Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nargile

Yaş sadece bir sayıdır💜🎀
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
658
34
623
2009 yılında aşılama yatıracak arkadaşlar buda bizim uğur topiğimiz olsun...
Benim sanırım şubat ayında yapılacak aşılamam.Kullandığımız ilaçlar ve tedavilerimizi burda paylaşalım ve uğur listemizi oluşturalım.
Nedersiniz...:enbuyukkk:

ewet canım çok iyi düşünmüşsünsositososito
benim kesin değil ama dün rahim filmi çektirdim gelecek ay iğne tedavisine başlıyorum
dr 2 ay deneyelim sonra aşılamaya geçelim dedi
eşimde sperm hareket,sayı ve morfoloji bozukluğu var bende de yumurtlama düzensizliği...
bu topik uğurlu gelir inşallah hepimize:sm_cool::sm_cool:

Bende hsg için gün bekliyorum canım.Kromozom tahlil sonuçlarımı da aldıktan sonra başlıycaz ama şubat veya mart gibi heralde yapılacak aşılamam.
İnşallah canım

arkadaşlar umarım aşılamalarınızdan olumlu sonuçlar alırsınız rabbim yüzünüze baksın bende yaz başına kadar bekliyecem sonrasında aşılama düşünüyorum inşallah aşılamaya gerek kalmadan rabbim yollar meleklerimizi....

selam arkadaşlar bende şubat gibi düşünüyorum klomen 1 ay daha kullanıcam sonra aşılama allahın izniyle inşallah hiçbirimize gerek kalmadan bebek sahibi oluruz

canım bende şubat ya da mart gibi düşünüyorum.ben geçen aşılamada fostimon kullanmıştım.bu seferde onu kullancam 6 tane 150 ml ilaçım var çünkü bakalı haıyrlısı.yerimseniben

Hepimiz için hayırlısı olsun...Dualarımızı eksik etmeyelim.........

Arkadaşlar ben de yarın aşılama olucam. İlk defa olucak benim için.
Çok heyecanlıyım, durduğum yerde duramıyorum. İnşallah hayırlı haberlerimi de duyurabilirim.
Hepimiz için dua edicem.

Arkadaşlar ben de yarın aşılama olucam. İlk defa olucak benim için.
Çok heyecanlıyım, durduğum yerde duramıyorum. İnşallah hayırlı haberlerimi de duyurabilirim.
Hepimiz için dua edicem.

Umarım hepimiz için hayırlı bir yıl olur canım...en güzel haberleri burdan paylaşırız.
Hakkında umarım hayırlısı olur...Bizi habersiz bırakma olurmu

canım bende şubat ya da mart gibi düşünüyorum.ben geçen aşılamada fostimon kullanmıştım.bu seferde onu kullancam 6 tane 150 ml ilaçım var çünkü bakalı haıyrlısı.yerimseniben

Umarım aradığın doktoru bulmuşsundur canım...Bukez mutlu haberlerini bekliyorum....:sm_cool:

Arkadaşlar bende aşılama çalışmalarına başladım.Benim aşılamam ocakta olacak nasipse inşallah hepimizinki hayırlısı ile tutar.

Rabbim seninde yüzüne baksın ve dualarını kabul etsin canım... :Saruboceq: Ben en yakın zamanda inanıyorum tekrar hamile olacağına...Doktorum birkez hamile kalındımı daha kolay hamile kalınabiliyo demişti a.s....Ben 4 ay korunduktan sonraki ilk ay tekrar hamile kalmıştım...:CüvCüv:

Arkadaşlar bende aşılama çalışmalarına başladım.Benim aşılamam ocakta olacak nasipse inşallah hepimizinki hayırlısı ile tutar.

İnşallah canım umarım tutarda bizde burda halaylar çekeriz :teytey: :teytey: :teytey:
habersiz bırakma bizi sengözlerimebaksanab

Kızlar dün aşılamamı oldum hayırlısıyla.hihoyyyt Hiç bişeyim yok, yani ağrım sızım. Kimisi kasıklarım ağrıdı kimisi karnım şişti gaz oldum diyo. Ben de bişey yok Allah'tan. Ayın 15'inde kandan gebelik testi yaptırıcaz. İnşallah pozitif çıkar. Umutla , hayalle bekliyorum...:CüvCüv:

iyi akşamlar arkadaşlar ben ilk bebğimi düşürdüm beş ay önce tedaviyle olmuşdu şimdi tekrar tedavi görüyorum ama ben çok yoruldum artık bunalımdayım olmuyacak gibi geliyo doktorum dan aşılama yapmasını istedim geçen ay yapacakdı süt hormonlarım yüksek çıkdı ocak da yapalım dedi ilk defa yapılacak aşılam korkuyorum ağrı oluyomu bilgilendirirseniz sevinirim allahım herkese nasip etsin

İnşallah canım........15 ocakta güzel haberler ver bize ve umut ol bizim gibilere...:CüvCüv:

Bende iki düşük yaşadım şuan nedeni araştırılıyor son testim 6 ocakta olucak ve duruma göre tedaviye başlıycaz...Aşılamada ağrı olup olmadığını bilmiyorum ama bu konuda tecrübeli arkadaşlar sana mutlaka yardımcı olur canım...

selaM kızlar. bana da aşılama yapmak için dün start verildi. yani dün ilk iğnemi oldum. menogon verdi doktor. bizim sorunumuz da eşimde sperm hareketliliği düşük ve morfolojisi bozuk. doktorum 3 kez aşılama deneyelim olmazsa eğer tüp bebek denenir dedi. ama inşallah gerek kalmaz. bu bile çok sıkıntılı bir süreç beklemek ve sonucunda hüsrana uğrayıp tekrar başlamak zor olacak tabi. her sonuçta moralimiz alt üst olacak. ama eğerki sonunda mutlu olacaksak katlanmamız lazım. hiçbirimiz umudumuzu kaybetmeyelim ve birbirimize destek olalım lütfen... allah hepimizin yardmcısı olsun.

slm. aynı sorunlar bizdede olduğu için yazmak istedim. benim de eşimin spermlerinde hareket,sayı ve morfoloji bozukluğu var. düzenli olarak hergün eşine sabah akşam keçi boynuzu suyu ve yatmadan önce her akşam havuç suyu sık ve onu içir. umarım faydasını görürsün. düşünürsen nasıl yapacağını yazarım. ben düzenli olarak yapamıyorum. aslında yapıyorum da eşimin bazen çalışma saatleri uymuyor. 1 gün aksayıncada hevesim kırılıyor tabi. 3 ay yapılması gerekiyor. inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. :içelim:

Arkadaşlar aşılama yaptırmak için rapor çıkarttım.İlaçlar için.Ama rapor çıkarmama rağmen ilaçların fiyatı 400 ytl tuttu.Raporsuz alırsak 750-800 falan tutuyor dedi eczacı.Bu ne iştir anlamadım.Birde pregnyl bulamadık bir türlü onun yerine ovitral kullanacağız.Fiyatlar hakında yorum yaparmısınız arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…