- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.441
severhan canım en sn 25 eylül mü ekim miiii?????? ben ekim diye hesapladım haberin olsunnn
canım kumpir istiyooooooooooooooooooooooooooooooo
eylül de adet oldum ekim de ameliyat oldugum için olmadım ekimde canım
26 da sen 25 de 85 nisan dogumluyum senin 27 galiba
ayy benimde bugün cig köfte cekti canım eşimde aldı geldi saolsun yedik bacımm yakın olsaydık getiirirdik şimdi sana kumpirrr :13:
severhan canım en sn 25 eylül mü ekim miiii?????? ben ekim diye hesapladım haberin olsunnn
adet olmadınmı dahaa heee ozaman bekleyelim ona göre tekrar hesaplarım ben bacımm emiiii :13:
ayy benimde bugün cig köfte cekti canım eşimde aldı geldi saolsun yedik bacımm yakın olsaydık getiirirdik şimdi sana kumpirrr :13:
iyigeceler canım bende öptümkızlarr hepınızee iyi gecelerrr
öpuldunuzz şekerlerrr
adet olmadınmı dahaa heee ozaman bekleyelim ona göre tekrar hesaplarım ben bacımm emiiii :13:
ben geldim iyi geceler kızlar.
evet canım 27 sanırım bebek istiyosun inşllah Allah gönlüne göre verir canım benim bende çok istiyodumda bu aralar işe gireyim diyorum bendede adet düzensizligi pko var bakalım hayırlısı olur hepimiz için inşllh.stres yapmıcaksın kafana takmayınca daha kolay oluyomuş canım:13:
saol sekerimmmafiyet olsun canımcım
güle güle tatlım benim hayırlı geceler cok öptüm seniiiikızlarr hepınızee iyi gecelerrr
öpuldunuzz şekerlerrr
hoşgeldin canımmmben geldim iyi geceler kızlar.
canım eylül 25 de adet oldum ekim de ameliyat oldugum için olmadım yani eylül hesaplıcan kasım da da ne zaman olurum bilmiyorum cünkü düzensiz geliyordu 32 35 te geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?