2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

benim adetler düzensiz hangi gün oldugu belli olmuyo bide stres yapınca 3 ay olmadıgım oldu.bu durumda nasıl hesaplanır peki canım?
tamma canım bi bekleyelim dicemde keşke bi doktora gitsen kuzu bak benimde adetler böle düzensizdi doktor yumurta tembellig var sende dedi klomen verdi bana ilkdefa kullandım bu ay bakalımm inşallah rabbim emegimizi boşa cıkarmazz
teşekkur ederım hayatım kocişte yok bende ınternetten kumpir yapımı videosu ızlıyorumen onemlsı evde guzel patates te yok off off

ayy canım benim yaaaa

ovulasyon testi felan demişlerdide onuda yapmadım bu aralar düşünmüyoruz bebek ama önümüzdeki ay doktora gidicem tedavi için bize 1 yıl bekleyin dediler çünkü kasımın sonu 1 yıl olucak sonrada doktora gitmemiz gerekiyo.ya tüm isteyen herkez kavuşsun bebegine inşllh zor şeyler

tamam bitanem benimm

iyiyiz canım cok sükür senden naberrrr

iyiyim balım.

artık fazla bakmıycam foruma uğrayıp kaçcam aklım sürekli adet günüme kayıyo vakit geçmek bilmiyor sanki.

bu ara yoğunum zaten kayınvalidem memlekete gitti kaynpeder ve kaynım bana geliyorlar yemeğe.

hafta sonu kuzim evlencek kına düğün derken geçer günler :82:

sanırım çok abarttım

yok kusum yaa öle düşünme bakkk biz varız burda bizide ihmal etme emii özleriz vallaaa seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…