fatmacım boyum 160 :)) valla nazı gönderim sana bir ay değil 15 gün yeter seni forma sokar
benim kız asla tek başına oyun oynamaz.. sürekli ya müzik açıp beraber dans edicez.. ya saklambaç oynıcaz.. ya yakalamaca.. ya beni alır çadırın içine sokar orda oynarız.. kucağıma gelir evin içinde gezmek orayı burayı kurcalamak ister.. sürekli ekşın yani :) he bide yemek yapmama müsade etmiyo.. dolayısılya yememede.. eğer mutfağa girersem kendini yerlere atıp ağlıyo.. eğer ilgilenmezsem bacaklarıma sarılıp ağlamaya öyle devam ediyo.. tabi bu durumda yürüyemediğimden bişey yapamıyorumda zaten :))
öyle yani.. naz bütün gün onunla ilgilenmemi istiyo.. wcye bile giremiyorum o derece yani..
babası da tahammülsüz.. iki mız mız yapsın bi bağırır iyice ağlamaya başlar.. zaten kucağımdan inmiyo iyice bana yapışır.. onunda işine geliyo heralde ben dayanamıyorum deyip hiçbişeyle ilgilenmemek..
zor olur şimdi kuzuya kalabalıktan yalnızlık.. sıkılır kıyamam..
öyle yani.. naz bütün gün onunla ilgilenmemi istiyo.. wcye bile giremiyorum o derece yani..
babası da tahammülsüz.. iki mız mız yapsın bi bağırır iyice ağlamaya başlar.. zaten kucağımdan inmiyo iyice bana yapışır.. onunda işine geliyo heralde ben dayanamıyorum deyip hiçbişeyle ilgilenmemek..
zor olur şimdi kuzuya kalabalıktan yalnızlık.. sıkılır kıyamam..