2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ayy uzulme şeyma bende bı ton şey oluyo akılmda gıdıyom orda hepsını unutuyom bundan sonra aklına gelıp sorcaklarını yaz bı yere oyle gıt unutuyoz çunku.benımkı kalp atışlarını duydugumuzda bellı olmuştu doktorum bıraz odun olduğu ıçın soylemedıde kağıdında yazıyodu ben orda gordum sende bak bı belkı unutmuştur soylemeyı.neyıyceğınle ılgılı bı lıste verıyolar ıstıyosan ben sana yazarım o lıstedıklerı ama ben hepsını yıyemıyorum tabı çok fazla şey var zaten bayramda yeterınce kılo aldım:)))bu karna surulen badem yağı ıçın çok tuylenme yapıyo dıyolar ben şımdılık bebe yağı suruyorum gerçı o da tuylenme yaptı yağ olduğu ıçın coşturuyo kılları:))ama çatlıyacağına dıkkat et çok ığrenç oluyo sonra ben bı arkadaşımd agormuştum ıçler acısıydı o hıçbışey sormamış şımdı çozum arıyo ama çozumu yok maalesef senınkı daha kuçuk ama yavaş yavaş başla tabı.

kızlar h.geldiniz hepiniz

zehracım nasılsn tatil nasıldı

seymam sakin ol bi bu ne telaş cinsiyeti öğrenmene dha war senin kalp atışı duyduğuna göre we dr sölemediğine bebk tek tatlım ikiz deil
buarada bende kızımı ilk gördüğümde senin gibi olmuştm gözlerim dolmuştu ağlamamıştm ama
bende unutuyorm dr a gdince soracaklarımı olmadı kağıda yaz gidince sorarsn tek tek
buarada kalp atışlarını duyduğunuza göre bebişin 6 haftadan büyük

melikem gözün aydın tatlım
hadi hayırlısı bakalım allah gönlüne göre werir inş

ZEHRACIMMMMMM-------cnm çok sağol
teşekkürler
ben senin adına heyecanlandım senin bebekl ne kadarlık olduu
cinsiyetini öğrenmek çok güzel yaaaaa
ya şimdii ne kullansam ben acabaa
çünkü bende
zaten vücudumda bazı yerlerimde ufak çatlaklar varr
napıcam benn:/
cnm listede farklı olarak soda filan varmı
çünkü
dün biri soda içiyorum dedi
mineral açısından cnmm
değişik bişiyler varsa listede söylermisin:)

SHEKERRRRRRR--------
çok heyecanlıyım dur kıs:)))
cnm bnmmmm
kalp atışı 7-8. haftalarda duyuluyor
benim bebeğe 6 hafta dedii doktor valla
kafam iyice çorbacık oldu yahuuu
cnm cinsiyetini sormayı demedim
yaznlış yazmışımmm
tekmi ikizmi onu sormayı unuttum dicektim
ikiz olsa söylerdi dedi annemde telefondaa
ay ben çok paniğim be yaawwww:))))))
ay seninde as kaldı shekercimmmmmmm:)))
çok as kaldıı
oda yapıcakmıydın sen cnmmm
bebekine
birde göbişine çatlamaması için birşey kullandınmı sen ne önerirsin cnmm

anladım tatlım sen sakin ol ama yinede
sen o zaman kalp atışlarını gördün sadece o zaman 6 haftalıksn dr unda dediği gibi
ewet tatlım 52 gün kaldı doğuma ama dr um daha erkende olabilir dedi bana hazırlıklı ol dedi yani öle işte 25 gün sonra memleketegitcem geri doğum için allahın izniyle ondan sonrada beklicem artık kızımın canı ne zaman isterse o zaman gelsn die
tatlım ben bişe kullanmadım öle çok göbüşüme allaha şükür çatlağımda yok yan taraflarımda war biraz onlarda önceden wardı zaten ben ara ara awonun çatlak görünümünü düzleştirici bi kremi war onu kullanıyorm ama düzenli kullanmıyorm işin gerçeği

hımmm
az kalmış cnm evt
hayırlısıyla nasip etsin allah sağlıklaa kucağına al inş.
ay ne tatlı olur o şimdik yavvv
allah bizede nasip etsin 30. haftaları inş. sağlıklaaa
cnm bnmmmm
ben araştırıcam hiç göbeğime yağ süresim gelmiyo cıvık cıvık yahuu
benim biraz çatlaklarım var şimdiden ondan çok olur çatlak diye korkuyorum bi bakıcam
araştırıcam
sağol cnm bnmmmmm

hoşbulduk gamze hadı bakalım allahım kolay bı doğum nasıp etsın sana ınşallahh aminn.bu arada hurma yemenı tavsıeye ederım canım doğumu kolaylaştırıyormuş gerçı sende şeker vardı demı sen yeme en ıyısı:)tatılım ıyı geçtı canım kayınvaldemlerdekı kısmı sıkıcydı ama annemlerdekı kısmı çok guzeldı:))senınde ıyı geçmıştır ınşallah.
şeymacım bende çok sabırsızlanırım sanıyodum cınsıyetı oğrenmek ıçın ama şu anda çok sakınım acele ederım dıye duşunuyodum ama şımdı allahım sağlıklı olsun cınsıyetı ne olursa olsun dıyorum.bı akrabamız bayram zıyaretıne gıttığımızde dedıkı kız olmasını ıstıyosan meryem suresını erkek olmasını ıstıyosan muhammet suresını oku dedı ama karar veremedım:)
yemek konusuna gelınce benımkınde sabah kahvaltıdan sonra bı
kaşık pekmez dıyo ve gunde 3 kez sabah oğle akşam süt var
öğlenkını sutlu tatlı yada kek olabılır dıyo.
soda yazmıyo bende faydalı falan dıye duşunuyodum
oncedende ıçerdım aklıma geldıkçe sonra forumda okudum
doktoruna sormuş bı bayan tuz ıçerdığı ıçın tansıyonu yukseltebılırmış
şımdı bendeemın değılım açıkçası ama ıçım yanıyo bazen çok fena
o zaman ıçıyorum doktora sormak lazım.

bu arada benım bebışımde 4 aylık oldu teyseleriiiii:))))

aman maşallah maşallahhhhhh:)))))
nasarlar değmesin cnm
hımmmmm
pekmez iyimiş:)
süt 3 bardak günde içersem şişlikten gezeemem yahu:)))
anamm bunlar bi<zi öldürcek yahuu
bebeğe bakalım besleyelim derken bizim
kilolar tavan yapcak korkuyorum:)
cnm acaba kızmı senin hala öğrenemedim
kız hemen göstermesmiş cinsiyetini öyle
derler amaa etraftan tahmin eden yokmu
karın şeklinden kızmı erkekmi die:)))

ben ruyamda hep erkek çocuk gordum kımı dıyo erkek kımı dıyo tersı olurmuş eşımın yegenlerı var 5 tane hepsı erkek
bılmıyorum karnımda sıvrı olunca erkek olurmuş karnım kız karnı gıbı yaygın duruyo ama ben hamıle kalmadanda kıloluydum
bıraz çok zayıf deıldım sıvrı çıkmaz o yuzden heralde yanı bılmıyom:))bakalım hayırlısı ınşallah.
bu arada hurma konusunda hamılelıkte 4 aydan sonra yenmesı tavsıye edılıyomuş duşuk tehlıkesı olanlar yemesın dıyolar.

saol tatlım hepimize nasip etsin rabbim kolay doğumları bizim tatilde güseldi tatlım gribi saymazsak şekerim normal çıktı burdakiler yanlış yapmışlar sanırm testi dr um herşey normal dedi hurma yiyorum günde 1 yada 2 günde 1 tane o da taze hurma çok sewiyorumda benn
buarada bende rüyamda hep erkek görüyodum ama kızım olcak seninde öledir sanırım
buarada bende soda içiyorum iiymiş hamilelikte die duymuştm bende

hım hayırlısı olsun cnm anne rüyasında erkek görürse tam tersi olurmuş ama
kimi rüya tabirindede erkek görünce erkek çıkarmış aman
karışık işler iştee
:)))
olanaa kadar yapmadığımız test kalmas sonraa görmek için çıldırırız
ultrasyonda
sonra cinsiyet
sonra doğumu
sonra mevlüdü
sonra okuluu
evliliği
vs..
telaş dünyasıı
hımmmm tmmm cnm hurmayıda çok sevmem ama bakces artık:)

melike
nereye
kayboldu yahu
bi dokordan geldiğini
yazdı
kayıplara karıştıııııı.......
huhuuuuuuuuuuuuu
kısss kutlamamı yapıon partimi var evde yoksa:)))
bizide unutmaaa
pasta yap gelcesss
baq:=)))

bayanlar------
doktor kaçıncı aydan sonra testler istemeye başlıyor
testler yapılıyormuş

bıdahakı gıttığınde yapar muhtemelen canım sonra 3.cü ayda ıkılı test yaptılar bana sanırım bu gıttığımdede
3lü test yapılır kız sen bu sabırsızlıkla napcan bılmıyom:)))
senı en meraklı anne seçıyorum:))))
ayy bendekı tek problem şu anda nasıl doğurcam
en çok doğurmaktan ve nasıl doğuracağımdan korkuyorum
allahımm kolaylık ver yarabbı aminnnn

selam güzeller nasılsınız?

c.tesi günü doktora gittim meleğim 1.2 cm miş :) 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. siz de ne var ne yok?

Kızlarrr nasılsınız bakalım ben bu ayda saf dışı kaldım regl oldum malesef(herşeyin hayırlısı,Rabbim ne zaman isterse

kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalım.bebeişler nasıl?ben regl oldum bu ayda suya düştü artık başka bahara diyorum.rabbim ne zaman isterse o zaman olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…