walla bende gökayla yatıyorum beşiğinde yatırıyorum çok sık uyanıyor evde olsam uğraşırımda işe geldiğim için uğraşmıyorum bende yatağında yatsın diye
nilayı uğraştım alıştırdım çocuk 3 yaşına gelene kadar iyi güzel yattı sonra ne olduysa anlmadım şimdi tek yatmıyor asla aynı yatakta olmasa bile odada biri olacak illaki
bende gökayı sütten kesince ikisini aynı odada yatırırım inşallah
aman ne yapayım sağlıklı olsunda yatağında yatmayıvarsin
takmıyorum ben walla

aman maşallah inşallah zorlanmadan atlatır yavrum

hiç denemedim yürümeye başladıktan sonra haktan
arabada dururmu hiç bilmiyorum :26:

Bende ikisini bir ayırcam odadan kızıda bi yaşına getireyimde sonra düşünürüm
valla bende babada memnunuz birlikte yatmaktan :16:
Kızımızda gelince cümbüş olcek geceleri :66:

Back
X