Arkadaşlar ben de yarın aşılama olucam. İlk defa olucak benim için.
Çok heyecanlıyım, durduğum yerde duramıyorum. İnşallah hayırlı haberlerimi de duyurabilirim.
Hepimiz için dua edicem.
canım bende şubat ya da mart gibi düşünüyorum.ben geçen aşılamada fostimon kullanmıştım.bu seferde onu kullancam 6 tane 150 ml ilaçım var çünkü bakalı haıyrlısı.yerimseniben
arkadaşlar umarım aşılamalarınızdan olumlu sonuçlar alırsınız rabbim yüzünüze baksın bende yaz başına kadar bekliyecem sonrasında aşılama düşünüyorum inşallah aşılamaya gerek kalmadan rabbim yollar meleklerimizi....
Arkadaşlar bende aşılama çalışmalarına başladım.Benim aşılamam ocakta olacak nasipse inşallah hepimizinki hayırlısı ile tutar.
Kızlar dün aşılamamı oldum hayırlısıyla.hihoyyyt Hiç bişeyim yok, yani ağrım sızım. Kimisi kasıklarım ağrıdı kimisi karnım şişti gaz oldum diyo. Ben de bişey yok Allah'tan. Ayın 15'inde kandan gebelik testi yaptırıcaz. İnşallah pozitif çıkar. Umutla , hayalle bekliyorum...:CüvCüv:
iyi akşamlar arkadaşlar ben ilk bebğimi düşürdüm beş ay önce tedaviyle olmuşdu şimdi tekrar tedavi görüyorum ama ben çok yoruldum artık bunalımdayım olmuyacak gibi geliyo doktorum dan aşılama yapmasını istedim geçen ay yapacakdı süt hormonlarım yüksek çıkdı ocak da yapalım dedi ilk defa yapılacak aşılam korkuyorum ağrı oluyomu bilgilendirirseniz sevinirim allahım herkese nasip etsin
ewet canım çok iyi düşünmüşsünsositososito
benim kesin değil ama dün rahim filmi çektirdim gelecek ay iğne tedavisine başlıyorum
dr 2 ay deneyelim sonra aşılamaya geçelim dedi
eşimde sperm hareket,sayı ve morfoloji bozukluğu var bende de yumurtlama düzensizliği...
bu topik uğurlu gelir inşallah hepimize:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?