- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.501
ben ıyıyım canım sen nasılsın nası gıdıyo hamışlık
h.buldum zehracım
rahatsızım tatlım ben yine sancım war yalancı sancılarmış belimde ağrıyo pek oturamıyorm pc başına arada girip okuyup çıkıyorum öle yazmadan dr da kendini yorma dedi halsizliğmde war biraz bugün 33 haftayı doldurduk sağ salim gelseydi günüm bazen dayanılmaz oluyo sancılar
sen nasılsn bebiş nasıl cinsiyetini öğrenemenizmi hala
a.s tatlım h.geldin
ii dielim ii olalım sen nasılsn bebiş ne durumda
iyiyim canım. çok şükür artık tamamen alıştım. kusuyorum arada ama ağrılarım artık azaldı çok mutluyum.
bebişin getirdiği haleti ruhiyede artık yerine oturdu gibi.. sen neler yaptın bakalım :)
ohh maşallah ınşallah guzel geçer hamılelelığın.benımde ıyı canım pazartesı cınsıyetı oğrencez bakalım herald eondan sonrada bebışım hareket etmeye başlar bakalım bu aralar bayram sonrası boşluktayım canım çok sıkılıyo bı tane puzzelem vardı 1000 parçalık onu yapım barı bebek doğmadan belkı vakıt geçer oyle ışte:)
slm kızlar kalıp sohbet etmeyi cok isterdim ama midem öyle bi bulanıyoki suanda ortlalıgı batırabilirim cok öptüm hepinizi kendinize cok ii bakın canlarrrrr
iyiyim canım. çok şükür artık tamamen alıştım. kusuyorum arada ama ağrılarım artık azaldı çok mutluyum.
bebişin getirdiği haleti ruhiyede artık yerine oturdu gibi.. sen neler yaptın bakalım :)
ohh maşallah ınşallah guzel geçer hamılelelığın.benımde ıyı canım pazartesı cınsıyetı oğrencez bakalım herald eondan sonrada bebışım hareket etmeye başlar bakalım bu aralar bayram sonrası boşluktayım canım çok sıkılıyo bı tane puzzelem vardı 1000 parçalık onu yapım barı bebek doğmadan belkı vakıt geçer oyle ışte:)
hadi bakalım belli olsunda ciciler almaya başla
bende de 1500lük var yapayım dedim ama nerde bende o sabır...
geçmiş olsun balım kıyamam...
evet aralıkta ıstanbula gıtcem 5 gunluğune hamıle olduğumu bılmeden yaklaşık 5 ay once ucuz dıe uçak bıletı almıştım ıyıde oldu gıtmışken annemle bebeğe alışverışhadi bakalım belli olsunda ciciler almaya başla
ben zaten tek başıma beceremezdım belkı annemle daha ıyı olcak umarım gosterırı cınsıyetınıde:)annem bı tane pembe lıla battanıye ormuş çocuma:)gıttığımde almadım cınsıyetı bellı olsunda alırım dedım:)kayınvaldem hep mavı annemde hep pembe beyaz lila oruyo bakalım:)
bu puzzele benımde sabrım gelmıyo dokuyom ıkı uç uğraşıyom gerı topluyom yapsam ne guzel olcak:)salonumun duvarına ascam duvarlarım çok boş zaten
oy kıyamam rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin balım...
hb. iyiyim hamdolsun. bebeğim iyi teyzesi çok şükür büyüyor işte bu salı değil bi daha ki salı kalp atışlarını net şekilde duymaya gitcem nasipse...
günler nasıl geçecek kuzum, senin bitmiş neredeyse, kuzum bi hareketlense hayırlısıyla...
slm kızlar kalıp sohbet etmeyi cok isterdim ama midem öyle bi bulanıyoki suanda ortlalıgı batırabilirim cok öptüm hepinizi kendinize cok ii bakın canlarrrrr
geçmiş olsun balım kıyamam...
hadi bakalım belli olsunda ciciler almaya başla
saol kusum yaa sorma prostegon yapmıs sanırım yan etkilerinde varmış yaaaa
[
ay cnm kusmak kötüdür ...
çok geçmiş olsun cnm bnmmmm.....
inş. kısa zamanda geçer canımcım m
ay cnmmm
inş. kusmassın yat dinlen cnm biraz
evet aralıkta ıstanbula gıtcem 5 gunluğune hamıle olduğumu bılmeden yaklaşık 5 ay once ucuz dıe uçak bıletı almıştım ıyıde oldu gıtmışken annemle bebeğe alışverış
ben zaten tek başıma beceremezdım belkı annemle daha ıyı olcak umarım gosterırı cınsıyetınıde:)annem bı tane pembe lıla battanıye ormuş çocuma:)gıttığımde almadım cınsıyetı bellı olsunda alırım dedım:)kayınvaldem hep mavı annemde hep pembe beyaz lila oruyo bakalım:)
bu puzzele benımde sabrım gelmıyo dokuyom ıkı uç uğraşıyom gerı topluyom yapsam ne guzel olcak:)salonumun duvarına ascam duvarlarım çok boş zaten
canım istanbula geleceksin madem havuzlu han'a git. orda hep çocuk eşyaları var, bir sürü mağaza var, topluca alacaksan kıyafet adına herşeyi, hemen hemen 100-200 lira karın olur. ben öyle yapacağım. hem kaliteli hem aradığın herşeyi bi yerde buluyorsun.
olabılır tabı canım benım ablam modelıst o da zeytınburnu cıvarında onerdığı çok guzel ve ucuz magazalar var dıyo orayada bakarım emınonude uğramadan gelmem epı topu 5 gun kalcam ama tum ıstabulu fethederım artıkın:))
midem ve başım çok kötüydü
açlıktan
ölces yaaa
of insan kendi yaptığını yiyemiyor kızlarr
--------------------------melikecimm---------------
allah şıfa versın canım
gececi üyeniz ben geldim kız herkesmi hamile ne güzel
hayırlı olsun inşallah takip ediyorum kızmı erkekmi olacak bakalım
ben varım topiğin sultanlarının bebekleri olacak anam ne yapalım
Allah yardımcıları olsun .onlar bu saatte uyurlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?