• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

cimg0638s.jpg
[/URL][/IMG]

erkek çocukları için oyuncak düşünenler....benim oğlum bayılıyo maryo ya....
30 cm e yakın 25 tl ye örüyorum maryoyu......

Uyuya uyuya baktım forum geçmişine ne okuduğumu da unuttum.
Bu altı buçuk kalkışı beni heder etti akşam dokuz buçukta seriliyorum en geç neyse yarın tatil bari.

Melike tekrar çok geçmiş olsun k.valdene Allah kimseye dert verip de derman aratmasın.
Kıymet sana da geçmiş olsun canım.
Sibel hadi bakalım inşallah gönlünün istedği olur tazminatını alıp çıkarsın biter bu stres.

selam kızlar
geçmiş olsun sibel ciğim ve inşallah şu iş işi istediğin gibi sonuçlanır hayırlısı tatlım o kadar emeğin var orada versinler tazminatını benim bile sadece 4 sene içerde kalırsa valla fena dokunur
ben de hasta oldum :((((( önce eşim oldu 2 gün de atlattı şimdi ben inşallah zeynebe geçmez burnum başım felaket hiç halim yok
şirin ben de istiyom uzun kulağımı yaaaaaaaaaaaaa

Ben de hastayım boğazım felaket yutkunurken sanki bir avuç toplu iğne yutuyormuş gibi hissediyorum iki ayı geçmiyor benim sürekli boğaz enfeksiyonu grip halim. Geldi mi de on günden önce iyileşemiyorum

Ben de hastayım boğazım felaket yutkunurken sanki bir avuç toplu iğne yutuyormuş gibi hissediyorum iki ayı geçmiyor benim sürekli boğaz enfeksiyonu grip halim. Geldi mi de on günden önce iyileşemiyorum

geçmiş olsun tatlım 2009 bebeleri bitti 2009 anneleri hasta

selam kızlar
geçmiş olsun sibel ciğim ve inşallah şu iş işi istediğin gibi sonuçlanır hayırlısı tatlım o kadar emeğin var orada versinler tazminatını benim bile sadece 4 sene içerde kalırsa valla fena dokunur
ben de hasta oldum :((((( önce eşim oldu 2 gün de atlattı şimdi ben inşallah zeynebe geçmez burnum başım felaket hiç halim yok

geçmiş olsun sanada canım. bizdede önce ben grip oldum ardından engine geçti naza geçecek diyo çok korkuyorum valla.. bende uzun zamandır çalışmıyorum 6 senedir çalışıyorum ama bizim primler en yüksekten ödeniyor..

geçmiş olsun. ya ben hiç hasta olmazdım doğumdan beridir sürekli grip oluyorum anlamadım bi türlü.

selam kızlar

canım 12 kişiye yolladım bi tane daha yollayacağım yarın,13 olacak,az kaldı sabredin,sıra size de geliyo:) harıl harıl örüyorum valla:)

geçmiş olsun sanada canım. bizdede önce ben grip oldum ardından engine geçti naza geçecek diyo çok korkuyorum valla.. bende uzun zamandır çalışmıyorum 6 senedir çalışıyorum ama bizim primler en yüksekten ödeniyor..

geçmiş olsun. ya ben hiç hasta olmazdım doğumdan beridir sürekli grip oluyorum anlamadım bi türlü.

dinlenme uyku yok vücut direnci düşüyor canım
bizim asgari ücretten ödeniyor hatta yeni sözleşmenin ilk maddesi işçi sigortanın asgari ücretten ödenmesini kabul eder babam çok gülüyor bu maddeye kanuna aykırı madde sözleşme maddesi olamaz diye

canım 12 kişiye yolladım bi tane daha yollayacağım yarın,13 olacak,az kaldı sabredin,sıra size de geliyo:) harıl harıl örüyorum valla:)

yok canım takılıyorum sen kendini sıkma zaten evde çocuklarında var ilgi bekliyorlar ben sadece merak ediyorum kızım ne yapacak

günaydın herkeseeeee:)))
hayırlı huzurlu olsun hem günümüz hem haftamız inşallah
geldik evimize
güzel yoğun bi hafta sonu geçirdim samsunda
cuma günü doktora gidip kızımı gördüm:16:
800 gr olmuş portakal hanım :69:
gayet iyi durumu dedidoktorumuz
siz nasılsınız naptınız ben yokken bakim :23:
havadis varmı :86:

geldik evimize

aman maşallah güzel kızıma ay ne güzel bir kız olacaktır o portakal hanım

aman maşallah güzel kızıma ay ne güzel bir kız olacaktır o portakal hanım

sağol dünürüm
haktanı çok merak ediyodum nasıl bişey olcak diye
bunuda aynı şekilde merakla bekliyorum
baba sarı ana esmer haktan oldu ne sarı ne kara arada bişey
kızda böylemi olur acep çatlıycem meraktan :27: :1:
3 ay daha sabretces artık :9:
sağlıcakla gelsin tabi en önemlisi o

bigeeee nasılsınnnn umut paşam nasıl .. hastamı yoksa ateşi çıkmış yine galiba.
çok geçmiş olsunn canımm .. şimdi nasıl ateşi

yok hayatım çok şükür hasta değil diş yokluyor tahminimce ara ara öptüğümde alnı sıcak oluyor sonra düzene giriyor

Asi oldu AMA Dr asi bulasmasini onlemez hafif gecirmesini saglar dedi ins bulasmamistir

inşallah bulaşmamıştır nazan
böyle telefondan olmuyor ne zaman bilgisayar/modem ikilisiyle kavuşacaksın belli mi?

selam kızlar nasılsınız bişey sorucam sizinkilerin dil gelişimi ne düzeyde ortalama kaç kelimenin anlamını biliyor ve kaç kelimeyi tekrarsız iletişim amaçlı kullanıyolar bi de yapbozlarla araları nasıl

selam esra
söylenilenlerin neredeyse tamamını anladığını düşünüyorum, iletişim amaçlı kullandığı gol'den ibaret :))) o gol diyor biz alkışlıyoruz tamam bitti... tek tük kelimeler var yerinde kullanıyor veya tekrarlayarak öğreniyor ama konuşma becerisi diye bir şeyden bahsetmek için erken, tekrar etme becerisi var şimdilik
ben yapboz vermedim henüz, parça yerleştirmek için oyuncaklar var ya uygun şekli uygun delikten atıyorsun, onlarla oynuyor seviyor da ama 5 şekil varsa ancak 2sini doğru yerden atıyor ilk seferde

çok geçmiş olsun bige paşaya.. ya sölemesi ayıp ben evlenmeden yılda en az 4-5 kere gelirdim ankaray ama daha bende görmedim anıtkabiri :s ki ben çok severim ankarayı.. 3. cadde 5. cadde :)) ah ulan gençliğim geldi aklıma..

o zaman sana katmerli yuh demek lazım sibel :30: 3. cadde 5. cadde anıtkabirin dibi yahu :50: istanbul tayfası bir anıtkabir ziyareti planlayın tez zamanda :72:

okadar fena gribimki anlatamam kızlar gözüm şakır şakır burnum şakır şakır kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo halsizlik vs vs.. ölüyorum.. bide engine geçti.. şimdi kesin nazada geçer yandık... maske takıyorum çıkarıyo dibimden ayrılmıyo..

neyse gelelim asıl bomba habere.. dün yöneticim toplantı yapmak için beni çağırdı saat 17:50 civarı.. dediki "akşam eşyalarını alıp çıkabilirsin sana süreiz idari izin veriyoruz bu süre içinde durumunu değerlendiricez sonra telefonla biz sana haber veririz" tabi bende bir şenlik havası nasıl uçarak eve geldim anlatamam...

gerçi benim hayalım ve anladığım şu beni tazminatımı verip işten çıkarcaklar. eğer öyleyse süpppeeerrr ötesi.. yok tazminatımı vermezler bide işten çıkarırlarsı mıçtığımızın resmidir..:s dua edin kızlar bu iş olayım böylelikle sona ersin..

çok geçmiş olsun sibelcim inşallah naza bulaşmadan geçer gider
iş konusu da allah gönlüne göre versin

geldik evimize

:nazar: :nazar: :nazar: günaydın :29: maşallah güzel haberlerle gelmişsin
benden yana yeni bir haber yok yarın su çiçeği aşısına gitcez o kadar :34:

cümleten günaydın :3:

o zaman sana katmerli yuh demek lazım sibel :30: 3. cadde 5. cadde anıtkabirin dibi yahu :50: istanbul tayfası bir anıtkabir ziyareti planlayın tez zamanda :72:

ayyyy ne güzel olur anıtkabir ziyareti diye kocişleri tavlamak mümkün aaaaaaaa olur mu çocuk küçük yaşta öğrensin atasını diye hem ziyaret olur hem sizleri görürüz

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

b_i_o,oznurss+,Tweety75+,nisabeyza+,yasil_haktanemin+,serinus+,

emen tenrim göslerime inenemiyırım :52:

Nevracim oglus iyi bende oyle sizde iyisinizdr ins
Neden goz dr gidiyorsunuz
Kudurukluk bizde de var hicc durmuyor kosuyor resmen mutfaktan bisey kapip kaciyo surekli caydanligin kapagini almis vitrinin camina kuut kut vuruyor elinden zor aldimm
Ciktin sen sanirim Ben yazana kadar hoscakall

Nazancim inşll bulaşmaz .. kontrol canım .. görünürde bişey yok ama damarlarda bir sorun varsa şimdiden önlem alınsın diye . bi de 1 haftadır gözünde çapaklanma vardı hemd bayağı çok sabah uyanınca açamıyordu gözünü onu gösterdik mikrobik bişey olmasın diye neyseki değilmiş .. jel göz damlası verdi onu kullanıcaz ..

nihaye evime kocama kavuştum k.validemi yedi kule göğüs hastanesine yatırmıştık orada ki dr filme bakınca bu önemsiz birşey demiş ve bu sabah bakmışlar kist filan kalmamış herşey normal evine döndü neyse ki geçti gitti çok üzüldük ama neyse ki birşeyi yok
zeynebin üst dişi patlamış mincik ucu gözüküyor diğer tarafta çok şiş kocaman olmuş yavrum o gece ki ağlamaları ondan dı demek şimdi uyuyor eyvah ki eyvah eğer uyanırsa bu gece hayatta uyumaz

ee süper haber bununla kalsın .. çok geçmiş olsun melikeee

selam kızlar nasılsınız bişey sorucam sizinkilerin dil gelişimi ne düzeyde ortalama kaç kelimenin anlamını biliyor ve kaç kelimeyi tekrarsız iletişim amaçlı kullanıyolar bi de yapbozlarla araları nasıl

canı istediğinde sölediği kelimeler var onun dışında her sölediğimizi anlıyoo getir dediğimiz şeyi getiriyoo tabii yine işine gelirse

okadar fena gribimki anlatamam kızlar gözüm şakır şakır burnum şakır şakır kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo halsizlik vs vs.. ölüyorum.. bide engine geçti.. şimdi kesin nazada geçer yandık... maske takıyorum çıkarıyo dibimden ayrılmıyo..

neyse gelelim asıl bomba habere.. dün yöneticim toplantı yapmak için beni çağırdı saat 17:50 civarı.. dediki "akşam eşyalarını alıp çıkabilirsin sana süreiz idari izin veriyoruz bu süre içinde durumunu değerlendiricez sonra telefonla biz sana haber veririz" tabi bende bir şenlik havası nasıl uçarak eve geldim anlatamam...

gerçi benim hayalım ve anladığım şu beni tazminatımı verip işten çıkarcaklar. eğer öyleyse süpppeeerrr ötesi.. yok tazminatımı vermezler bide işten çıkarırlarsı mıçtığımızın resmidir..:s dua edin kızlar bu iş olayım böylelikle sona ersin..

sibelcimm çok geçmiş olsun inşll naz kuzusuna bulaşmaz..
iş konusuna gelince allah gönlüne göre versin .. inşll alırsın tazminatını ..

merakla bekliyorummmm :34:

geldik evimize

günaydınn yasemincim maşallah portakal hanımaaa..

yok hayatım çok şükür hasta değil diş yokluyor tahminimce ara ara öptüğümde alnı sıcak oluyor sonra düzene giriyor

cümleten günaydın :3:

aman çok şükür sevindim bişeyi olmamasına burak' ın da arasına o öyle oluyo alnına öpüpce ateşi var sanıp telaşlanıyorum ölçüyoruz normal .

valla süper olur bana uyar geliriz biz ..
havalaer düzelsin ısınsın biraz ayarlayalım valla ..

herkese günaydınnnnnnnn

valla süper olur bana uyar geliriz biz ..
havalaer düzelsin ısınsın biraz ayarlayalım valla ..

herkese günaydınnnnnnnn

günaydın nevracım şükür kavuşturana vallahi karabatak gibi oldun kıyamam çok çalışıyorsun yaaa

mayısın ikinci pazarı mı anneler günü? anneler günü hediyesi anıtkabir ziyareti hem eşler de mızıldayamaz böylecenek ne de olsa bizim günümüz :32:

günaydın nevracım şükür kavuşturana vallahi karabatak gibi oldun kıyamam çok çalışıyorsun yaaa

mayısın ikinci pazarı mı anneler günü? anneler günü hediyesi anıtkabir ziyareti hem eşler de mızıldayamaz böylecenek ne de olsa bizim günümüz :32:

aMA bu sefer bizim analar mızıldar onu ne yapacağız :27: biz kesin karar verdik haziranda geleceğiz anıtkabir meclis hatta gece kalır 2 gün doya doya gezeriz dedik bakalım ALlah sağlık versin de sen yakınmısın anıtkabire

Back
X