- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.461
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamma canım bi bekleyelim dicemde keşke bi doktora gitsen kuzu bak benimde adetler böle düzensizdi doktor yumurta tembellig var sende dedi klomen verdi bana ilkdefa kullandım bu ay bakalımm inşallah rabbim emegimizi boşa cıkarmazzbenim adetler düzensiz hangi gün oldugu belli olmuyo bide stres yapınca 3 ay olmadıgım oldu.bu durumda nasıl hesaplanır peki canım?
teşekkur ederım hayatım kocişte yok bende ınternetten kumpir yapımı videosu ızlıyorumen onemlsı evde guzel patates te yok off off
tamam bitanem benimmtamam canım olunca sana söylerim
hoşbuldum nabersizniz?
tamma canım bi bekleyelim dicemde keşke bi doktora gitsen kuzu bak benimde adetler böle düzensizdi doktor yumurta tembellig var sende dedi klomen verdi bana ilkdefa kullandım bu ay bakalımm inşallah rabbim emegimizi boşa cıkarmazz
ayy canım benim yaaaa
kızlar iyi geceler ben gidiyorum yarın gelirim yine eşim bırak artık diyo öptüm hepinizi
kızlar iyi geceler ben gidiyorum yarın gelirim yine eşim bırak artık diyo öptüm hepinizi
ıyı geceler melıke nasılsınn??
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyigeceler görüşmek üzere:79:
tamam bitanem benimm
iyiyiz canım cok sükür senden naberrrr
hoşgeldin bitanem benim iyiyim cok şükür sen nasılsın kuzuumm
iyiyim balım.
artık fazla bakmıycam foruma uğrayıp kaçcam aklım sürekli adet günüme kayıyovakit geçmek bilmiyor sanki.
bu ara yoğunum zaten kayınvalidem memlekete gitti kaynpeder ve kaynım bana geliyorlar yemeğe.
hafta sonu kuzim evlencek kına düğün derken geçer günler :82:
sanırım çok abarttım
ıyı canım ya ne olsunn kayınvaldemdeydımm yenı geldım bı bakıyımm dedım sen napıysn safakk kacc....
yok kusum yaa öle düşünme bakkk biz varız burda bizide ihmal etme emii özleriz vallaaa seniiiii
iyi yaptın kusum safak 4 hadi dua edin banaa olurmu benimde dualarım hep sizinleee
sağol tatlım bende dayanamıyorum zaten giriyorum :) neysem ben gidip uyuyayım öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?