2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım üzme kendini Allahtan hayırlısıyla olur inşllh inşllh birgün kavuşuruz hepimiz bebişlerimize canım.hayırlısı olur inşllh

----------BAHAR---------cnm kuşuna üzüldüm yahu
bendede var ismi çapkın
çok fena pislik
al sende bitane daha boşver çok sıkma canını
kuşun canı özgürlük istiyormuş demekki:)

sagol canım evet zor oluyor ama bugün mutlu oldum çünkü tekrar aldık bitane bakalım oda alışır inşllh zamanla onun gibi.ama bu sefer kaçırmam tedbirli davranıcam inşllh

inşllh canım düzelir elbet sen kendini çok yorma dikkat et yinede Allah kavuştursun bebişine:emir_bebek:

kızlar kimsecikler yok burada:96:bende anca vaktim oldu çok yoroldu.Dün kayınvaldemlerdeydim onun işini yaptım bugünde çarşıya gittik eşimle kaçan muhabbet kuşunun yerine yeniden kuş aldık mutlu oldumbirazdanda ütü yapıcam.yarın erkenden kayınvaldemlere gidiyoruz.benim annemler e gidemiyorum bayramda yarın giremem buraya sanırım.şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirmeniz dilegiyle öptüm sizleri görüşürüz inşllh:13::79:

selam kızlar nasılsınız ben bı kaç gundur gıremıodum bayram dolayısı ıle kayınvaldemlere geldık.ayy kızlar çok fena belım ve bacağım ağrıyo hamılelıktenmı bılmıyorum ama çok fenayım bıde grıp oldum bayrama fena bı açılış yaptım yanı yarında bayram bakalım hayırlısı.

hoşgeldin zehracımm nasılsın bitanem benim evet canım hamileleiktendir iki canlısın kusum kolaymı yat dinlen biraz iş felanda yaptıysan normal yani yorma kendini kuşummmm

hoşgeldin zehracımm nasılsın bitanem benim evet canım hamileleiktendir iki canlısın kusum kolaymı yat dinlen biraz iş felanda yaptıysan normal yani yorma kendini kuşummmm

ayy bılmıyom canım ya adım atamıycak duruma gelıyom sol bacağımla ınşallah geçer eve donunce doktora gıdıyımde bari asıl sebebnı orenıyım bari.sen neler yapıyon melikecim nası geçıyo hamişlik sendede bulantılar başladı galıba canım.

tatlım bende de var lekelenme. iş yapınca oluyo. sende de mi öyle? doktora söyleyince yat dinlen iş yapma korkcak bişi yok demişti.

bende iyiyim midem bulanıyo biraz o kadar.

melikecim sn nasılsın?

evet bugün oldu cnm oysaki iş yapmadım ama

eşim şimdi yemek hazırlıyor bana
ay iş kocime düştü şimdidennn

cnm katremmmm yaaa valla çok korktumm
doktorumda yoktu
tatile çıkmışş
demekki yorgunluktan
oluyorr
sağol aydınlattığın içinnnnn

sagol canım evet zor oluyor ama bugün mutlu oldum çünkü tekrar aldık bitane bakalım oda alışır inşllh zamanla onun gibi.ama bu sefer kaçırmam tedbirli davranıcam inşllh

aaa ne güzellll
alışır alışır cnmm:)
bizimki bir buçuk aya konuştu hemenn:))))
dikkat et kaçırma bunuda

ay bu topiğe nazar değdi nazar
ay kismeler yok
gel beselyem bisde diğer
topikleri geselim

selam melike tebrikler hamile oldugunu anliyorum her halden
rabbim sagliklikca kucagina almayi nasip etsin islerini kolaylastirsin

hoşgeldin balım naber nasılsınnn bayadır yoktun yaa evet canım daha küçük teyzesi daha görmedik bile dua et emi bize çok öptüm kusummm

slm kızlar.aranıza yenı katılıyorum.ben ne haldeyım bı gorsenız.40 41 hftalık hamıleyım.haylazım yapısmış cıkmıyo.offff nerde gecen yılkı halım ck ozledım valla

slm kızlar.aranıza yenı katılıyorum.ben ne haldeyım bı gorsenız.40 41 hftalık hamıleyım.haylazım yapısmış cıkmıyo.offff nerde gecen yılkı halım ck ozledım valla

hoşgeldin canımmmm sefalar getirdin yaaa senin dogmuş olmus rabbimin izniyle inşallahhh saglıcakla gelsin kuzun canım darıısıda bize olsun inşallahhhhhhhhh

bu arada sanırımmm adıyamandasın canım bende malatyadayım yakın sayılırız memleket nere kuzu ben adanalıyım ama eşim poliss tayinimiz buraya cıktı geldik bakalım hakkımızda hayırlısıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…