2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ne güzel yapmışın kuzum ohh yarasın bu arada cerkezköyde abimin ilk görev yeriydi o uzm.çvş

çok güzel geçti cnm havada güzeldi arabada olunca her istediğin yere gidebiliyorsun
yoğun geçti
sen nasılsın bebişin nasıl cnm

oh ohh
süper
tabi arabaa olunca daha bir güzel
cnm allah hayırlısıyla sıkıntısız şekilde borcunu bitirmeyide nasip etsin inş.
iyiyim bende bebişimde cnm
bayramımı ailemin yanında yaptım geldim evdeyim
kimi yatarak kimi oturarak zaman geçiriyoruz işte çok şükür....
yarın doktora gitces teysesiiii
inş. kalp atışlarını duyarısss:)))

aaaaa
cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
özlettin vallahi
iyiyis şükürler olsun sen nasılsın
bakalım nasıl geçti
bayramın

h.buldum tatlım bende sizi özledim
iiyim gribi saymazsak bayramın ilk günü grip oldum sanırm çok yoruldum hala geçmedi öle yani
gribi saymazsak bayramda tatilde güseldi gezdik annemi gördüm doya doya bi de
kızımı gördüm teyzesi tonmbiş tombiş olmuş yanakları maşallah doğum tarihi 10 gün öne geldi normalde yılbaşında gidecektim doğum için memlekete geri ama aralık 20 de yolcuyum yine
sen neler yaptın bezelyen nasıl bakem

ay yerim onun yanaklarını ne güzel cnm
allah bozmasın
çok geçmişler olsunn
güzel geçti benim bayramda cnm
amaa
bende tiksinmeler çok artttı süt ve meyve dışında çok iyi
beslendiğim söylenemez
nolucak böyle bilmiyorum
annemde deliler gibii yedim içtim evde yiyemiyorum
çok çabuk acıkıyor karnım amaa canım yemek istemiyor
bu sefer halsiz düşüyorum
eşim birşey isteyince batıyor
diyorum içimden sürekli biri yemek yapsa en azından iyi besleniriz beselyemlee
böylee ne bulduysam yiyorum çubuk kraker vs.
etten ve yumurtadan çok tiksindim
üzülüyorum nolucak böyle bilmiyom valla cnmm...
birazdan eşimle
dışarı cıkıcağız
arkadaşlarla görüşüceğiz
dışarda hiç bişeyim yok evde çok fena halim
çıkarmıyorum şükür amaaa
çokda iyi sayılmam
allah kolaylık versin cnm hepimizeee

saol tatlım
sende canını sıkma bende senin gibiydim hatta dha kötü sadece meywe yiyebiliyodum we sürekli çıkarıyodum ben yemek yapabilcek kimse yokmu sana ben başkasının yaptığını yiyebiliyodm eşim dışarda yaptırıyodu genelde
zamanla geçicek allah yardımcımız olsn tatlım
benim 53 günüm kaldı allahın izniyle bitcek

ayy ayyy kimler gelmişş hemşomm hoşgeldinnnnnn

h.buldk fıstığım naber nasılsn bakalım bebiş nasıl

iyiyim canım çok şükür simdi kasıklarım agrıyoo sol taraf oturuncada sag belimin tarafı agrıdı allahım bebişime nolur bişi olmasın napim dayanırım bacım bu agrılara korkuyom iştee yarın doktora gitcez bakalımm hayırlı habrlerle döneriz inşallah nolur bana dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar nolurrrrrrr((

tatlım sakin ol herşey güsel geçicek allahım izniyle o ağrılar olur tatlım sıkcan artık dişini ama kendini yorma dikkat et olur mu dualarım seninle öptm seni

ay az klmış hadi hyırlısı cnm bnmmm
herkesin yemeğini yiyemiom
annemde uzak cnmmm

öyle yni işte cnm bnm

hmm walla tatlım bende senin gibi yiyemiyodum ama açlıktan mecbur kalıyosn yengem yapıyodu yemeklerimi benim ya da kusenim sonrada görümcem geldi yanımda kalmak için ii olana kadr saolsn

allah razı olsun bitanem benimmmmm inşallah yaaaaaaa çok heyecanlıyımmmm..............

baharım canım hoşgeldin nasılsınnn guzummmmmmm

slm canım benim sen nasılsın iyisin inşllh?bu kadınlar kulubü degişmiş düzenlenmiş bitürlü bulamadım bu sayfayı hepinizi çok özledim vallahi.geçmiş bayramınız tekrardan mübarek olsun.neler yaptınız bakim görüşmeyeli melikecigim saglıgın nasıl tatlım bebişin ve sen iyisin inşllh?

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi çok okuyamadım degişmiş baya burası:)yazdıgım mesajlara giriyorum burayı bitürlü bulamadım melikenin profilinden açtıgı konudan buldum en sonunda:)bayramda neler yaptınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…