- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.341
SHEKERRRRRRR--------
çok heyecanlıyım dur kıs:)))
cnm bnmmmm
kalp atışı 7-8. haftalarda duyuluyor
benim bebeğe 6 hafta dedii doktor valla
kafam iyice çorbacık oldu yahuuu
cnm cinsiyetini sormayı demedim
yaznlış yazmışımmm
tekmi ikizmi onu sormayı unuttum dicektim
ikiz olsa söylerdi dedi annemde telefondaa
ay ben çok paniğim be yaawwww:))))))
ay seninde as kaldı shekercimmmmmmm:)))
çok as kaldıı
oda yapıcakmıydın sen cnmmm
bebekine
birde göbişine çatlamaması için birşey kullandınmı sen ne önerirsin cnmm
anladım tatlım sen sakin ol ama yinede
sen o zaman kalp atışlarını gördün sadece o zaman 6 haftalıksn dr unda dediği gibi
ewet tatlım 52 gün kaldı doğuma ama dr um daha erkende olabilir dedi bana hazırlıklı ol dedi yani öle işte 25 gün sonra memleketegitcem geri doğum için allahın izniyle ondan sonrada beklicem artık kızımın canı ne zaman isterse o zaman gelsn die
tatlım ben bişe kullanmadım öle çok göbüşüme allaha şükür çatlağımda yok yan taraflarımda war biraz onlarda önceden wardı zaten ben ara ara awonun çatlak görünümünü düzleştirici bi kremi war onu kullanıyorm ama düzenli kullanmıyorm işin gerçeği
bu arada benım bebışımde 4 aylık oldu teyseleriiiii:))))
hoşbulduk gamze hadı bakalım allahım kolay bı doğum nasıp etsın sana ınşallahh aminn.bu arada hurma yemenı tavsıeye ederım canım doğumu kolaylaştırıyormuş gerçı sende şeker vardı demı sen yeme en ıyısı:)tatılım ıyı geçtı canım kayınvaldemlerdekı kısmı sıkıcydı ama annemlerdekı kısmı çok guzeldı:))senınde ıyı geçmıştır ınşallah.
şeymacım bende çok sabırsızlanırım sanıyodum cınsıyetı oğrenmek ıçın ama şu anda çok sakınım acele ederım dıye duşunuyodum ama şımdı allahım sağlıklı olsun cınsıyetı ne olursa olsun dıyorum.bı akrabamız bayram zıyaretıne gıttığımızde dedıkı kız olmasını ıstıyosan meryem suresını erkek olmasını ıstıyosan muhammet suresını oku dedı ama karar veremedım:)
yemek konusuna gelınce benımkınde sabah kahvaltıdan sonra bı
kaşık pekmez dıyo ve gunde 3 kez sabah oğle akşam süt var
öğlenkını sutlu tatlı yada kek olabılır dıyo.
soda yazmıyo bende faydalı falan dıye duşunuyodum
oncedende ıçerdım aklıma geldıkçe sonra forumda okudum
doktoruna sormuş bı bayan tuz ıçerdığı ıçın tansıyonu yukseltebılırmış
şımdı bendeemın değılım açıkçası ama ıçım yanıyo bazen çok fena
o zaman ıçıyorum doktora sormak lazım.
ben ruyamda hep erkek çocuk gordum kımı dıyo erkek kımı dıyo tersı olurmuş eşımın yegenlerı var 5 tane hepsı erkek
bılmıyorum karnımda sıvrı olunca erkek olurmuş karnım kız karnı gıbı yaygın duruyo ama ben hamıle kalmadanda kıloluydum
bıraz çok zayıf deıldım sıvrı çıkmaz o yuzden heralde yanı bılmıyom:))bakalım hayırlısı ınşallah.
bu arada hurma konusunda hamılelıkte 4 aydan sonra yenmesı tavsıye edılıyomuş duşuk tehlıkesı olanlar yemesın dıyolar.
bayanlar------
doktor kaçıncı aydan sonra testler istemeye başlıyor
testler yapılıyormuş
selam güzeller nasılsınız?
c.tesi günü doktora gittim meleğim 1.2 cm miş :) 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. siz de ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?