- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.481
neyse canlar biz kacar çok uykumuz geldi teyzeleriii benim yaramaz böle alıştırdı beni 10 olunca uyuyos babamızda yok görevde esneye esneye bi hal olduk yarın görüşmek dilegiyle rabbime emanet olun çok öptük hepicinizii hayırlı gecelerrrr
çok şükür iyiyiz teyzesiii sende ne var ne yokkk
iyi geceler tatlı ruyalar sende kendıne ıyı bak tatlım
Allah iyilik versin canım teyzesi yer tatlı bebişini
iyiyim canım benim herşey yolunda bende Allaha şükür :)
günaydın
ben geldim
bi kaç aradan sonra nasılsınız bakem
melikem sen nasılsn tatlım bebi nasıl
s.a kızlar bende yettim... nasılsınız bakalm?
hoşgeldın sheker yoktun kaç gundur ne yaptın nerelerdeydın:)
s.a kızlar bende yettim... nasılsınız bakalm?
h.buldum zehracım
rahatsızım tatlım ben yine sancım war yalancı sancılarmış belimde ağrıyo pek oturamıyorm pc başına arada girip okuyup çıkıyorum öle yazmadan dr da kendini yorma dedi halsizliğmde war biraz bugün 33 haftayı doldurduk sağ salim gelseydi günüm bazen dayanılmaz oluyo sancılar
sen nasılsn bebiş nasıl cinsiyetini öğrenemenizmi hala
a.s tatlım h.geldin
ii dielim ii olalım sen nasılsn bebiş ne durumda
ahhh canım allah şıfa versın tahmını kaçıncı haftada gelcek bebışımız doktotu bışey dedımı.allah kolaylık versın canım.bızımkıde pazartesı oğrencez ınşallah
ama bu sabah ıçımde oğlum olcakmış gıbı bı hısle kalktım nedense aklımdamı kalmış ruyamı goruyodum neyse oğlum dıye uyandım:))
saol tatlım dr um 37. haftadan sonra heran gelebilir dedi suyun gelirse bebğin hareketleri azalırsa ağrın falan olursa bana haber wer hemen dedi
hmm hadi hayırlısı bakalım rabbim gönlüne göre werir inş
kız şımdıı zaman daha zor geçıyodur heralde nası gelcek ne zaman gelcek dıye doktora nası yetışcem dıye daha 5 ay var ama heralde
ozamana kadar sakınleşırım.kız bıde dıyolarkı suyunuz geldımı doğuma gıtmeden ılık bı duş alın ıyı gelıyomuş
dıyolar bende almak ısterım ama korkarımda ya bebek gelırse dıye:))bakalımhayırlısıyla doğururuz ınşallah.
inş tatlım hayırlısı ile doğururuz ayy walla bende heyecanlıym gün yaklaştıkça iice artıyo heyecanım nasıl olcak yetişebilcemmi normal doğurabilcemmi öle işte
buarada sen benim ismini werrdiğim dr a mı gitceksn dr isimni aldğım arkadaşımda merak etmş ne yaptı die sordu bana
Allah gönlüne göre verir inşllh canım dert etme olur hepsi zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?