- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.201
Selamun aleyküm kızlar,
nasılsınız? hepiniz bayramı şimdiden mübarek olsun.
dün test yaptım negatifti. ağladım, ağladım..
eşime söylemedim adetim geçmediği için çıkmamıştır belki diye.
yarın tekrar yapıcam hatta kan testi de yapmamız lazım ki kesin yoksa memlekete gidicez.
----------BAHAR---------cnm kuşuna üzüldüm yahu
bendede var ismi çapkın
çok fena pislik
al sende bitane daha boşver çok sıkma canını
kuşun canı özgürlük istiyormuş demekki:)
yaptım canım tek çizgi ayrıca kırmızı kartı da yedim
hayırlısı böyleymiş napalım..
hayırlı bayramlar eğer giremezsem bi daha
belkide kuşumm rabbime emanetiz kuzumla o korusun bizi inşallah bacım işte kiminin beline vuruyomus kiminin kasıgına aslında kasgımda sızlıyo arada ama kuzu yeterki bebişime bişi olmasın ben razıyım tüm gelecek acılaraaa
tatlım bende de var lekelenme. iş yapınca oluyo. sende de mi öyle? doktora söyleyince yat dinlen iş yapma korkcak bişi yok demişti.
bende iyiyim midem bulanıyo biraz o kadar.
melikecim sn nasılsın?
inşllh canım düzelir elbet sen kendini çok yorma dikkat et yinede Allah kavuştursun bebişine:emir_bebek:
selam kızlar nasılsınız ben bı kaç gundur gıremıodum bayram dolayısı ıle kayınvaldemlere geldık.ayy kızlar çok fena belım ve bacağım ağrıyo hamılelıktenmı bılmıyorum ama çok fenayım bıde grıp oldum bayrama fena bı açılış yaptım yanı yarında bayram bakalım hayırlısı.
hoşgeldin zehracımm nasılsın bitanem benim evet canım hamileleiktendir iki canlısın kusum kolaymı yat dinlen biraz iş felanda yaptıysan normal yani yorma kendini kuşummmm
slm şekerlerrrrrrrrrr
tatlım bende de var lekelenme. iş yapınca oluyo. sende de mi öyle? doktora söyleyince yat dinlen iş yapma korkcak bişi yok demişti.
bende iyiyim midem bulanıyo biraz o kadar.
melikecim sn nasılsın?
sagol canım evet zor oluyor ama bugün mutlu oldum çünkü tekrar aldık bitane bakalım oda alışır inşllh zamanla onun gibi.ama bu sefer kaçırmam tedbirli davranıcam inşllh
selam melike tebrikler hamile oldugunu anliyorum her halden
rabbim sagliklikca kucagina almayi nasip etsin islerini kolaylastirsin
ay bu topiğe nazar değdi nazar
ay kismeler yok
gel beselyem bisde diğer
topikleri geselim
slm kızlar.aranıza yenı katılıyorum.ben ne haldeyım bı gorsenız.40 41 hftalık hamıleyım.haylazım yapısmış cıkmıyo.offff nerde gecen yılkı halım ck ozledım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?