benimki illa anasıyla uyuyacakumut fena yasemincim dün akşam ilk kez bacakların arasına eğilip arkaya bakabildiğini keşfetti :18: Yani tepe üstü düşmeler yakınOnun dışında çok sevdiği bir balonu var (diğer balonlardan ayrı) o balona eliyle ve özellikle ayağıyla vursun "gooooo" diye gezsin işi gücü o... Tabii sorun şu ki öyle gezerken bir önüne bakmıyor, iki balon uzaktayken vurcam der gibi gooooo diyor fakat goooo derken ayağını vurur gibi yapmazsa içi rahat etmiyor hal böyle olunca küüüüt yerde
:96:
Oh şükür yalnız değiliz yani yatağa alma konusunda
Ya ben götürüyorum da işte babası su koyuveriyor tabii meme dışında uyumadığı için beyefendiye bir sıkıntısı yok... çok bebişken uyuyordu babasıyla şimdi mümkün değil, hele de ben evdeysem başka kimseyle uyumuyor :93:
derece ayarlarımız zati şaştıda uykular da haram oldugünaydıııııııınnnnnnnnnnnn
herkesler ii okudum okudum okudum
Yanına alma konusuna gelince dikkatimi çeken nokta şu oldu çalışan annelerde yaşanmış durum acaba sizi gidecek korkusu mu yaşıyor minikler
biz babamız yokken hep birlikte yatıyoruz yağmurla baba gelincede beşikte yatıyor hiç bi itiraz durumu yaşamadıok şimdiye kadatr çoçuktan çoçuğada değişir tabi
ama şu ara yatakta 360 derece dönüyo sürekli yarı uyku halinde azılar beyazlamış ondan sanırım çıksada rahatlasak
heee kıamaaaaan yaz vaaaar kış vaaaar ayırırız elbet bi gün yanımızdan
hangimiz hala anamızla yatıyoz
Günü gelince ayırırız
bu günlerin tadını çıkaralım bence![]()
hangimiz hala yatıyoruz dimi yaaaaa
aynen canım sıkacaz dişimizi bakalım nereye kadar
Yasemincim nasılsın , haktan paşamız yaramazlık peşinde ne olacak bunların sonu yaaa iyicene kuduruk oldular.. Valla melekler koruyoo hepsini ..
CanımmmmBend özledim
işler bi yoluna girse bi hafiflese
öykücük nasıl maşallah resimlerd çok güzel çıkmış kocaman kız olmuş yaaa
nevracım zaman çabul geçiyor ve kuzularda büyüyor
kendileri gibi bahtlarıda güzel olur inşallah