2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ben ıyıyım canım sen nasılsın nası gıdıyo hamışlık

iyiyim canım. çok şükür artık tamamen alıştım. kusuyorum arada ama ağrılarım artık azaldı çok mutluyum.

bebişin getirdiği haleti ruhiyede artık yerine oturdu gibi.. sen neler yaptın bakalım :)

oy kıyamam rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin balım...

hb. iyiyim hamdolsun. bebeğim iyi teyzesi çok şükür büyüyor işte bu salı değil bi daha ki salı kalp atışlarını net şekilde duymaya gitcem nasipse...

günler nasıl geçecek kuzum, senin bitmiş neredeyse, kuzum bi hareketlense hayırlısıyla...

slm kızlar kalıp sohbet etmeyi cok isterdim ama midem öyle bi bulanıyoki suanda ortlalıgı batırabilirim cok öptüm hepinizi kendinize cok ii bakın canlarrrrr

slm kızlar kalıp sohbet etmeyi cok isterdim ama midem öyle bi bulanıyoki suanda ortlalıgı batırabilirim cok öptüm hepinizi kendinize cok ii bakın canlarrrrr

geçmiş olsun balım kıyamam...

[

ay cnm kusmak kötüdür ...
çok geçmiş olsun cnm bnmmmm.....
inş. kısa zamanda geçer canımcım m

ay cnmmm
inş. kusmassın yat dinlen cnm biraz

canım istanbula geleceksin madem havuzlu han'a git. orda hep çocuk eşyaları var, bir sürü mağaza var, topluca alacaksan kıyafet adına herşeyi, hemen hemen 100-200 lira karın olur. ben öyle yapacağım. hem kaliteli hem aradığın herşeyi bi yerde buluyorsun.

Son düzenleme:

olabılır tabı canım benım ablam modelıst o da zeytınburnu cıvarında onerdığı çok guzel ve ucuz magazalar var dıyo orayada bakarım emınonude uğramadan gelmem epı topu 5 gun kalcam ama tum ıstabulu fethederım artıkın:))

midem ve başım çok kötüydü
açlıktan
ölces yaaa
of insan kendi yaptığını yiyemiyor kızlarr

tamam sen öncen git tavsiyelerini alırım bende :)

midem ve başım çok kötüydü
açlıktan
ölces yaaa
of insan kendi yaptığını yiyemiyor kızlarr

kıyamam... dışardan söyle artık bi dönem.

hayırlı akşamlar canlarr inanki bu ara berbatım pek katılamıyom geldigimde de siz yoksunuz kendinize cok ii bakınnnn topik size emanettt

ben varım topiğin sultanlarının bebekleri olacak anam ne yapalım
Allah yardımcıları olsun .onlar bu saatte uyurlar artık

gunduzde yoklar tum hamışler bulanıyo maalesef neyse allah şıfa versın hepıcınıze arkıdeşlerım.ınşallah duzelır .
bende hamışım geç yatıp geç kalkıyom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…