merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım yazıları yanlıs yerlere gondermem umarım.bende 2009 da ası yaptıranlardanım sımdı sonucu bekliyorum butün gün kendimde belirti arayıp duruyorum ama hic biseyyok sanırım tutmadı allah hepimizin gonlune gore versın
ya arkadaslar bu alıntı yapmayı nasıl yapıcam beceremedim bi turlü yeniyimde cıkamadım işin icinden kusura bakmayın bi yardımcı olursanız cok sevinirim sizlerle konusmak bana cok iyi geliyor basına gelmeyen anlamıyor.simdiden tesekkurler
Canım alıntı yap butonuna bastıktan sonra ekrana gelen metnin en sonuna getir inleci ve cevabını yaz ok....
Buarada senin aşılaman yapıldımı sen sonuç bekleyenlerden misin...
evet bende sonuc bekliyorum yılbası gecesi yapıldı. yapabildim umarım dedigini
galiba aynı gün yaptırmısız asıyı biz yılbası gecesi yaptık sen nezaman yaptın.insallah guzeel haberler alırız canım, ben pek umutlu degilim ama hayırlısı artık.. benimde kasıklarımı icerden biri tırmalıyor sanki, ama benim bu sikayetim adetim gelmeden 10 gün once hep oluyor hic akıntımda yok hamile olunca cok gelirmisya akıntı goğüslerimde sismedi anlıycan yok gibi bebis bu bekleyis cok zormus.allah hepimizin dualarını kabul etsin insallah tez zamanda.....Mehaba Renocum,
Bende de aynı sorun var aşılama yapılalı 5 gün oldu ama benim de kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. Normalde adet olmadan önce de aynen bu ağrıyı hissediyodum. Yüzümde de sivilceler çıktı. O yüzden moralim bozuldu biraz. Ama adetime de normalde 13 gün var. Bilemiyorum neden ağrıyo kasıklarım. Yarın bi doktorumu aramayı düşünüyorum.
evet ilk asılamam ama dediğim gibi cok umutlu değilim cunkü ne olduğunu bilemediğimiz kıronik kasık ağrılarım oluyo hep ,esimin sperm sayısıda dusuk doktor endometriozis olabilir diyo ancak laporoskobiyle anlasılıyomus.hayırlısı artık allahım hepimize hayırlı bebişler nasip etsin .ne zor bi bekleyismis.ayrıca alıntı tarifi icin cok tesekkur ederimHayırlısı olsun canım bu ilk aşılaman mı...
evet ilk asılamam ama dediğim gibi cok umutlu değilim cunkü ne olduğunu bilemediğimiz kıronik kasık ağrılarım oluyo hep ,esimin sperm sayısıda dusuk doktor endometriozis olabilir diyo ancak laporoskobiyle anlasılıyomus.hayırlısı artık allahım hepimize hayırlı bebişler nasip etsin .ne zor bi bekleyismis.ayrıca alıntı tarifi icin cok tesekkur ederim
canım benim eşimde sorun var o yüzden olmuyo.hatta bize tüp bebek demişlerdi ilk başta ama ben nasıl olduysa hamile kaldım ve düşük yaptım üstünden 1 yıl geçti hala olmuyo o yüzden doktorlar aşılama yapacak.
a.sa.sa.sarkadaşlar hepinize günaydın
tabi herşeyin hayırlısı belki böyle daha iyi olur. benimde eşimde sorun ama elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum. bitkisel şeylerden faydalanıyorum. sperm hareketliliğini arttırmak için çabalıyorum ama inşallah allah yardım eder hepimize. bugün ve hergün bol bol dua edelim...:Saruboceq:[/QUOTE
evet canım herşeyin hayırlısı ben hergün dua ediyorum allahtan hayırlısını istiyorum.ben ve benim durumumda olanlar için.işallah kurban olduğum yarabbim bizedenasip eder.bizde bitkisel şeylerden faydalanıyoruz.
canım inanki bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok olsaydı kesinlikle paylaşırdım.geçmiş olsuna.s.bicok yere yazdım ama cevap gelmedi.arkadaslar benim butun ay boyunca ara ara gelen kasık ve vajina ağrılarım oluyo,doktorum kendinin bisey bulamadıgını laporoskobi yapılabileceğini soyledi.bir seneyi askındır devam ediyor bu ağrılar ve sebebinin bulunmaması beni oldürüyo.aynı derdi olan varsa yardımcı olun.bebişte yok ne olduğunu bulamadığımız sorundan kaynaklı oldugunu düsünemiyorum.allahım kimseye dermansız dert vermesin,ne zor bu bekleyişler...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?