amin yaseminim hep öyle diyorum ama bazen sinirlerim zayıflıyor kaçacak yer arıyorum valla:84:oyyy kıyamam sana beennnnn
ne kusuru kız
anlatacan anlatacan ki azda olsa içini döküp rahatlıycan
Baba olmak ne rahat dimi
ama olsun anne olmakta harika
her ne kadar çooooook zor olsada....
Uyku konusuna gelince cümbür cemaat topik arkadaşı olarak anlaşmalılar sanki
hepsi birden uyumuyo yada hepsi birden hastalanıyo yada hepsi birden huysuz oluyo
aman sağlık olsun allah dermansız dert vermesin geçecek inşallah bu günlerde
sağol nilgüncüm öyle oldu ya kim kime bakacak bilmiyorum valla:26:yasemin iyiler ya gökay 4 tane azı çıkarıyor biraz zorluyor ama yinede iyi maşallah diyeyim,
fatmacım bizimkide oturmuyor hiç illa yürüyecek ama onlarda haklılar bu satten sonra arabada duracaklarını sanmıyorum ben
müzeyyen valla zor işin zor çok geçmiş olsun ev revire dönmüş, ALLAh güç kuvvet versin bacım
walla bende gökayla yatıyorum beşiğinde yatırıyorum çok sık uyanıyor evde olsam uğraşırımda işe geldiğim için uğraşmıyorum bende yatağında yatsın diye
nilayı uğraştım alıştırdım çocuk 3 yaşına gelene kadar iyi güzel yattı sonra ne olduysa anlmadım şimdi tek yatmıyor asla aynı yatakta olmasa bile odada biri olacak illaki
bende gökayı sütten kesince ikisini aynı odada yatırırım inşallah
aman ne yapayım sağlıklı olsunda yatağında yatmayıvarsin
takmıyorum ben walla
aman uyusunlar yeter ki her yerde yatmaya razıyım hatta yatakta yine 4 kişi enine yatmaya bile razıyım
benimki arabada sorun çıkarmıyor ayaklarını havaya arabanın önüne dikip kaykılıp paşalar gibi geziyor
aman maşallah inşallah zorlanmadan atlatır yavrum
hiç denemedim yürümeye başladıktan sonra haktan
arabada dururmu hiç bilmiyorum :26:
Bende ikisini bir ayırcam odadan kızıda bi yaşına getireyimde sonra düşünürüm
valla bende babada memnunuz birlikte yatmaktan
Kızımızda gelince cümbüş olcek geceleri![]()
hehe görcem ben seni cümbüş demek siz de bizim gibi enine kullanırsınız artık yatağı eşinle sen de bir omuzun yatakta bir omuzun dışarıda uyucaz diye debelenirsiniz