Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aceleci olma canım belirtileri anlamak için erken olduğunu düşünüyorum umarım hayırlısı olur...

2009 DA AŞILAMA YAPTIRACAKLARIN LİSTESİ
Nargile
Reyyan86
Zeliş82
Papatyaaaa
BTRKLC
irena_
RENO
Simge_wxyz
Neslihan1983
Manolyaoben
Mavirüya
Larra
Cerensesil

SONUÇ BEKLEYENLER
encila

İşte kızlar son listemiz............:CüvCüv:

sanırım aynı gun yapmısız asıları benim sadece vajınamda ağrı var kasıklarımda ara ara ağrıyor ama bilmiyorum artık bende ayın onbesıne test yapıcam insallah iyi sonuc alırız allah isteyen herkeze versin sendeki sorun neydi encila

ya arkadaslar bu alıntı yapmayı nasıl yapıcam beceremedim bi turlü yeniyimde cıkamadım işin icinden kusura bakmayın bi yardımcı olursanız cok sevinirim sizlerle konusmak bana cok iyi geliyor basına gelmeyen anlamıyor.simdiden tesekkurler

inşallah ilk bebek haberini alırız enciladan:Saruboceq::Saruboceq:

mrhb arkadaşlar benide listeye eklermisiniz benimde bu ay olacak hayırlısıyla aşılamam...

2009 DA AŞILAMA YAPTIRACAKLARIN LİSTESİ[/COLOR][/B]
Nargile
Reyyan86
Zeliş82
Papatyaaaa
BTRKLC
irena_
RENO
Simge_wxyz
Neslihan1983
Manolyaoben
Mavirüya
Cerensesil
Bircan

SONUÇ BEKLEYENLER
Encila
Larra

Bircan ekledim canım....

Son düzenleme:

Canım alıntı yap butonuna bastıktan sonra ekrana gelen metnin en sonuna getir inleci ve cevabını yaz ok....
Buarada senin aşılaman yapıldımı sen sonuç bekleyenlerden misin...

Canım alıntı yap butonuna bastıktan sonra ekrana gelen metnin en sonuna getir inleci ve cevabını yaz ok....
Buarada senin aşılaman yapıldımı sen sonuç bekleyenlerden misin...

evet bende sonuc bekliyorum yılbası gecesi yapıldı. yapabildim umarım dedigini

galiba aynı gün yaptırmısız asıyı biz yılbası gecesi yaptık sen nezaman yaptın.insallah guzeel haberler alırız canım, ben pek umutlu degilim ama hayırlısı artık.. benimde kasıklarımı icerden biri tırmalıyor sanki, ama benim bu sikayetim adetim gelmeden 10 gün once hep oluyor hic akıntımda yok hamile olunca cok gelirmisya akıntı goğüslerimde sismedi anlıycan yok gibi bebis bu bekleyis cok zormus.allah hepimizin dualarını kabul etsin insallah tez zamanda.....

Hayırlısı olsun canım bu ilk aşılaman mı...
evet ilk asılamam ama dediğim gibi cok umutlu değilim cunkü ne olduğunu bilemediğimiz kıronik kasık ağrılarım oluyo hep ,esimin sperm sayısıda dusuk doktor endometriozis olabilir diyo ancak laporoskobiyle anlasılıyomus.hayırlısı artık allahım hepimize hayırlı bebişler nasip etsin .ne zor bi bekleyismis.ayrıca alıntı tarifi icin cok tesekkur ederim

burda pek çok konuda hiç ummadıklarında hamile olduğunu öğrenen insanlar gördüm.
Stresten uzak ol yeter canım...
Listemize 2009 daki ilk hamişlerimiz listesinide yaparız...
Rica ederim,,,

tabi herşeyin hayırlısı belki böyle daha iyi olur. benimde eşimde sorun ama elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum. bitkisel şeylerden faydalanıyorum. sperm hareketliliğini arttırmak için çabalıyorum ama inşallah allah yardım eder hepimize. bugün ve hergün bol bol dua edelim...:Saruboceq:

bicok yere yazdım ama cevap gelmedi.arkadaslar benim butun ay boyunca ara ara gelen kasık ve vajina ağrılarım oluyo,doktorum kendinin bisey bulamadıgını laporoskobi yapılabileceğini soyledi.bir seneyi askındır devam ediyor bu ağrılar ve sebebinin bulunmaması beni oldürüyo.aynı derdi olan varsa yardımcı olun.bebişte yok ne olduğunu bulamadığımız sorundan kaynaklı oldugunu düsünemiyorum.allahım kimseye dermansız dert vermesin,ne zor bu bekleyişler...........

canım inanki bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok olsaydı kesinlikle paylaşırdım.geçmiş olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…