• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
smyrnada 650 ytl alıuorlar aşılama için. Ama pazarlık payıda yok değil 550 ye falan iniyorlar.

Bu arada ben bugün sonucumu aldım (+)hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hayırlısı olsun inşallah.... Hepimiziçin

çok sevindimmm...inş bebeğini sağlıklı bir şekilde eline almak nasip olur..aynı gün aşılama olduk ama nasibin vardı senin oldu ama bende bu nasip bu seferlik kapalıydı.bizede dua et hamilelerin duaları kabul olur......

ben de merional kullandım. Günde 2 tane yaptım aynı anda. klomenle başlamıştık 5. gün merional e başladık. senin de böylemiydi canım.

hayır ben sadece merional kullandım. hatta ilk ay sadece 6 gün günde 1 kere 75 lik dozdan kullandım. 9 tane yumurtam oluştu. 2.ay yarım doz kullandım yine günde 1 kere, 5 gün. daha sonra dozu tama çıkarıp 3-4 gün daha kullandım.

çok sevindimmm...inş bebeğini sağlıklı bir şekilde eline almak nasip olur..aynı gün aşılama olduk ama nasibin vardı senin oldu ama bende bu nasip bu seferlik kapalıydı.bizede dua et hamilelerin duaları kabul olur......

teşekkur ederim canım. İnşalla seninkide tez zamanda olur. Dua bol bol edicem. <Sizde benimiçin dua etmeye devam edin sağlıkla kucağıma alayım inşallahhhh

nazlıozger mrhb canım.hayırlı uğurlu olsun allah sağ sağli kucağına almanı nasip etsin inş.canım aşılamadan sonra ilişki oldumu

arkadaşlar ben yeniyim ve 3.cü aşılamamı yaptırıcam çarşamba günü dua edin tutusun gerçi tutuyor ama düşük oluyor:(((

Arkadaşlar bir arkadaşım benden 2 gün önce aşılama yaptırmıştı.Aşılamadan sonra 7. gün kan değeri 10.7 çıkmış.Bugün 10. gün tekrar bakıldı ve değeri 1.92 çıktı.Yani değer birden düştü.Doktoru döllenmiş ama tutunamamış dedi.Böyle birşey olur mu?İyice kafamız karıştı.Bir sevindik birde döndük üzüldük.

Arkadaşlar tahlil günü yaklaştıkça çok korkuyorum.Sanki yine hamile değilmişim gibi geliyor.Bazen de 'kızım kesin hamilesin' diyorum kendi kendime.Benim aşılamam 12 ocakta yapıdı.Doktoruma dün sordum 22 sinde test yaptırayımmı diye yaptırabilirsin dedi.Ama test yaptırmaya çok korkuyorumSonuç negatif olur diye ödüm kopuyo ve böyle düşününcede çok üzülüyorum.Arkadaşımın başına gelenlerde beni iyice gerdi.Allah'ım inşallah hamileyimdir.

iyi akşamalr arkadaşlar benim aşılamam cumartesi
bugün doktora gittim 7 tane yumurta oluşmuş allahım iyşallah tutar korkuyorum artık tek çizgi görmekten bıkdım artık allahım isteyen herkese versin içinde bizlerede arkadaşlar gel artık bebeğim

Arkadaşlar tahlil günü yaklaştıkça çok korkuyorum.Sanki yine hamile değilmişim gibi geliyor.Bazen de 'kızım kesin hamilesin' diyorum kendi kendime.Benim aşılamam 12 ocakta yapıdı.Doktoruma dün sordum 22 sinde test yaptırayımmı diye yaptırabilirsin dedi.Ama test yaptırmaya çok korkuyorumSonuç negatif olur diye ödüm kopuyo ve böyle düşününcede çok üzülüyorum.Arkadaşımın başına gelenlerde beni iyice gerdi.Allah'ım inşallah hamileyimdir.

moralin bozulmasın sakın ama 10 gün erken..ben ilk aşılamamda 10.gün test yaptırdım 6.11 çıktı..ordaki doktor hamilesiniz sanırım demişti..biz tabi havalara uçuyoz..ama kendi doktorum 14.gün çağırmıştı..ben meraklıyım ya..doktorun bir bildiği var ki o gün çağırdı..tekrar gittim 14.gün..fossskafamçokkarıştı gerçi hamileysen değerin yüksek birşey çıkar..ama bu civarda bir rakam çıkar da hamileyim zannedersin,sonra biranda değer sıfıra iner..bence 2-3 gün daha bekle..

Arkadaşlar ya benim göğüslerim aşılama gününden birkaç gün önce şişmeye ve acımaya başlamıştı.Hala aynı belirtiler devam ediyor.Acaba ilaçların etkisimi boşa ümitlenmeyim.Ama bazı arkadaşlar sadece göğüslerinin şişliğinden hamile olduklarını anlıyorlar.Üfffffffffffffffffffffffffffffffff çok bunaldım.

herkese merhabalar bende bu ay olmazsa hatta bu bir kaç gün içinde hastalanmazsam sanırım şubat mart gibi aşılama yatırıcam:(pek istemiyorum ama hayırlısı olsun inşallah rabbim böle nasip edecekmiş evladımızı..herkese allah güç ve sabır versinn.rabbinim hiç bir şei eksik değil yeterki istemeyi bilelim arkadaşlarr..

Rahim filminde rahimin ters olduğunu öğrendik.......Moralim bozuldu beeeee:(
Sanki eşeledikçe hep problem çıkıyo...

arkadaşlar merhaba bende 21/01/09 da aşılama yaptırdım yani 3 gün oluyo göğüslerim acıyo ve midem çok bulanıyo hayırlısı ger çi ben aşılama ile 2 kere hamiş kaldım ama düşükle sonuçlandı hayırlısı diyorum ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar

arkadaşlar merhaba bende 21/01/09 da aşılama yaptırdım yani 3 gün oluyo göğüslerim acıyo ve midem çok bulanıyo hayırlısı ger çi ben aşılama ile 2 kere hamiş kaldım ama düşükle sonuçlandı hayırlısı diyorum ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar

Hayırlısı olsun. Düşüklerin sebebi belli mi? ve o aşılamalarında progesteron desteği almışmıydın??

herkese merhaba arkadaşlar bende yarın aşılama için dr gidip gitmeme konusunda kararsızım yumurtlama problemim var yeterince büyüdüğünde çatlamıyor ve her ay düzenli yumurtlamıyorum
klomen filan her bişeyi kullandım çatlama iğneleri sonuç alamadım dr um iki ay dinlen sonra başlayalım dedi ama ben bi ay bekledim yarın gitsemmi bi ay dahamı beklesem bilmiyorum

Hayırlısı olsun. Düşüklerin sebebi belli mi? ve o aşılamalarında progesteron desteği almışmıydın??
evet progesteron desteği aldım ama ben pko rahatsızıyım ilkinde kanamam oldu ve kanama alanı küçülmedi düşük yaptım 2 cisi ise gelişmedi bebek ondada düşük yaptım şimdi destorex diye bir ilaca başladım progestan da alıyorum hayırlısı bakalım 3 şubatı bekliyoruz allah tüm isteyenlere bebiş nasip etsin :))):ecrin_bebek:

Rahim filminde rahimin ters olduğunu öğrendik.......Moralim bozuldu beeeee:(
Sanki eşeledikçe hep problem çıkıyo...
canım sakın moralini bozma moral çok önemli düzelir değilmi dr nediyo bu konuda belki dizelince kendiliğinden hamiş kalısın birde bu yönden bak:ecrin_bebek:hihoyyyt:dance:

Arkadaşlar ya benim göğüslerim aşılama gününden birkaç gün önce şişmeye ve acımaya başlamıştı.Hala aynı belirtiler devam ediyor.Acaba ilaçların etkisimi boşa ümitlenmeyim.Ama bazı arkadaşlar sadece göğüslerinin şişliğinden hamile olduklarını anlıyorlar.Üfffffffffffffffffffffffffffffffff çok bunaldım.
stres yapma bence benimde aşılamamın 3 günü diyer aşılama gebelşklerimde benimde göğüslerim şişti ve dokunamıyodum şimdikide biöyle kan testim 3 şubatta ozamana kadar stres yapmamak istiyorum önce hayırlısı diyorum senin ki aşılamamı kaçıncı ? kendine iyibak hihoyyyt

canım sakın moralini bozma moral çok önemli düzelir değilmi dr nediyo bu konuda belki dizelince kendiliğinden hamiş kalısın birde bu yönden bak:ecrin_bebek:hihoyyyt:dance:

delikafaduldenneşe geldi içime
Ben hamile kalıyorum da bebişlerim durmuyo yerinde...

Back
X