2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ben gidiyorum bayramda 3 gün yokum vaktim olursa annemden
nete girerim
iyi
geceler
hayırlı
bayramlar
kızlarrrrrrr

hoşgeldin kuzum etmezmiyim az önce yasin okudum allah kabul etsin inşallah gönlünde ne muradın varsa onu versin hayırlısıyla canımın içiiiiii

allah kabul etsin inşallah dualarınızın hepsini.gündüz net koptubende işe gittim eve geldim ortalıktı bavuldu şimdi oturdum ama elimden geldiği kadar okuyacağım şeymacım allah razı olsun.canlarım hepinizin bayramını kutluyorum inşallah çok güzel bir bayram geçirirsiniz.bende annemlere gidiyorum oradan girebildiğim kadar girmeye çalışırım.dikkat edin kendinize.çoook öptüm

ayyy ne guzel yakınız.kız gelsene bana dedıkoduya valla cok super olur ya..ben adıyamanlıyım burdada yasıyorum..malatya guzel ya ınsallah zorluk cekmezsın

hayırlı sabahlar canlarrr bizim eski mesajlar nerdeee kaç gündür yazdıklarımız hep silinmiş galibaaaa((

kızlar merhabaaalarrrrr
nasılsınız
ay bu topike neler neler oldu
bulamadım
yolumu kayıp oldumm:44:
ay melikemmmmmmmm
sağol yoksa hiçbiryeri bulamıyıcaktım yahuuu
bedava makyaj numuneleri linkini bilen varmı canlarr
bu topik sürekli böylemi olucak yoksa bakımda filanmı böyleee:76:

rica ederim kusum dur onunda linkini gönderim sana bidenem benimmm sen iste yeterki fıstıgımmmm benimmm

Merhaba kızlar şeymacım melikecim nasılsınız bakalım.bende zor buluyorum her seferinde burayı

iyiyim çok şükür emoşum sen napıyon nasılsın canımın içi bakınn burayı örnegin sık kullananlara ekleyipöle girebilirisiniz çok kolay olur hem ben öle yapıyom bebişlerrrr

iyiyim melike sen nasılsın?

bende özledim yav. yarın bebişimin kontrolü var. sen neler yaptın rahatsızlıklarn var mı?

iyiyim melike sen nasılsın?

bende özledim yav. yarın bebişimin kontrolü var. sen neler yaptın rahatsızlıklarn var mı?

allah iyilik versin canımcım ölemi ne gzüel kusum sen kalp atsını duydunmu satın neydi bende pazartesi gitcem inşşş herkes keseyi görürürsün ama kalp atsını daha duymazsın belki diyolar bacım bilmiom ki nolur saglık olsunnn

yok tatlım ben daha doktora gitmedim. daha keseyi görcez. doktora gitmiştim ya ilk öğrendiğimde çok küçük görünmez demişti. şimdi görürüm inşallah meleğimi.

yok tatlım ben daha doktora gitmedim. daha keseyi görcez. doktora gitmiştim ya ilk öğrendiğimde çok küçük görünmez demişti. şimdi görürüm inşallah meleğimi.

evet canım öle sölemiştin hatırladım simdi bizde inşallah kuzuucum bakalım pazartesi gitcez hayırlı haberlerle döneriz inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…